Kişilik & Karakter Açık konuşmayı sever misin yoksa yüreğindekileri gizler misin? PandaİsBack Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Konu ne olursa olsun, kalbinde ne varsa diline vuracak. Açık konuşan insanları severim. Açık konuşmayı sever misin yoksa yüreğindekileri gizler misin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
OOblomovv Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söylerim de inanmazlar genelde. Biraz iyi bir profil çiziyorum galiba ondan ya canım ya da yalncı görurler. 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Istemsiz bir şekilde söylüyorum, içimde tutamam hiçbir şey. 0 0 Yorumla
nereyeböylehey Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yüreğindekileri gostermeyecekse yaşadım demesin fjjffh 0 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Duygu ise gizlerim de diğer her şey pat pat pat hedshat 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Her zaman açık konuşurum 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Gizlerm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Söylerim de inanmazlar genelde. Biraz iyi bir profil çiziyorum galiba ondan ya canım ya da yalncı görurler.
Istemsiz bir şekilde söylüyorum, içimde tutamam hiçbir şey.
Yüreğindekileri gostermeyecekse yaşadım demesin fjjffh
Duygu ise gizlerim de diğer her şey pat pat pat hedshat
Her zaman açık konuşurum
Gizlerm
Severim