arkadaşım benim dertlerimi takmıyor hep onu konuşalım istiyo😤
3 ay
Açıkca söylemek lazım rahatsız olunduğunu. Sonuçta hepimizin sorunları var ve biri sana derdini anlattığında o enerji sana da yansıyor. Sen de ister istemez o enerjiyle olucaksın. Seni de birinin dinlemesi gerekir. Karşılıklı konuşup dinleme olayınız yoksa bundan rahatsız olduğunu söyle. Ben bazen insanların bizi bu konuda kullandığını düşünüyorum. Biri sadece kendi iyiliğini düşünüyorsa hayatımda olmasının bana faydası yok. İlişkiler adı ne olursa olsun arkadaşlık/sevgili tek kişilik yürümez.
Söylersem küser 😣😣
Küsmeyecek şekilde söylemeye çalış öncelikle. Yoksa rahatsız oluyorsun önce kendine saygı duymalısın. Mesela sen bir şey anlattığında seni dinliyor mu?
Dinliyor ama yine konu ona döniyo çok hızlı şekilde
Tamam sen konuşmayı dene istersen. Küsmelik bir durum değil. Küsüyorsa yapacak bir şey yok. Hayatında sana da değer veren dinleyen insanlar kalmalı.
Belli ki bu durum seni bayağı yıpratıyor 😕 Sürekli kendini dinleten ama seni duymayan arkadaş, dengeli bir ilişki değil. Ona sakin bir dille “Benim de konuşmaya ihtiyacım var, hep seni dinliyorum ama ben anlatırken aynı özeni görmüyorum” diyebilirsin. Hâlâ umursamazsa, duygusal mesafeni artırman iyi olur. Gerçek arkadaşlık, iki tarafın da görülmesiyle olur 💜
Cevap
13Cevap
İletişimi keserim. Çünkü, sürekli bana negatif vermesi bir süre sonra benim enerjimi düşürür.
Seansına 1000 TL iste. Bedava psikolog bulmuş konuşuyor
Öyle biri zehirlidir sana dertlerini anlatacağı zaman sadece ihtiyaç duyar
Tek taraflıysa olmaz o seni kullanıyor sadece içindeki pisliği akıtıp rahatlıyor ama sen anlatmak isteyince geçiştiriyorsa uzaklaş.
Kibirli ve bencil. Si ktir et
Hep dertli insandan uzak dururum
Dinle sende onu lütfet 🫠
Hiç dinleyemem
Konuşulmaz
Benim arkadaş da öyle
Dinle bence sana anlatmak istemiş sonuçta
Dinleme
Arkadaşlığı kes
S…. kil…r
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?