♾️ Bu hayatta en çok istediğiniz şey nedir? mesela sizin çok istediğiniz ama başkalarının sıradan bir şey olarak gördüğü ve yaşadığı hayalleriniz var mı

♾️ Bu hayatta en çok istediğiniz şey nedir? mesela sizin çok istediğiniz ama başkalarının sıradan bir şey olarak gördüğü ve yaşadığı hayalleriniz var mı

Ben sahip olduklarına sadakatle bağlı biriyim daha fazlasını istemek gibi doyumsuzluklarım geride kaldı.
Tek bir şeye sahip olabilmek için her şeyimi feda edebilme isteğini de hiç hissetmedim açıkçası.
Bir avuç huzur için her şeyimi verirdim. Bir süre sonra çok basit gibi görünen şeylere bile ulaşmak neredeyse imkansız oluyor. Önceden olsa bu soruya çok klişe cevaplar verirdim eminim ki ama zaman geçtikçe insan büyüdükçe aslında elinde olan şeylerin ne kadar kıymetli olduğunu anlamaya başlıyor. Şimdi bir avuç huzura elimde olan her şeyi verirdim çünkü bulmak artık çok zor ve yorucu. Hayat temposu yorucu, yaşadıklarım yorucu. Hep kavga gürültü içinde kalabalık içinde yaşamak çok yorucu. İnsan artık hayatında sakinlik durgunluk istiyor.
Oğlum dışındaki konular için hayır. Her şey için her şeyi feda etmem. Ama oğlum söz konusuysa orada dururum.
Rica ederim 🦋
Bir şeylere sahip olabilmek için sahip olduğum şeylerden vazgeçmem.
Teşekkür ederim kuzucuk 🩵🥳
Rica ederim abla yalnız kapak fotoğrafın da mükkemel :D 💛🥳
shsjs şekil olsundu 😬
Olsun tabi yakışır sdjsdj :D
Merci şekerim djkd
Cevap
16Cevap
Vereceğimi veririm alacağımı alırım
Ben babamı tekrar görmek için her şeyimi verirdim..
Dünyevi olarak sahip olmak istediğin bir şey dersen, hiçbir şey. Ben istediğim bir şey için çabalarım, çabamamla olamayacak şeyi istemem. Her şeyimi verecek kadar da bir şeye sahip olmak istemedim şu ana kadar. İstemem de.
Elbette :
"Kendi çıkarlarım ve mutluluğum benim için en öncelikli şeyler. Hayatta sahip olmak istediğim şeyler için, kendi hedeflerime ve ihtiyaçlarıma odaklanmayı tercih ederim. Başkalarının beklentileri veya toplumsal normlar benim için ikinci planda gelir. Eğer bir şey, kendi mutluluğumu, başarılarımı veya zenginliğimi engellemeye başlarsa, tereddüt etmeden onu bırakabilirim. Bu benim egoist bir yaklaşımımı yansıtıyor, çünkü kendi çıkarlarımı koruma ve geliştirme konusunda kararlıyım. Ancak şunu da belirtmeliyim ki, bu yaklaşım toplumsal ilişkilerde bazı sorunlara yol açabilir ve insanların birbirine yardım etme ve işbirliği yapma kapasitesini sınırlayabilir."
Var olmaz olur mu Sevdiyimin elini tutmak bir kere eline yüzüne dokunmak gerçekte görmek gözlerine bakmak...
Bunlar herkes için sıradan ama benim tatlı hayallerim Hayal demiycem Gerçek olucak çünkü İNŞAALLAH❤ Ben bunları yapmak ve tabiki en önemlisi onunla yuva kurmak için her şeyi yaparım dedim Ve yapıcam Herşeyi göze alıyorum Onun olmak için 🥰 Allah'ım nasip etsin
Benim için hayattaki en değerli şey mutluluk ama mutlu olmak için sahip olduğum diğer her şeyden vazgeçemem. Çünkü bunu yaparsam aslında aynı zamanda mutlu olmamı engellemiş de olurum. Paradoks oluşuyor sanırım 😄
Seveceğim erkekle rastlaşmak ve O'nunla birbirimizin en iyi arkadaşı, dostu olmak, O'nunla birlikte hayatı keşfetmek, hayallerimizi gerçekleştirmeyi başarmak ve.. O'nunla birlikte başarılarımızı kutlamak, evet, ben bunun için gerekeni yaparım.
Bir şeye sahip olmak için herşeyi feda etmek aptalca bir hırstan ibarettir. Sağlık en önemlisidir. Sağlık için maddesel tüm imkanlar feda edilir başka hiç bir sebep makul değil.
Namusum, imanım ve ailem hariç her şeyimi verip İsviçre'de kendim seçebileceğim bir köyde yaşamak isterdim.
Kızımın sağlığı ve mutluluğu için gözüm kapalı kendimi bile feda ederim yeterki gülsün onun gözlerinin içi😌
Sahip olduğum her şeyimi veririm dediğim , istediğim bir şey yok daha çok olan için şanslı hissetiriyorum kendimi olanla mutlu olmaya çalışıyorum
İleride nasip olursa bir eşim olursa, eşimle tüm dünyayı gezmek için, onunla güzel vakit geçirmek için herşeyimi veririm.
Yok hayır elimdekilerle yetinmeyi bilirim.. sahip olmak istediklerim elbette var ama her şeyimi veremem.. olursa kendiliğinden olsun
Karavan hayalim var ve küçük bir köy evi ve tavuklarım olsun istiyorum..
No. Hayatı tamamladıgımı düşünüyorum ölümü bekliyorum😂
herşeyim var şükür tek güvenim sarsan insanları tanımamak isterdim
Sahip olmak için değil ama ailem için her şeyimi ortaya koyarım
Evet.. sevdiklerim için her şeyden vazgeçebilirim. Ve sevdiğim birinin geri gelmesi için..
Evet, var ama artık olacağına dair ümidim yok.
mutlu olmak istiyorum tek istediğim bu
Sessiz sakin bir balıkçı kasabasında ya da dağ başında bir ormanda yaşamak isterdim...
Yok sanırım bazı hedeflerim vardı onları gerçekleştirdiğimi düşünüyorum
Olanlar yeterli
Üç tane var.
1- ormanda bı ev yaptırıp çoğunlukla orada kalmak.
2- sokak çocukları için vakıf kurmak.
3-yazmak istemiyorum buraya 🙂
Hayır, sahip olmak istediğim her şeye sahibim
Şu an sadece o başka hiçbir şey yok...
Doktorluk için çalışıyorum.
Kız çocuğum olsun isterim sağlıkla inşallah
Var zaten herşeyimin sonu...
Herşeye sahibim çok şükür
İyi maaşlı meslek, araba, ev ve yazlık 😄
Evet verirdim fakat hayatta değil;
Kariyerim, hedeflerim ✨
Vardı ama artık yok.