Ne olursa farklı bir sen ortaya çıkar 😃
Size güveniyorum en yaratıcı yönünüzle yorumlayın🤣

Ne olursa farklı bir sen ortaya çıkar 😃
Size güveniyorum en yaratıcı yönünüzle yorumlayın🤣
acı çektiğim zaman ya da sevdiklerim zarar gördüğü zaman ya da haksızlık adaletsizlik gibi konularda daha çok.. zaten kolay kolay sinirlenmem hiç bir şeye ama kızdığım zaman da tam kızarım sinirim geçmez kola kolay hiç bir şekilde
Kıskanınca benden iki tane oluyor biri mantıklı düşünüp toksik olmamaya çalışıyor bana bolca akıl veriyor diğeri tamamen yabani bir mağara kadını mübarek parçala saldırı diyor sürekli 😅 öfke halinde de aynı şekilde bir mantıklı ve bir parçalama makinası var
Cevap
10Cevap
Ben hep benim ve farklı değilim bana göre. Sadece herkese hak ettiği şekilde davranıyorum..
Bu her insanda olur farklı bir karekter değil aslında kimse mülayim değil her insan sinirlenince kırılınca farklı bir karekter cıkar ortaya ben cok mülayim biri tanıyordum kadının salcasına komşu toz felan kaçırmış kadının içinden cadı cıktı bir süpürgesi eksik öyle bir cıngar çıkardı ki ben bile çıkarıp parasını veresim geldi komşusu parasını veriyor hala yok diyor valla kadına aldırdı yaptırdı bide bravoo
Aynen katiliyorum zeki kadın akıllı kadın birde kıskanç ise seni esir alır kipirdayamazsin. Ama yinede zeki kadınlar olsun kiskancligida normal olsun aşırı olmasın dermisiz
Kavgaya meyilliyim. Sonuç hep bellidir zaten
Çok sinirlenirsem. İçimdeki ejddrha ortaya çıkar ve bu karşındakinin sonu demektir 😃
Farklı bir ben asla çıkmaz, kendi karakterimden başkasına dönüşmem ben
Eksik olan sendin. Sen oldun fark ortaya çıktı tatlım 😘❤️🥰
Yanımda zeki bir kadın olursa farklı bir ben çıkar
Çünkü zeka lazım anlaşılmam için
Birisi bana ego kasmaya çalışırsa nezaketim ölür içindeki tanrısal şeytan özgür kalır.
ısrar konularında içimden başka biri çıkıyor evet
İyiligime ihanet sevgime sadaketime ihanet edildiği an biter
Saçma bulduğum herseyde
Duygusal yönden zarar görürsem.
Nsjsjjs bilmem bulamadım farksizim galiba
Çok sinirlenince
Damarıma basılınca
damarıma basılırsa
Ölüp dirilirsem
Damarıma basilırsa
Neyapacaz peki bu sekilde
Delirirsem eger