İçim çok daralıyor, ruhum sıkılıyor, nefes alamıyorum, içimde çok kötü bir his var.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aynısı yemin ediyorum. Özellikle üniversiteye gideceğim için 2 haftadır dahada bunalıp üzüyorum kendimi evdende ayrılacağım için:/ ama üstesinden gelmeye çalışıyorum
İnşallah güzel ve mutlu geçer senin için
Son zamanlarda bir çok kızda böyle bir durum gördüm
Bence taşıkardi olmuşsun derin nefes al 10 saniye tut bırak
Ben de aynı duyguları yaşıyorum. Bugün bir ağlama patlaması yaşadım. Bağıra çağıra isyan ederek ağladım. O kadar rahatladım ki. Sonra gezmeye gittim alışveriş yaptım. Kendimi çok enerjik hissettim. Ama akşam olunca aynı his yine geliyor.
Bence kötü bir şey olacak ya ailevi ya da Türkiye de bir şey var çünkü
Adıyaman depreminden sonra aynı hisler bende de var.
Kötü şeyler mi yaşadın
Ooo daha anne karnında başlamış skksmsmmek
Anlat?
Uzun hikaye
Olsun
Annem babamın 2. hanımı, ama annemle babam arasında 23 yaş varmış, o yüzden amcaların da annemi istememiş hatta anneme ve babama silah falan çekmişler cart curt sonra annemle babam evlenmiş annem bana hamileyken babannem babamı doldurmuş sonra annem bana 3 aylık hamileyken babam anneme şiddet uygulamış, annem de beni aldırmak istemiş ama doktor büyümüşüm diye almamış, sorna ben 5,6 aylıkken annemin birden suyu gelmiş kasılma olmuş o zaman da doktor alacağız demiş beni ama sonra bakmışlar başka bir doktor ben normal karnındaymışım bir şeyim yokmuş, sonra doğarken ayaklarım yamuk doğmuşum ve hastanede şeyim enfeksiyon ve mantar kapmış, derim falan soyuluyormuş, sonra, ben 1 yaşındayken babam akciğer kanseri oluyor, ben 1.5 yaşındayken de annemin kollarındq ölüyor babam, dedem de bem doğmadan önce gırtlak kanserinden ölmüş, en büyük teyzem de ben doğmadan çok önce intihar etmiş, diğer dedem de taa eskiden annem 17 yaşındayken böbrek yetmezliği yaşamış ama kalp krizinden ölmüş.
Sonra babam ölünce halam ve amacam bizi yakın bir yere taşımşlar 4 tane amcam var babam onlarla ortak bir işletmesi vardı, sonra tabi annem istenmeyen gelin olduğu için annemle uğramışlar halam ölün de kurtulalım falan demiş, öyle gel zaman git zaman, baya baba tarafından dışlandık senelerce ortak mal olan hakkımızı da annemin cahilliği bizim de küçüklüğümüzden faydalanıp bir güzel yediler fazla fazla, hiç bize sevgi göstermediler, hep dışalndık hep soğuttular, annem de o olan malı hep anne tarafına yedirdi annaneme, teyzelerime, anne tarafı da bizi güzel kullandı, fesatlık, rezil etme, içkiler uyuşturucular baba tarafının hepsi zaten alkolik, anne tarafı da yaptık yaptık yapmayınca nankörlük diz boyu, annanem onların yetimliğimi kaldı diyip hep bize adaletsiz ve acımasızca davrandı, teyzem deprem olsun da bizim de evimiz yıkılsın diye dualar ediyor, kuzenleirmizle senlerce malımızı paylaştık, ama hep bizle yarıştılar bize karşı fesatlık beslediler bize zarar vermeye çalıştılar, arkadaşlarım desen piskolıjik olarak bunaltmaya çalışıyor, babalarının yaptıkları şeyle övünüp sanki kendi başarılarıymıl gibi gösterip bir de benim babam olmadığı halde kendilerini benimle kıyaslıyorlar, anladığın kimse bizi sevmiyor hatta ölmememizi dahi istiyorlar cart curt :)
Harbiden anne karnında başlamış fiziksel bir sorunun hastalığın var mı
Evet dizlerde kireçlenme, troid nodülü, kronik bronşit, kronik farenjit, sinüzit, ve kanımda sürekli enfeksiyon var ve sedimantasyon da yüksek, her gün ağrım oluyor o yüzden romatizma olma ihtimalim var, araştırılıyor.
Geçmiş olsun. Ne diyelim?
Evet biraz var o kasvetli hava ambians
Arada sırada
oluyor
İnşirah suresini oku
Okutalım senı
bazen olur öyle