Kişilik & Karakter Çok utangacım ürkeğim napıcam? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ufacık birşeyde herseyde utanıyorum ürküyorum ellerimi ellerimi sıkıyorum anlaşılır hızlı konusuyrm istemeden heyecanlı oluyorm vücudum yanıyor yanaklarım kalbim hızlanıyor göz bebeklerim büyüyor kalakalıyorum ufacık olmayan birşeyden herseyden ürküyorum ben cok mu silik eziğim Güncellemeler+1 yıl Nefret ediyorum kendimden mizacım bu doğduğumdan beri😔 Çok utangacım ürkeğim napıcam? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Öz güven geliştirin 0 0 Yorumla
Resull25 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl en güzeli bu ailene söyle birini bulsun şahit eşliğinde görüşüp tanışın anlaşırsanız evlenip hayatına devam edebilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben de var. . Cesaret edemiyorum. Yeni başlarken sıkıntı basıyor. Kötüyü düşünüyorum. Kucuck şeyde moreljm bozuluyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kahretsin💔
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Endişe durumu var geçici bir şey bu.. karakterini ruhunu guclendirmelisin.. 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sosyalleşmelisin acilen zorla kendini korkularının üzerine git 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Bende utangacım utangaçlık hayatımı hep olumsuz etkiledi 0 0 Yorumla
battalgazi007 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. hayır poncik diyorlar galiba buna 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Karakterin buysa zoe degisir 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Psikolojik destek almanı tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl selam İyi Günler Gizli bir Utangaç Kız 🤭 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. üzüldüm senin adına 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Öz güven geliştirin
en güzeli bu ailene söyle birini bulsun şahit eşliğinde görüşüp tanışın anlaşırsanız evlenip hayatına devam edebilirsin
Ben de var. . Cesaret edemiyorum. Yeni başlarken sıkıntı basıyor. Kötüyü düşünüyorum. Kucuck şeyde moreljm bozuluyor
Kahretsin💔
Endişe durumu var geçici bir şey bu.. karakterini ruhunu guclendirmelisin..
Sosyalleşmelisin acilen zorla kendini korkularının üzerine git
Bende utangacım utangaçlık hayatımı hep olumsuz etkiledi
Arkadasin olabilirim beraber asariz bunu bende utangaçım
hayır poncik diyorlar galiba buna
Karakterin buysa zoe degisir
Psikolojik destek almanı tavsiye ederim
selam İyi Günler Gizli bir Utangaç Kız 🤭
üzüldüm senin adına
Mesaj at bi
Neden acaba
Yaşın kaç
Çok güzel