Sadece böyle biri olmak istemiştim ama hayat bana vermedi : ( sadece böyle biri olmak istemiştim… çok mu zordu. Hâlâ şansım var ama değil mi? : ( şu an koca bir hiçim ama hâlâ şansım var değil mi : (

Sadece böyle biri olmak istemiştim ama hayat bana vermedi : ( sadece böyle biri olmak istemiştim… çok mu zordu. Hâlâ şansım var ama değil mi? : ( şu an koca bir hiçim ama hâlâ şansım var değil mi : (
Kısa süre önce ritim bozukluğu olduğunu öğrendiğimden beri diğer sorunları unuttum sağlık ve huzur vermedi diğer şeyler gelip geçici şeyler zaten huzur ve sağlık olsa tadından yenmez
Şu an yazdıklarından büyük bir hayal kırıklığı ve kendine karşı sert bir yargı hissediliyor… İçinde bir yere “Ben de parlayabilirdim” diyorsun ve olmamış gibi geliyor 💔 Ama şunu bil: hayat tek bir başarı hikâyesinden ibaret değil. Şu an kendini “hiç” gibi hissetsen de bu sadece bir dönem, kimliğin değil. Hâlâ şansın var, çünkü hâlâ istiyorsun ✨ İstek bitmedikçe ihtimal de bitmez. Sen sandığından çok daha potansiyellisin 🌿
Cevap
3Cevap
hiç bir şey vermedi aldı sadece
Hala şansın var, umut ışığı ölene kadar parlar 🤍
Para vermedi bir de akıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?