Söyledikleri şeyleri ciddiye alır mısınız, düşünür müsünüz 🤡

Söyledikleri şeyleri ciddiye alır mısınız, düşünür müsünüz 🤡

Dün annem yine başladı anlatmaya onun telefonla konuşması beni delirtiyor neyse işte gelmek istemiyor ben burada durcam teyzem de diyor ki gerçekten mi duyuyorum çünkü telefon açık sesi sonra bana yapılanlar karşı taraf dediğim gibi beni şey sanıyor bu sene ki olay zaten bu kadar bir şeytanlık yüzsüzlük görmedim bu arada annem evet dedi kapının arkasından şarkı mırıldandı ama demedi ben duydum bu sene teyzeme anlatırken Allah'tan hiç birşeyi anlamamış diyor ki sevmesin onu ve dedi ki odaya bir kaç kere gitti durdu ben hatırlıyorum odada kulaklıkla şarkı dinliyordum ben duymadım annem anlatıyor ama sadece birşeye denk geldi herşeye değil o yüzden de demiyor haliyle anlasa tam dicek sonra bu kız bana ailenin yüz karasısın dedi takmadım onun içindeki kötülük işleterek bu arada sanıyor ki ben onu tanımıyorum yine hesap sordu evli erkeklerle konuşuyormuşsun ben hiçbir şey demedim şurada dedim arıcam seni arama kendini belli etti ya eşinin yaptıkları zaten 2018de sanki onları yapmamış gibi istek atıyor ben tanıyorum baya sene sonra mesaj atıyorum falan kimseyi umursamıyorum ben 2013de herşeyi çektim ve dedim bir daha onun için ağlamıcam gerçekten dediğimi yaptım ve tuzak kurduklarında ağlamadım ona karışmıcam gerçekten de bu çocukla konuştuğuna şahit oldum bişey demedim çünkü beni kaale almadı o yüzden karışmamaya karar verdim ve tuzakda da onları hiç umursamadım kızın daha zoruna gitti has oldu yani kimseyi umursamıyorum kuzenim dahil arkadaşı dahil hep Allah sınıyor bakalım sözünde duracak mı?
Cuma günleri ibadet ederken benim eşkal kedi gibi 😂😂 her neyse değer verdiğim çoook sevdiğim insanlar olduğunda önemserim
peki kimdir bunlar? mesela annem babam kardeşim ve olunca sevdiğim adam
işte bunlar dışında diğer yeryüzünde ki tüm insanlar ne düşünmüş ne söylemişler bir kulağımdan girer diğerinden çıkar
Cevap
53Cevap
Ben sadece beni seven kişilerin söylediklerine bakarım o kadar.. beni tanımayan ya da çekemeyen insanların söyledikleri ise umurumda bile değil...
Kimin ne söylediğine bağlı. Önemli bir insan ise bir kendime bakar, doğruluğunu düşünürüm. Kıçık kırık, bu hayatta kendini geliştirmemiş işsiz güçsüz insanları da takmam.
kendimi bildiğim için çevremin ne diyeceğini olumlu ya da olumsuz olsun umarsamam. bazen haddinden fazla övebilirlerde bundan dolayı havalanmadığım gibi haksız yere yerselerde umrumda olmaz. söverlerse iş değişir o zaman çok pis dalar hadlerini bildiririm...
Hiç umursamam ve önem vermem herkes karekterinin gereğini yapar Buda hasetlik ve çekememezlik kıskançlık belirtisidir it ürür kervan yürür yola giderken arkana bakma hep ilerde olsun gözün önemli olan bu insanlar ne der diye yaşama anı yaşa kendin için yaşa herkes yaptığın ederi kadardır ve değerine göre fiyat biçilir
İyi akşamlar 🍬
Herkesi dinlerim ama dedikleri doğrumu ya da çekemediyindenmi bunu ayırt etmek gerek
Ama ciddiye alınmaması mümkünsüz olan şey hep sevdiyim adamın dediğidir Aklıma takılır durur 🤷♀️
Aynen. Bazıları cekemedigi için saçma sapan şeyler söylüyor
Öyle
Çekemiyorsanız anten takın 😅
Yakın çevremse kulak ardı etmem, haklılık payını düşünürüm. Ama diğerleri için bu geçerli değil.
İyi eleştiriye açığım ama kötüye değil. cunku kötü dusuncelerini içinde barindirsinlar. mesela bir. teyze annenden yaşlı duruyorsun dedi çok moralim bozulmuştu onun üzerine oglumun ogretmeni ablası zannetmiş herzaman ugradigim marketteki kız abla çocuk seninmi genç duruyorsun demesi üzerine iyi elestirileri almaya karar verdim nasıl bakarsa öyle görüyor demekki insan dedim.
Yani ister istemez, bu kötü şeyler için daha fazla düşünmeme sebep oluyor haliyle.
Herkes öyledir. Kötü bir şey söylendigi zaman düşünürüz baya.
Her şeyi kafaya takan birisi olduğum için maalesef evet
Bende öyleyim biraz
Kendimden eminimdir ve kendime güvenirim, söylenene bir bakarım ona göre istişare ederim kendimce
En iyiis
İyisi
🙏🏻
Kişiye ve söylediği şeye bağlı , , ben bir lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye, sonra gider ocağa bakarım çay var mı diye çünkü çay önemli 🤣
önceleri biri bir şey söylerdi ben günlerle hatta bazen haftalarla kafaya takardım, fakat bunu söyleyen kişi çoktan unutmuş bile rahat rahat takılıyor, sen de kendine eziyet ediyon işte.
önceleri takıyordum, son zamanlar boş verdim. kim ne düşünürse düşünsün çok ta umrumda. zaten onların düşüncelerini değişemeyiz. takarsak kafayı yakarız, onun için en iyisi sol kulaktan al sağdan bırak, yav he he de geç. ben böyle yapmaya başladım ve kafam ne kadar rahatladı anlatamam.
söyledikleri şeye bağlı. işim ve başarım hakkında eleştirirlerse umursamam kendi kademelerine bakmalarını tavsiye ederim giyimime ne derlerse desinler aldırmam. hayata bir kere geliyoruz kim ne derse diye yaşarsanız boşa yaşamayın. kötü düşünceli insanları hayatınızdan çıkartın asla cevap vermeyin bu onları daha çok kudurtur 😎
Umursamam. İnsanların ne söylediği beni ilgilendirmez.. önce oturup aynadan kendi yaşantılarını sorgulasinlar sonra benimkini.. açık ve net..
@uuusssrrrr hayir
O kadar ciddiye alırım ki her dakka düşünürüm ne imâ ettiğini... sonrada olan uykuma olur.. uyuyamam yanii😬😅
Önemi yok kendimi biliyorum zaten herkese gerçekçi bir öz eleştiri tavsiye ederim sorun olmuyor denilenler
Herkesi dinlerim ama herkesi kafaya takmam. Kafaya takma konusunda seçici olun. Her şeyi kafaya takarsanız bu dünya yaşanmaz bir hal alır
Hayır. Herkes anlattığın kadar bilir seni, gerisi hep zannettikleri..
Değer verdiğim insanlar ise evet her zaman önemserim.. ama önemsizler ise hiç umrumda olmaz
Genelde insanları cok fazla takmıyorum, takmamaya çalışıyorum.
Ben kendimi bildikten sonra başkalarının önemi yok ailem disinda
Değer verdiklerimi. dinlerim gerisi benim için hikaye
Bu kimin ne söylediğine bağlıdır. Daha çok samimi çevrem için geçerlidir bu da.
Çevremdeki Kişiler önce kendilerine baksınlar Allah’ın yamukları
Dikkate aldığım insanların dediklerini her zaman önemserim.
Skmde Olmaz benim yaşadığım hayatı yaşamaları lazım once sonra eleştiri boş hikaye yok
Sevdiğim önemsediğim kişilerin dediklerini dikkate alırım dinlerim
Hayır almam biri benim hakkımda konuşuyorsa demekki ben idolüyüm demektir😂
Çoğu kişi kafaya takıp burada hayır diyor ama ben cidden iplemiyorum
Hayır almıyorum tabiki eleştiriye açık biriyim ama yine kendi bildigimi yaparım
Kötü fikirleri umrumda bile olmaz, iyi sözlerde de samimiyse ciddiye alırım
Dostlar düşman var herkesin söylediğini ciddiye alırsam bu hayatta yaşayamam
Hiç ciddiye almam zaten benim hakkımda hiç kötü söz eden yok
Genelde olumlu şeyler olduğu için kendime motivasyon kaynağı yaparım
Tabiki ciddiye almam.
Ben yaparım onlar konuşur takan kim 😄
Ciddiye alırım bazen dışarıdan nasıl görünüyorum merak ediyorum
umurumda olmaz eğer onları dinleseydim benden hiç bir halt olmuyordu ama şimdi kapımda iş isityorlar
sorsan ayy hiç kimsenin dediği umurumda değil dersin. sonra da sabaha kadar ulan nasıl dedi o bana o lafı diye düşün düşün dur uyuma
İsteyen istediğini düşünebilir dedikodu yapabilir iftira atabilirim asla takılmam Allah biliyo. Ben kimseye kendimi açıklamam
Millete göre yaşamam ama çevrem iyi konulur zaten
Hayır ben bildiğimi okurum
Hayır çünkü ben ne yaptığımı bilirim bu konuda kimse beni etkileyemez.
Önemsediğim insanların söylediklerini benim yararıma olacağını düşündüğümden dolayı ciddiye alırım. Önemsemediğim biriyse he der geçerim.
Kimin söylediğine göre değişiyor önemseme seviyem. 😃
Hayır, kendimi bildiğim ve bu doğrultuda kararlar aldığım için hiçbir önemi olmaz.
Alırım, çünkü söylediklerini ciddiye alacağım kişiler çevremde olabilir.
Onlarla yaşıyorsan istersen alma 😀kafa agrisi
Takılmamaya çalışırım ama bende gizli bir yara olur
Değer verdiğim birisi ise evet
Aynen
👍🏻
Kimin söylediğine göre değişir
Sözüne itibar ettiğim bir kişi ise evet
Pek ciddiye aldığım söylenemez
İnsanların ne dedikleri umrumda değil açıkçası.
Onemsedigim insanlarsa evet
Bazı şeyleri alırım tabii ki. Duruma göre.
Bazen alırım bazen almam duruma göre
Kimin ne söylediğine bağlı
Yok, kafayı yerim yoksa.
Pek ciddiye almam ama üstelerse ciddiye alırım..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?