AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
kafan beynin tümden patladı mı? yoksa totoşun mu morardı sadece?
İlk önce kırık var mı
Şimdi şöyle oldu yol çalışması varmış iki gündür yolu çift taraflı kullaniyorlarmis ben yukarıdan gelen arabaya baktım meğer aşağıdan da geliyormuş tersten yani işte aşağıdan gelen araba çarptı koluma değdi düştüm adamin dikiz aynası kırıldı
Kırık yoksa şikayetçi olsanda bişey olmuyor
Şikayetçi olmam da sadece merak ettim
Şikayetçi ol, plakasıyla
Şimdi şöyle oldu yol çalışması varmış iki gündür yolu çift taraflı kullaniyorlarmis ben yukarıdan gelen arabaya baktım meğer aşağıdan da geliyormuş tersten yani işte aşağıdan gelen araba çarptı koluma değdi düştüm adamin dikiz aynası kırıldı kim suçlu sizce?
İki yöne de bakmam gerekiyordu. Pat diye yolun ortasına attısan kendini suçlısun. Eğer ki o da hız sınırını aştıysa suçluluğu var.
Yukarıdan tek geliyordu ya önce yukarıya baktım tersten geldiğini bilmiyordum cidden
Bilmen gerekiyordu. Allah'tan ağır yaralanmadın veya ölmedin. Bundan sonra daha dikkatli ol.
İşte bilmiyorum dikkat etmedim yani 🤷🏻♀️ adam da çok hızlıydı
Hız sınırını aştıysa o da suçlu.
Valla bence hızlıydı ki yol çalışması var iki yoldan araba geliyor yavaş olsa zaten çarpmaz bana
Yaya yolundaydim ben
Yaya yolunsaysan öncelik sen de ama yine dikkatli geçeceksin.
İşte ters yoldan geldi ya tuhaf bir durum
eee sonuç? Polis felan gelmedi mi?
Yani baktım bir şeyim yok öyle polis falan cagirmadik oradakiler de dedi boş ver adam yoluna ben yoluma gittik
Konu kapanmış zaten.
Peki sence hızlı olduğunu ben fark edebilir miyim
Bilmiyorum
Bana hızlı geldi de ablam diyor fren yapmıştır
Olabilir. Şikayetçi mi olacaksın?
Şikayetçi olmayacam da biraz korktum şok oldum
Benim babam da 6 yıl önce kaza geçirdi. Adam çarptı kaçtı, babamın bacağı kırıldı. Ameliyat oldu. Polis bulamadı daha o piicc kurusunu.
Siizin babanıza nasıl çarptı peki
Sabah işe giderken, bir alt sokakta. Çok hızlı bir araç önce başka araca sonra da yol kenarındaki babama çarptı kaçtı
Geçmiş olsun Ben de karşıdan karşıya geçiyordum yani adamın uzaktan beni görmesi lazım sanki?
Yaşamadığım için bilmiyorum. Belki fren yaptı duramadı. Belki dikkatsizliğine denk geldi.
Bilmiyorum ya kendimi kötü hissettim
Normal. Kaza atlattın sonuçta.
Öyle cidden deneyimlemiş oldum demek böyle bir hismiş
Evet. Hangi şehirdensin?
His şu kendini kurtarmak istiyorsun ama imkansız gibi ve araba çarptı bana diyorsun
Elazig
Yine ucuz atlattın. Bi kaç yıl önce gözümün önünde bir çocuğa araba çarptı. 12-13 yaşlarındaydı, çocuğun çığlıkları halen aklımda. Onun da bacağına çarpttı. İnşallah kalıcı hasarı kalmamıştır. Başımıza neyin geleceği hiç belli olmuyor.
Evet öyle sence evde ki huzursuzluk mutsuzluk falan da insanı dalgın eder mi bilincaltinda
Eder, aklın başka yerdedir.
Ya tamam başka sorunlarimdan da dalgın oluyorum ama huzurumda yok sürekli soylenme falan
Olabilir, insanlık hali.
Buyur yardımcı olurum elimden geldiğince
Şimdi şöyle oldu yol çalışması varmış iki gündür yolu çift taraflı kullaniyorlarmis ben yukarıdan gelen arabaya baktım meğer aşağıdan da geliyormuş tersten yani işte aşağıdan gelen araba çarptı koluma değdi düştüm adamin dikiz aynası kırıldı kim suçlu sizce
Her durumda araç suçludur tabi bu anayolsa sen suçluşun tali yol merkezi bir yolsa araç suçludur
Yaya geçidi diyorlar kaldırımdan yola gittim
O zaman araç suçludur
+ayrıca yol çalışması var daha yavaş kontrollü sürmesi gerekiyor dediler adam ne korno çaldı ne bir şey
Evet doğru
Bana diyor ki sen görmüyor musun
Cahil insan her yerde cahildir
60 65 yaşlarındaydı
Normaldir
İlk baş dedi ki aynayı boş ver sana bir şey olmasın falan sonra koluma baktı bir şey olmadığını görünce dedi ki ne olucak aynam falan gitti orada ki çocuk dedi boş ver aynan gitmiş ne olmuş kim bu yolu çift taraflı yaptıysa o suçlu dedi
Suçlu araç bu tür yerlerde dikkatli olmak lazım
Bilmiyorum valla ben de dalgindim dedim acaba benim yüzümden mi ses etmedim
Sağlık olsun sağ salim atlamışsın sorun değil
Şükür yine de
Geçmiş olsun onunla
Peki sence bir araba bana çarpınca hızlı mi yavaş mi fark ederim dimi
Evet fark edersin
Hızlıydı bence ne oluyoruz demeden pat diye bir şey çarptı bana
Normaldir öyle oluyor
Sonra?
Şimdi şöyle oldu yol çalışması varmış iki gündür yolu çift taraflı kullaniyorlarmis ben yukarıdan gelen arabaya baktım meğer aşağıdan da geliyormuş tersten yani işte aşağıdan gelen araba çarptı koluma değdi düştüm adamin dikiz aynası kırıldı kim suçlu sizce?
Adam suçlu
Neden peki
Yayaya çarpıyor. Adam bir şey dedimi size.
Yayaya çarpıyor ne demek peki? Yani adam durdu ben yanına gittim bir seyinuz var mı tarzli şok olmustum ayna kırıldı dedim o da dedi görmüyor musun sen falan sonra dedi boş ver aynayı falan koluma baktı işte dedi sana bir şey olmasın sonra bir çocuk gelldi genç dedi kim bu yolu çift taraflı yaptıysa onun suçu falan adam dedi sen görmüyor musun falan ben dalgindim falan dedim yukarıda ki arabaya baktım falan dedim işte biraz aynam ne oldu falan dedi baktı bir şeyim yok çocuk dedi abi boş ver bayana bir şey olmadı öyle gitti aslında ben şok olmuştum bana diyor görmüyor musun kendimi suçlu hissedip dalgindim falan dedim sonra düşündüm ki bana diyorlar adam suclu
Adam yaşlıydı 65 vardi
Buraya mı soruyorsun doktora git
Evet
Şimdi şöyle oldu yol çalışması varmış iki gündür yolu çift taraflı kullaniyorlarmis ben yukarıdan gelen arabaya baktım meğer aşağıdan da geliyormuş tersten yani işte aşağıdan gelen araba çarptı koluma değdi düştüm adamin dikiz aynası kırıldı
Ee noldu
Yani işte gittim hastahneye kırık çıkık yok adam da gitti daha öyle işte kim suclu sence
Adam
Neden peki
Tersten