Hazzı* erteleyebiliyor musunuz? 🤔 yani disiplinli olmayan kişiler, o anlık hazza/rahatlığa karşı koyamaz.
*oyun, telefon, yemek anlamında.
Direnç göstermek, disiplin işidir.

Hazzı* erteleyebiliyor musunuz? 🤔 yani disiplinli olmayan kişiler, o anlık hazza/rahatlığa karşı koyamaz.
*oyun, telefon, yemek anlamında.
Direnç göstermek, disiplin işidir.
Evet ben her zaman için disiplinli biriyim.. sadece bazen aşırı yorgun oluyorum ya da bitkin oluyorum içimden bir şey yapmak gelmiyor ama o zamanlarda bile disiplini elden bırakmamayı deniyorum
Sadece spor yapma konusunda disiplinim yok o da tek başıma yaptığım için. Bir arkadaşımla beraber spor yapıyor olsak birbirimizi kamçılardık en azından. Diğer her konuda disiplinliyim. Yaptığım her işi de özenerek yapmaya çalışırım. Yemekten tut temizliğe, meslekten tut hobiye kadar.
Cevap
15Cevap
Yani çok katı kurallı birisi değilim ama genel anlamda düzen doğruluk adalet gibi şeylerle gezip yerine biriyim
Şu aralar pek mümkün değil uyku düzenim bozuk ama. herseyi yoluna koyucam ise gireyim ondan sonra her şey daha güzel olucak
Disiplin; irade gücüdür. Öz disipline sahip bir insanım...
Disiplinli olmak gelecekte rahatlik demektir.. oldum olasi..
Oğlak burcu olduğum için gıcık derecede disiplinliyim
Düzenli titiz birisiyim dağınıklık nefret ederim herşeyin bir yerinde olması lazım
Disiplinden çok faydalı alışkanlıklar edinmek çözüm olabilir bence. Atomik alışkanlıklar kitabını tavsiye ederim.
Disipline etmeyi severim..
Disiplinli değilim ama iş konusunda her zaman iyisini isterim
yarı disipliyimdir
Yeri ve zamanına göre disiplinli olurum
aşırı disiplinliyimdir hem evde hem iş hayatımda
disiplinliyim
işim konsuunda
Çok da disiplinli biri değilim maalesef.
Yaptığım işe bağlı 😏
Görseldeki eller çok bakımlı güzelmiş ya 😅
Madde bağımlılığından kurtulmak sayılır mı?
Çalışır iken kaptirsam olur disiplin
Evet disiplinli çalışıyorum
Değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?