Kişilik & Karakter Şu an ağlıyor musun? gülüyor musun? nötr müsün? Plastikmafia Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben tavana bakıyorum Ağlıyorum Gülüyorum Nötrüm Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şu an ağlıyor musun? gülüyor musun? nötr müsün? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nötr. Gecenin sessizliğini dinliyorum... 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. İkisi de değil 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. İçimde tarif edemediğim bir duygusallık var ama ağlamıyorum 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl İyi güldüm, yüzüm kırışacak 😁 0 4 Yorumla Plastikmafia +1 yıl Ben bunu öğrendiğimde iş işten geçmişti Yorumla TheLaady +1 yıl Asık suratlı halimize dönüş yapmak şart. Yorumla Plastikmafia +1 yıl Öylede gözler yorgun düşüyor Yorumla TheLaady +1 yıl O niye 🤔 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kahka atıyorum @tiryakinimtiryakin yüzünden 😂 1 3 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Kahka nedir, nasıl atılır.. 😂 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Bulunduğun konumda tavsiye etmiyorum😃 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Kısa bir süre bulundum.. 😅 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Gülmeli bir ortamdan geldim enerjim yüksek 0 0 Yorumla
seymadakim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 316 cevap paylaştı. Öyle boş boş nötr bi şekilde oturuyorum 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Uykum geldi ya 🙄mutfağı da toplamadim ay 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bugün çok ağladım şu an karışık bi modd 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Nötr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nötr. Gecenin sessizliğini dinliyorum...
İkisi de değil
İçimde tarif edemediğim bir duygusallık var ama ağlamıyorum
Kedimi özlediğim için mutsuzum
İyi güldüm, yüzüm kırışacak 😁
Ben bunu öğrendiğimde iş işten geçmişti
Asık suratlı halimize dönüş yapmak şart.
Öylede gözler yorgun düşüyor
O niye 🤔
Kahka atıyorum @tiryakinimtiryakin yüzünden 😂
Kahka nedir, nasıl atılır.. 😂
Bulunduğun konumda tavsiye etmiyorum😃
Kısa bir süre bulundum.. 😅
az önce ağladım nötr kıvamına geçtim
Gülmeli bir ortamdan geldim enerjim yüksek
Nötr çünkü en mantıklısı o
Öyle boş boş nötr bi şekilde oturuyorum
Uykum geldi ya 🙄mutfağı da toplamadim ay
Bugün çok ağladım şu an karışık bi modd