Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Hayat bana hakkımı verseydi şu an mutlu olurdum. para ve aşk isterdim hakkım olarak sadece bu da değil. aynı zamanda hak etmediği halde kötü olduğu halde mutlu olmuş kişilerinde o mutluluklarını kaybetmesini isterdim çünkü hayat bence herekse karşı adil olmalı sadece bana karşı değil. ama şu an için hayattan almam gereken ya da istediğim bir şey bulunmuyor
Zamanımı versin, en güzel zamanlarımı hastalıkla geçirdim. 10 yıl falan verse anca kurtarır. 11 yaşıma döneyim, sokaklarda ağaçlardan erik çalayım, boş boş koşturayım. Bunları düşününce, üzüldüm biraz.
mutluluk, tum her seyi hevesleri yasamak istediklerimi dolu dolu dibine kadar yasamak. oncelikle bu. bir de ask sevilmek falan olabilir cunku birini cok sevmistim ordan hakkim var fhfjfjfjjc
En bol dan ziyade 1tanede olsA Aşık olabileceğim bir eş dost , çok kriterim yok halbuki öyle her şeye sinirlenmesin yeter gerisi konuşularak halledilir..
Belki daha çok sevilmem gerekebilirdi ama hayat hanımefendilere aşk-sevgi konularında ezelî-ebedî bir jürilik ve seçicilik hakkı vermiş. Onlar da beni seçmediğine göre saygı duymaktan başka çarem yok.
Zaman derdim. Ama yaşamak istediklerimi yaşamak için vereceği zamanı bana değilde depremde evlerinden çıkmaya zamanı olmayanlara versin isterdim ki o evlerden cikabilselerdi.
Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı.
Gençliğim hep eve kapalı işsiz parasız asosyal yalnız mutsuz geçti hiçbir şey yaşayamadım hayatı eksik yaşadım gençliğime dair yaşanmış 1 güzel günüm bile yok
Mutluluk ben ailem ayrıldığından ve başka evlilikler yaptığından beri kendi etrafında dönüp duran bir insanım. Yolumu değiştirmek için çok uğraşıyorum umarım bir gün mutlu olurum çok yalnızım ve mutsuzum umarım bir gün bunun bir mükafaatı olur