Valla istediklerim çok bisey değildi de hep farklı yollara çıktım. Ne umduğumu buldum ne de bulduğumu sevdim..

Valla istediklerim çok bisey değildi de hep farklı yollara çıktım. Ne umduğumu buldum ne de bulduğumu sevdim..

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben mutlu olmayı bekliyordum ama bunun yerine hiç bir şey bulamadım maalesef
Çabalarımın karşılığını almayı umdum ve çok şükür alıyorum da. Tevekkül edince istediğin bir bir gerçekleşiyor. Önce çaba sonra sabır..
İnşallah ben de alırım ❤
İnşallah
Kitabin gorseli çok şahane keşke böyle olsa kitap perileri olsa keşke
Kız onlar benim kafayı yediğimde gelen perilerim😂🙈❤
Ne guzel deliriyorsunuz hanımefendi ❤
Cok tesekkur ederim inci tanem delirmem geçmiş değil ömür boyu böyle kalcam galiba 😂❤😘
Temiz kalabilmek ve birşeylere odaklı yaşayabilmek isterdim. Artık herkes gibi olmaya başlıyorum.
Herkesin eninde sonunda hissettigi ve yasasigi bisey bu. boş ver gitsin
Uyuyamıyorum bile. Allah'a ve kaderine karşı iman bir şekilde devam etmemi sağlıyor. İnşallah siz de huzuru bulursunuz, umduklarinizi da.
Sağolun amin.
Ne verirse onu aldık umduğumuz bilduğumuz bişey yok.
Hala bir şey bulamadım;
Valla ben de bakıyorum ama hic bisey bulamadim😂 aglancak halie gülüyorum kafam bozuldu
Hayat bozul senin kafan bozulması normal;
Evet maalesef
Hayattan sıkıldımya
Dur be Allah için sırada ben varım bak önce ben sıkıldım dedim 😂 ilginçsin ha profil foton huzur veriyor sen sıkıldım diyorsun. Bak sana ilaç yazıyorum şimdi profil fotonu komple bir duvara boydan boya as beş vakit bu fotoya bak mis gibi😎😂
Bakıyorum bakıyorumda o fotoğrafın içinde seni göremiyorum napim senin olmadığın fotoğrafı
Abi yuh ya
Canımın istediğini yapma peşindeyim o kadar
Ben keyfim bide kahyası.. ebru polat mıydı neydi onun sarkisiydi. Bitti sana gönlümün sevdası, dikkat et ağır gelecek faturası, biz üç kişi daha çok mutluyduk ben keyfim bide kahyası😂😎😎🙈
Ebru polatta sakata geldi :D :D
ben, keyfim ve kahyası valla en güzel üçlü
boş ver ebruyu...
Biz keyfimize bakalım 🙈
Ebru çekil aradan :D
😂😂🙈🌸
Sevecek bir insan umdum ama bulamadım
Olsun boş ver ben buldum da noldu biliyon mu 2 seneye yakın oynadi benimle sonra dan diye gitti. Yalnızlık mis gibi
Huzur istedim dert tasa insanı oldum çıktım.
Umduğun konuları değiştir
Değişemiyor bağımlısı olmuşuz
Değişik umutları sana aşılayıp bunu beğendiricek biri lazım ozaman sana
Var 👍
Sorduğun soruya bakılırsa sevmiyorsun ama
Mantık ilişkisi
Hayırlısı olsun
Eyvallah
Aynı ben 🚬
Aşk hariç evet