Kişilik & Karakter Hangi hava hoşunuza gidiyor? Bilinmeeyeenşeyy Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yağmurlu Güneşli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi hava hoşunuza gidiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Yağmurlu 0 0 Yorumla
LastSoldier06 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl En sevdiğim havalar sonbahar kış ilkbahar havalarıdır yaz ayını pek sevmiyorum hatta tam pluviofil biriyim 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ankara şu an gri, yağmurlu ve öyle kasvetli ki… işte tam da bu havalar. : ) 1 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ilık ama açık havalar bulutlu hava içimi bunaltiyor 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Parçalı manita Çok manitalıYer yer manitalı Sağanak manitalı 0 0 Yorumla
Nbrcnms55 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl şu an ki hava hiç hoşuma gitmiyor modum düşmesin diye zorluyorum Allah çarpsın bu ne yaaa 0 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güneşli ama yakmayan ilkbahar havaları tam benim sevdiklerim 0 0 Yorumla
turnisol Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl İbonun uzun havasi iyidi. Neyse espiriyi kenara birakalim gunesli havayi severim 0 0 Yorumla
McElmas Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Araba içinde deniz kenarı ya da yüksek dağlık bir zirvede yağmur yağarken alkol uada çayını eline alıp ağır ağır içip demleneceksin. En huzurlu ve mutlu olduğum yerdir 0 0 Yorumla
xhardBoy_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yağmurlu ve kapalı havada yapılan her türlü aktivite 0 0 Yorumla
MasterBOZKURTx34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl KasvetliMasterBOZKURT keyifli günler dilerim... 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Bulutlu kapalı kasvetli havalar 😀 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güneşli hava dün yağmur olmasaydı çalışacaktım 😄 0 0 Yorumla
battalgazi007 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. bahar havası hafif bir esinti vs. 0 0 Yorumla
Fenerligenc34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 101% +1 yıl Kapalı yağmurlu hafif üşütücü hava tam benlik 0 0 Yorumla
LaBelleIndifference Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Karlı veya sisli ama bunlar arasında yağmurlu. 🌧 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Oyun havası🤭 0 0 Yorumla
ggoodvolunteer Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı. Güneşli tabiki 0 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 877 cevap paylaştı. yağmurlu 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yağmurlu sisli 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Güneşli 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yağmurlu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yağmurlu
En sevdiğim havalar sonbahar kış ilkbahar havalarıdır yaz ayını pek sevmiyorum hatta tam pluviofil biriyim
Ankara şu an gri, yağmurlu ve öyle kasvetli ki… işte tam da bu havalar. : )
Ilık ama açık havalar bulutlu hava içimi bunaltiyor
Parçalı manita
Çok manitalı
Yer yer manitalı
Sağanak manitalı
şu an ki hava hiç hoşuma gitmiyor modum düşmesin diye zorluyorum Allah çarpsın bu ne yaaa
Güneşli ama yakmayan ilkbahar havaları tam benim sevdiklerim
İbonun uzun havasi iyidi. Neyse espiriyi kenara birakalim gunesli havayi severim
Araba içinde deniz kenarı ya da yüksek dağlık bir zirvede yağmur yağarken alkol uada çayını eline alıp ağır ağır içip demleneceksin. En huzurlu ve mutlu olduğum yerdir
Yağmurlu ve kapalı havada yapılan her türlü aktivite
Kasvetli
Fıstıklı havaları seviyorum ben 😂
Bulutlu kapalı kasvetli havalar 😀
Kurt puslu havayı sever
Güneşli hava dün yağmur olmasaydı çalışacaktım 😄
bahar havası hafif bir esinti vs.
Kapalı yağmurlu hafif üşütücü hava tam benlik
Karlı veya sisli ama bunlar arasında yağmurlu. 🌧
Kurşuni bulutlar
Güneşli hava
bulutlu