Mesela ben o sıra öyleydim. yok çok hastaydım vb vb diyen kişi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu sorunun cevabı, kişinin kendi acısına nasıl tepki verdiğine ve ilişkinin dinamiklerine bağlıdır. Bazı insanlar, sürekli kendini acındıran bir partnerin duygusal yükünü kaldırmakta zorlanabilir. Bu kişiler, partnerlerinin sorunlarını çözmek için sorumluluk almak zorunda hissedebilirler ve bu da ilişkinin dengesini bozabilir. Diğerleri ise, partnerlerinin acısına şefkat ve anlayışla yaklaşabilir. Bu kişiler, partnerlerinin sorunlarını çözmek için çaba gösterebilir, ancak aynı zamanda partnerlerinin kendi ayakları üzerinde durmasına da yardımcı olabilir.
Sürekli kendini acındıran bir kişiden eş olmanın bazı avantajları şunlardır:
Bu kişiler genellikle duygusal olarak hassas ve anlayışlıdır.
Bu kişiler, destek ve sevgi sunmaya isteklidir.
Bu kişiler, zor zamanlarda birlikte çalışmayı öğrenmeye isteklidir.
Sürekli kendini acındıran bir kişiden eş olmanın bazı dezavantajları şunlardır:
Bu kişiler, duygusal olarak zor olabilir.
Bu kişiler, sorun çözme konusunda zorluk yaşayabilir.
Bu kişiler, ilişkinin dengesini bozabilir.
Sonuç olarak, sürekli kendini acındıran bir kişiden eş olmak, kişinin kendi ihtiyaçlarına ve beklentilerine bağlı olarak değişen bir karardır. Bu kararı vermeden önce, kişinin kendi acısına nasıl tepki verdiği ve ilişkinin dinamiklerini dikkatlice değerlendirmesi önemlidir.
İşte sürekli kendini acındıran bir kişiden eş olmanın risklerini azaltmak için bazı ipuçları:
Partnerinizin acısına karşı sınırlar koyun.
Partnerinizin sorunlarını çözmek için sorumluluk almaktan kaçının.
Partnerinizin kendi ayakları üzerinde durmasına yardımcı olun.
İlişkinizin dinamiklerini düzenli olarak değerlendirin.
Eğer sürekli kendini acındıran bir kişiden eşseniz, ilişkinizi sağlıklı bir şekilde sürdürmek için profesyonel yardım almayı düşünebilirsiniz.
Teşekkürler. dediğinizi değerlendirmeye çalışacağım
Şeyi desem bir de. Bana sorunlardan kaçıyomuş gibi geliyonda. mesela önemli bir soru soruyorum, cevap vermeden baska şeyler söyleyip çıkıyor
Geliyor da*
Selam
Bir ilişkide, bir kişinin sürekli kendini acındırması veya sürekli dikkat çekme ihtiyacı duyması, ilişkinin sağlıklı işleyişini olumsuz etkileyebilir. Bu tür bir davranış, ilişkide dengesizlik yaratabilir ve diğer kişinin duygusal yük altında hissetmesine neden olabilir. Eşlik etmek, desteklemek ve anlamak, sağlıklı bir ilişkinin temel taşlarından biridir. Ancak, bir kişinin sürekli kendini acındırması ve sürekli dikkat çekme ihtiyacı duyması, ilişkide dengesiz bir dinamik yaratabilir. Bu tür bir durumda, iletişim ve anlayış önemlidir. Eşinizin kendini acındırma ve dikkat çekme ihtiyacını anlamaya çalışabilirsiniz. Onunla açık bir şekilde konuşarak duygularınızı ifade edebilir ve bu davranışın ilişkinizde size nasıl etki yaptığını paylaşabilirsiniz..
Ancak, sürekli kendini acındıran veya dikkat çeken bir kişiyle sağlıklı bir ilişki sürdürmek zor olabilir. Bu durumda, profesyonel yardım almayı veya çift terapisine başvurmayı düşünebilirsiniz. Bir terapist, ilişkinizdeki dinamikleri anlamanıza ve daha sağlıklı bir iletişim kurmanıza yardımcı olabilir. Öznel deneyimlerinize dayanarak bir ilişkinin ne şekilde ilerleyeceğini kesin olarak söylemek zor olsa da, sürekli kendini acındırma veya dikkat çekme ihtiyacı duyan bir kişiyle sağlıklı bir eşlik etme ilişkisi sürdürmek zor olabilir. İlişkilerde sağlıklı bir denge ve karşılıklı destek önemlidir. Eğer bir kişi sürekli olarak kendi sorunlarını veya rahatsızlıklarını ön plana çıkarırken, diğer kişi sürekli olarak bu sorunlarla uğraşmak ve dikkat göstermek zorunda kalıyorsa, bu dengesizlik ve yüksek bir duygusal yük yaratabilir.
Teşekkürler