Az önce araba çarptı ama kimseye söyleyemiyorum, utanıyorum. Ne olacak böyle?

Yeni bir yere taşındım okul için 18 yaşındayım bugün daha 2. günüm burada. 3 saat kadar önce etrafı öğrenmek için dışarı çıktım sahilde yürüdüm sonra karşıya geçerken araba çarptı özellikle yaya geçidinden geçtim ve araba çok uzakta olduğu için geçebilirim diye düşündüm ama sağıma bakınca arabanın önündeydim. Kenarına geldim aynasına çarptım biraz sürüklendim telefonum gözlüğüm hepsi uçtu gitti. Neye uğradığıma şaşırdım hemen birileri geldi kaldırdı. Neyse ambulans polis derken ben hasteneye gitmek istemedim ailemi ararlar endişelenirler diye eve gitmek istedim saldılar beni. Eve de zor geldim hem topallıyorum hem ağlıyorum elime biri buz verdi telefonum tamamen parçalandı. Ev arkadaşlarım da evde yoktu olsalar da demezdim heralde bilmiyorum kimseye demek istemiyorum ama canım da acıyor birisiyle paylaşmak istiyorum aileme arkadaşlarıma demeye çekiniyorum. Daha 2. günümden çocuk muamelesi görmekten korkuyorum. Buralarda tek dolaşma dediler ama kimsem de yok birbaşımayım böyle bir olay yaşıyorum kimseye diyemiyorum. Ne yapmam lazım içim hiç rahat değil

Az önce araba çarptı ama kimseye söyleyemiyorum, utanıyorum. Ne olacak böyle?