Bir gece her şeyi kafada sonlandırmak ve ardında bakmadan gitmek nedir?

Gece gelince hayatı sorgulayan, ben neler yaşadım ya böyle diyen tek ben değilimdir diye düşünüyorum... Her konuyu tek tek kafamda irdeliyorum. Bedenen değil ama zihnen çok yoruldum. Baş ağrısından uyuyamıyorum. Bunun birçok nedeni var ne yazık ki, nereye gidiyorum beni neler bekliyor neler olacak, geçmişte yaşadığım üzüntülerim ve çok değer verip aşık olup kaybettiğim kadın... Hele ki o kaybettiğim kadın beni psikolojik ve ruhsal olarak çok etkiledi. Onunla birlikte olduğum zamanlar çok güzeldi fakat son zamanlarda bana karşı tutumu değişmişti bunu fark ediyordum. Belli sebeplerden dolayı bitirdik ilişkimizi. Onu artık sevmiyorum, özlemiyorum, görmek ve duymak istemiyorum. şu an daha rahat ve sakin bir hayata büründüm sanırım belli süreliğine böylesi daha iyi... En azından mentalitemi toplayıp yeniden bir şeyler hissedebileceğimi farkettiğim zamana kadar... Lakin çok büyük bir sözüm var kendime."Artık kimseyi sevmeyeceğime kendime söz veriyorum. Adına aşk denen şeye tövbeliyim yeminim olsun benden uzak dursun." Bu sözü dediğim andan beri hayatım stabilize ilerliyor. Kimseyi sevecek gibi bakmadım, ümit vermedim bundan sonra da vermem. Elimi ayağımı çekiyorum her şeyden başınız gözünüz Allaha emanet bir yıldız kaydı bu gece, sessizce...

Bir süre offline, kime neye neden olduğu muammalar ardında gömüldü bir derin çukura...

Şunu sakına sakın unutmayın ki;
Kazanacağına inanmayı bıraktığında kaybedersin.