Lütfen bu konuda bana yardımcı olun bazen çok sinirleniyorum bakislara cok takılı kalıyorum bunun üstesinden gelmek istiyorum?

Otobuste bi teyzenin bakislari beni cok sinirlendirdi ama insan o an olayda bi sey diyemiyor kalabalikti bi de o yüzden yol boyu bakislari cok sinirlendirdi. Normal şort ve gomlek giymistim ama sürekli yüzüme baktı çok donuk baktı. Kötü de giyinmedim yuzumde bisey de yoktu. Keşke bir şey deseydim ama kitap okuyordum Bi yandan konuşmadım. Ama sonra indi ve gitti ssadece bakislari cok sinirlendirdi... Ben anksiyete yüzünden bazen çok tetikleniyorum disari çıkarken böyle durumlarla karşılaşmak korkutuyor bu kendimi övmek asla DEGILDIR. Bakışlardan çok tetikleniyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
+ gülümsediğim halde dümdüz bakmaya devam etti çok sinir bozucu ama bazen takılı kalınca kendi kendimi üzüyorum
Lütfen bu konuda bana yardımcı olun bazen çok sinirleniyorum bakislara cok takılı kalıyorum bunun üstesinden gelmek istiyorum?
Cevapla