Kişilik & Karakter Empati duygun yüksekmidir? solgunbipapatya Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim baya yüksek Güncellemeler+1 yıl Empati yapa yapa ruhumu bozdun empatinin fazlası gerçekten zararlı Empati duygun yüksekmidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Empati duygum gelişmiştir evet ama bazen yanlış insanlar için de empati yapabiliyoruz. O nedenle kontrollüyüm bu konuda da.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet ama kötü insanlara karşı asla empati yapmam 1 0 Yorumla
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 101% +1 yıl Yüksek evet kendimi karşımdakinin yerine koyarım ölçer tartar öyle hareket ederim 0 0 Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Maalesef... Karşılığında da hiç düşünülmemek kötü😕 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet, fazlasıyla.Bu sefer de ben onları düşünüyorum onlar empati yapmıyor ben kırılıyorum 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. merhametsiz acımasız biriyim 0 1 Yorumla solgunbipapatya +1 yıl Gaddar Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Her konuda empati yapamayız. 1 0 Yorumla
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Valla empati yapana enayi gözü ile bakılıyor artik 0 2 Yorumla solgunbipapatya +1 yıl Valla artık bilmiyorum Yorumla Ufukacar84 +1 yıl Ben biliyorum sana da bana da yeter Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet oldukça fazla 0 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 461 cevap paylaştı. Fazlasıyla mevcut 😎 0 0 Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. Normall 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok zmna 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Empati duygum gelişmiştir evet ama bazen yanlış insanlar için de empati yapabiliyoruz. O nedenle kontrollüyüm bu konuda da..
Evet ama kötü insanlara karşı asla empati yapmam
Yüksek evet kendimi karşımdakinin yerine koyarım ölçer tartar öyle hareket ederim
Maalesef... Karşılığında da hiç düşünülmemek kötü😕
Evet, fazlasıyla.
Bu sefer de ben onları düşünüyorum onlar empati yapmıyor ben kırılıyorum
merhametsiz acımasız biriyim
Gaddar
Her konuda empati yapamayız.
Valla empati yapana enayi gözü ile bakılıyor artik
Valla artık bilmiyorum
Ben biliyorum sana da bana da yeter
Evet oldukça fazla
Baya yüksek ….
farkındalık ve empati