Kişilik & Karakter Gece Karşınızda Böyle Bişey Görseniz Ne Yaparsınız? aliceahrass Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Uyurken yatağınızın tam karşısında böyle bişey fark ettiniz ne yaparsınız? Gece Karşınızda Böyle Bişey Görseniz Ne Yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
mack34 Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Bana arada uğrarlar bir gece irkildim ve gözümü actiğımda siyah uzun saçlı biri vardi ve yüzü yoktu 1 3 Yorumla Uyeskarsa 1 yıl Yemin ederim aynısı ya yüzü yoktu ama insan siluetinde koyu gri siyaha yakın bir şey sağ tarafımdan bastırdı ve sesim çıkmıyordu Yorumla mack34 1 yıl Ben alıştım artık Yorumla mack34 1 yıl Daha beteri gelmesinde Yorumla
Cameronnbt0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. İsmini merak ediyorum ismin nedir, sizin işinizde zor ya... Derdim 1 0 Yorumla
Sankimelek Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sevgilin var mı derim? 1 3 Yorumla aliceahrass 1 yıl varsa Yorumla Sankimelek 1 yıl Eşhedü 😂 Yorumla aliceahrass 1 yıl hahahda Yorumla
Unstopable9 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Ben bunu görsem 0ldüm sanarım azrail olduğunu düşünürüm onun dışında uyumak üzereysemde hipnagojik halüsinasyondur takmam pek. 1 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ruhumuzu teslim ederiz 1 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. "Oo halacım hoş geldin." 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Soyun da gel derim 1 1 Yorumla aliceahrass 1 yıl shshsg Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Dua okurum 1 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. saçmalık bu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bana arada uğrarlar bir gece irkildim ve gözümü actiğımda siyah uzun saçlı biri vardi ve yüzü yoktu
Yemin ederim aynısı ya yüzü yoktu ama insan siluetinde koyu gri siyaha yakın bir şey sağ tarafımdan bastırdı ve sesim çıkmıyordu
Ben alıştım artık
Daha beteri gelmesinde
İsmini merak ediyorum ismin nedir, sizin işinizde zor ya... Derdim
Yapacağım tek şey bu
https://www.youtube.com/embed/hWruD8ws7nkTekme atmaya çalışırım ksdj
Sevgilin var mı derim?
varsa
Eşhedü 😂
hahahda
Ben bunu görsem 0ldüm sanarım azrail olduğunu düşünürüm onun dışında uyumak üzereysemde hipnagojik halüsinasyondur takmam pek.
Ruhumuzu teslim ederiz
hoş geldin kimlerdensin derdim
"Oo halacım hoş geldin."
Soyun da gel derim
shshsg
Seks yaparım
hoşumuza gider
Dua okurum
saçmalık bu