Bu işi yaparken karşısındaki insandan beklentiye girmeyenlere saygı duyuyorum, ama bunu yaparken karşı tarafı sanki bir müneccim gibi her şeyi anlamasını bekleyenler var. İçimizde dile getirilmemiş düşünce ve duyguları başkasına yükleyemezsiniz, kimseden bir şey bekleyemezsiniz.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Günaydın bende insanları kırmıyorum hiç bir şekilde. çünkü insanları kırmayı seviyorum ama bu da bazen kötü olabiliyor bazı insanlar çok kötü olduğu için onları düşünmek bu sefer de bize zarar verebiliyor ama ne olursa olsun sevdiklerime öncelik veriyorum bu beni daha çok mutlu ediyor çünkü gerçekten de bencil olduğum zaman hiç mutlu olamam. ama tabi ki de mesafemi de bilirim yani bir insanla samimiyeti ne kadar olacağını iyi ayarlıyorum her zaman :)
Liseden hemen sonra keşfettim ve zamanla beni insanlardan uzaklaştırdı. Uzun süreli bir dönemde bunları hissetmek insanı çok yoruyor. Bir ara aşırı dozda kendimi kamufleediyordum ama artık dozunu bildiğimi düşünüyorum.
Kırılmak, dağılmak, üzülmek istemeyen kimse insan olmanın gerekliliklerini bir kenara bırakıp öyle yaşamalı.
Zira, yaşamın kendisi suistimale çok açık. İyi olmak, merhametli olmak, duygularını gözlerinde taşımak, insanlara güvenmek yasaklanmalı. Ne çirkin bir çağ, ne çirkin bir topluluk..