Gece camda böyle bir şey görseniz ne yaparsınız?

Lotus ablamı soracaktın :D
Ben böyle bir şey görseydim daha önce ki sorunda da dediğim gibi mutlu olurdum çünkü arkadaşım yok bu yüzden de artık canavar veya hayalet demeden arkadaş olurdum kahve sigara içerdik birlikte.. zaten böyle perili ya da doğa üstü olayları da çok seviyorum ben bana da eğlence aksiyon macera olurdu.. ayrıca bunu da daha çok köşk gibi yerde yaşamak isterdim..
O çok korkutucu olurdu ama :D
Ablam güzel, neresi korkutucu.. :D
Cevap
40Cevap
Benim katta mümkün değil hem guneslikler kapalı olsana görmem.
Ben gider yakından bakarım. Cesaretten değil ama böyle huylarım var.
Fotosunu çeker sana atarım 😄
Bu soruyu daha önce de sormuştun. 😂
Bir şey yapmam normal insana benziyor bu, bizim cama kadar nasıl çıktığını sorarım aç olup olmadığını falan, hava da soğuk geçsin yatsın içerde 😄
O sırada benim sıfatül eşgalü teşkalü feşkal;
Göre göre alıştık ki senin sorularından, naber narkozun soru görseli derdim 😂
Sensin çok korkutucu pis adam.
Camda böyle bir şey görsem çok korkarım tansiyon yerlere düşer.
Tir tir titrerim valla korkudan 😀
Aynen bu şekil takılırım 😂
Djsjsjs bu iyimiş
Şekeri çok mu yedim acaba der su içer geri yatarım. Ama 6. Hissim kuvvetlidir hani kötü enerjisi varsa net bakarım uzun süre
Muhtemelen çığlık çığlığa koltuktan koltuğa koşar elime ne bulsam atarım😂 çok korkarım ben🙄 tanıdığım biriyse ℅100 gebertirim ama onu
Perdeyi çeker uyurum bildiğim duaları edil yok içeri girmeye uğraşıyorsa gözünde fener ışığı tutardım
Euzu Bismillah 😅 gider yakından bakarım bizim türk korku filmlerinin klasiği korkunç yere illa gidecek 😅😂
Bildiğim tüm duaları okurum. Sonra kendime gelir hayırdır lan ne ki bu diye meraklı bir şekilde yanaşırım. Sonrası bilemicem artık.
Narkos yine korku filmi izleyip, kılık değiştirip, camıma beni korkutmaya gelmiş diyip yatmaya devam ederim.
5. Katta böyle bişey görmem imkansız ama bn aşırı korktgm zaman bı deli cesaret gelio haliyle paspasin çubuğunu gecirirdm kafasına 😄
Helal olsun reiz 4. kata kadar gelmişsin, erkeksen gel otur çayımı iç, kızsan farklı tarifeler mevcut. :D
7. Kattayim gece camda bunu görmeme gerek yok korkmak için herhangi bir şey yeterli olur 😂😂😂
Çığlık atarak annemlerin odasına koşarım ahdhaxh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevap