• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Sevgi görmemiş ve değerli görülmeyen bunun neticesinde özgüven, öz saygı eksikliği yaşayan birisine ne tavsiye edersiniz?

Optanis67
Optanis67 Takip Et
Xper 6 Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
73
Yapay Zekaya Sor
Sevgi görmemiş ve değerli görülmeyen bunun neticesinde özgüven, öz saygı eksikliği yaşayan birisine ne tavsiye edersiniz?
Sevgi Soruları Tavsiye Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Uzm. Psk. Sinan Dağbakan
Uzm. Psk. Sinan Dağbakan Takip Et
Psikoloji
  • Sevgi görmemiş ve değerli hissetmeyen birinin özgüven ve özsaygı eksikliği yaşaması oldukça yaygın bir durumdur.

Kendinize Karşı Nazik Olun:
    Olumsuz İçsel Diyalog: Kendinizle olan konuşmalarınızı gözlemleyin. Olumsuz düşünceler yerine, kendinize nazik ve destekleyici bir dil kullanmaya çalışın.
    Küçük Başarıları Kutlayın: Hayatta küçük bile olsa herhangi bir başarıyı kutlamak, kendinize değer vermenize yardımcı olabilir.
    Duygularınızı İfade Edin:
    Günlük Tutun: Hislerinizi yazmak, içsel düşüncelerinizi anlamanıza ve başa çıkmanıza yardımcı olabilir.
    Sanat Yoluyla İfade: Resim yapmak, müzik dinlemek veya diğer sanatsal aktiviteler duygularınızı ifade etmenin yararlı yolları olabilir.
    Sosyal Destek Arayın:
    Güvendiğiniz İnsanlarla İletişim Kurun: Destekleyici arkadaşlar veya aile üyeleriyle bağlantı kurmak, kendinizi daha değerli hissetmenizi sağlayabilir.
    Destek Grupları: Benzer deneyimler paylaşan kişilerle bir araya gelebileceğiniz destek grupları aramak faydalı olabilir.
    Sınırlar Koyun:
    Kendi İhtiyaçlarınıza Saygı Gösterin: Başkalarının ihtiyaçları yerine kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmak ve sınırlar koymak, özsaygınızı artırabilir.
    Kendinize Yatırım Yapın:
    Kendinize Özen Gösterin: Fiziksel ve zihinsel sağlığınıza dikkat etmek, sağlıklı alışkanlıklar geliştirmek (düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme, yeterli uyku) önemlidir.
    Yeni Hobiler Edinin: İlgi alanlarınızı keşfederek kendinizi geliştirmek ve yeni beceriler edinmek özsaygınızı yükseltebilir.
    Profesyonel Destek Alın:
    Terapiden Yararlanın: Bir terapist veya danışmanla çalışmak, duygusal yaralarınızı anlamanıza ve başa çıkmanıza yardımcı olabilir. Profesyonel destek, özgüven ve özsaygı geliştirme sürecinde önemli bir adımdır.
    Kendinize Hedefler Belirleyin:
    Gerçekçi Hedefler: Küçük, ulaşılabilir hedefler belirlemek, başarı hissi yaratarak özgüveninizi artırabilir.
    Olumlu Rol Modelleri:
    İlham Verici Kişiler: Sizi motive eden veya ilham aldığınız kişilerin hikayelerini takip etmek, kendinize dair daha pozitif bir bakış açısı geliştirmenize yardımcı olabilir.
    Bu süreç zaman alabilir, bu yüzden kendinize karşı sabırlı olun ve her küçük adımı önemli bir ilerleme olarak değerlendirin. Kendinize değer vermek ve sevgi dolu bir yaşam kurmak, sürekçi bir yolculuktur.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• lilsisse
    lilsisse Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    1 yıl

Sana sevgi göstermeyen ve değersiz hissettiren herkesi hayatından çıkar kim olursa olsun. Basit ve klasik gelecek ama tek başına aktivite yap (sinemaya git, kahve iç) kimseye ihtiyacın olmadığını kendine inandır ve herkesten önce kendini sen sev sağlıcakla✨

2
    0 Yorumla
  • cyllell26
    cyllell26 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı.

Sevgi görmemiş olsan da, insan fıtratı sevgiyi üretir. Kalp bunun için var. Sevilmek isteyen insanda önce sevebilmeli. Değer görmek isteyen önce deger vermeli. İncilde , haz. İsa bir ayette, içinizde ne fazlaysa dışarı o taşar diyor.

3
    0 Yorumla
  • Bülentt54
    Bülentt54 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    1 yıl

Kulaklığını tak sigaranı yak tek takıl kendi kendine konuş , insanı en iyi kendi dinler Bob Marley in dediği gibi. Ve kimseyi ne yaşarsan yaşa takma , öz saygini bozmayan zevk aldığın işlerin pesinden git

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

55

Cevap

24

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.

Kendini geliştirmesini

0
    0 Yorumla
  • MissButterfly94
    MissButterfly94 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Kendine günlük not bırak derdim. Beynini, kalbini, bedenini sevgiye aç derdim. Sevginin birçok şeyi çözdüğüne inanıyorum. Sabırlı ol derdim. Bu bir süreçtir, hemen gelişmez. Her gün minimal de olsa bir değişiklik yapar, kendine bir iyilik yaparsan, kendinle gurur duyabilirsin derdim. Yetişkin yaşta olmanın avantajı, bunun farkında olmaktır. Demek ki gelişiminin en önemli adımını zaten atmışsındır. İyi arkadaşlar edin ve seni asla kötü hissettirmeyen insanlarla vakit geçir derdim. Notlarının şükretmeyi öğretecek notlar olması lazım. Bugün güzel olan ne yaşadın? Ne için teşekkür edebilirsin? Beynini iyiye odaklamayı öğretirsin bu şekilde. ❤️ sürece inan!

2
    0 Yorumla
  • wandanara
    wandanara Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

1. si bu dunyada kimse kimseyi sevmek zorunda degil eger sevilmek istiyorsan ilk once ne yaptiginda sevildigini bulmaya calis sonra da ne yaparsan daha cok sevilirsin bunun icin cabala.
    2. si bu dunyada herkes tek basina o yuzden kimsenin degerine ihtiyacin yok eger deger gormek istiyorsan ilk once sen kendine deger gostericeksin sonrasinda da onlar sana hayatin kanunu boyledir.
    3. su her zaman ozguvenli ve kendine guvenir ol cunku kimse seni umursamiyor bir sey yaptiginda kendini suclama cunku kimse seni umursayip da nedenini sorgulamiyor bu kadar onemseme umursama. gerek yok cunku.

2
    0 Yorumla
  • opücüübekleyenkurbaa
    opücüübekleyenkurbaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 125 , eic 100%
    1 yıl

Fitness, vücudun geliştikçe testosteron arttıkça öz güvenin artacak. Vücudun şekil aldığı için kıyafetler üzerinde daha güzel duracak ve daha yakışıklı olacaksın.
    Ner üzerinde kişisel gelişimle ilgili videolar izle bol bol. YouTube'da Dr. Redpill'i izle.
    Bir de kickbox yapmanı öneririm. Bunları yapabilirsen kendiliğinden değişecek her şey

1
    0 Yorumla
  • iremsngur
    iremsngur Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    1 yıl

İnsanın en yakın arkadaşı kendisidir çevrenden sevgi saygı görmemiş olabilirsin ama önemli olan kendini sevmen kendi öz değerinin farkına varman, sen kendini seversen ve değer verirsen çevrenin de verdiğini düşünüyorum, vermeyen olursa zaten hayatında saha gazla tutmuyorsun

2
    0 Yorumla
  • dilekdiyorlar
    dilekdiyorlar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 98%
    1 yıl

Terapi.
    Ama doğru terapistte zor.
    Bir de kişisel gelişim kitapları.
    Ama kitaplar tavsiye vermekten çok ualnız olmadığını gösteren örnekler içermeli.
    O zaman normal olduğunuzu ve kendinizi kanulleniyor daha iyi olmaya çalılıyorsunuz.

0
    0 Yorumla
  • Say_my_name
    Say_my_name Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl

bence namaz kıl çünkü o zaman kimse olmasa bile Allah sana nr kadar değer veriyor göreceksin değersiz hissetme kendini çok değerlisin sadece etrafındakiler senin değerini bilmiyor o kadar.

0
    0 Yorumla
  • selensssssssss
    selensssssssss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    1 yıl

Kendi kendini sevdiye zırvalamayacağım. Sevilmekten önce sevmeği öyren. Daha önce sevgi görmedim, bunu yapamam deme çünkü öyle bir şey yok. Sevmek istersen doğaçlama gelir zaten o😅. Çevreni geliştir, gerekirse duygusal yakınlık kur değer vermek istediğin kişilerle. Zaten sevilesi bir insansan severler seni. Baktın çevrende çok fazla kişi var, ama birisi bile sevmiyor, demek ki bir sorun var. O sorunu bulamazsan beni bulabilirsin, ben anlatırım.

0
    0 Yorumla
  • Bıktımayolyeter
    Bıktımayolyeter Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    1 yıl

Ben özgüvenin taklit edilebilir olduğunu düşünüyorum özgüvenliymiş gibi davranmaya başladıktan bi süre sonra gerçekten özgüvenli oluyorsun. Sevgi görmemek ise hayatta her konuda seni 1 adım geriye taşıyor gerçekten, ama başkalarının göstermediği sevgiyi kendini severek ve içsel mutluluğu bularak aşabileceğimize inanıyorum.

0
    0 Yorumla
  • negans076
    negans076 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    1 yıl

Çok arkadaşım vardı hepsi tek tek kayboldu sonra bir baktım tekim çoğunu da ben sildim (madde kullanıyorlar diye ) şu an tekim çıkıyorum geziyorum sinemaya gidiyorum eğleniyorum yani ilk başlarda sıkıcı gelir ama ilerde eğlenmeye başlarsın bir bakarsın kendine gelmeye başlamışsın

0
    1 Yorumla
    • rruuyas
      rruuyas
      1 yıl

Bende yaptığının aynısını yaptım. Fazla arkadaş birden fazla fikir demektir insanı yanlış yola sürükler
      Hiçbir zaman da gereksiz kalabalıktan başka bir şey kattığını görmedim.
      Şimdi kardeş diyebileceğim tek bir insan var kafam rahat en iyisi bu.

Yorumla
  • Vealin
    Vealin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Burada tavsiye veren hiç kimse olayın farkında değil. Söylemlerin bir şey değiştirdiği yok. Hiç değilse tek başına.

0
    0 Yorumla
  • Hilmi_Can
    Hilmi_Can Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 96%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 554 cevap paylaştı.

Kendini geliştir ve başka kimseye iyilik yapma ilk başlarda sadece muhtaçlara iyilik yap paran varsa özgüveninde gelir bilgin varsa duruşunda değişir

0
    0 Yorumla
  • Kleopatra19
    Kleopatra19 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Kendi saygınlığını kazanmasını sen kendine nekadar değer verirsen okadar değer görürsün yani başkalarına karşı tavrın net olsun

0
    0 Yorumla
  • Asi_l
    Asi_l Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Özgüvenin sevgi görmekle alakası olduğunu sanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • Şifanurkrmn
    Şifanurkrmn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Tekrardan yeni bir sayfa açıp kendisini değiştirmesini öneririm

0
    0 Yorumla
  • BADAKKK
    BADAKKK Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Ben de oyleyim ve herhangi bir tavsiyem yok. Oyle yasicaz iste.

0
    0 Yorumla
  • katealyaa
    katealyaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    1 yıl

Önce kendini sev ki herkes seni sevsin önce kendine saygı duy ki herkes sana saygı duysun sen kendine saygı duymazsan ve kendine hor görürsen çevrendeki herkes en yakının bile seni hor görür ciddiye almaz sen üzülürsün günün sonunda

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Kendi değerini bil bu hayat çok kısa ve kimseyi umursama biraz başına buyruk ve cesur ol daima dik ve güçlü dur derim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kendine saygı ve sevgi gösterdikten sonra inan başka birilerinin yapmasına gerek kalmıyor.

1
    0 Yorumla
  • basaktsc
    basaktsc Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Küçük küçük özgüven kazandırmaya başlayarak taktir ederek samimi davranarak becerikli olduğu konularda her bir başarı +1 özgüven her bir özgüven yeni bir başarıdır

1
    0 Yorumla
  • Nazdjuehxjax
    Nazdjuehxjax Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    1 yıl

Sen kendini be kadar sever ne kadar saygı gösterirsen çevrende sever ve saygı gösterir başkalarından sevgi saygı beklemek yerine kendini sevmeyi öğren başkalarına ihtiyacı olmasın

1
    0 Yorumla
  • zamanduranadek
    zamanduranadek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Kendini sev kendine yaslan, kendine yaslanan dik yürür kimseyede, kimsenin sevgisinede htiyacı olmaz.

2
    1 Yorumla
    • prensesdegilpremses
      prensesdegilpremses
      1 yıl

En Güzel yorummm

Yorumla
  • Yeşim49Işık
    Yeşim49Işık Takip Et
    1 yıl

Aynı duruku yaşıyorum bizzat hiç bi faydam yok çok gereksiz yararsiz bi insanim niye ne amaç uğruna yaşıyorsam param olaydi kendime kiralık katl tutardim oda yok ya

0
    0 Yorumla
  • bilinmeyenkisiiiiiii
    bilinmeyenkisiiiiiii Takip Et
    1 yıl

Biliyorum zor ama insanlarin dusuncelerini duymazdan gelmeye basladigin evre yani alistigin evrede dedikleri artik hic bir onem arz etmiyo o yuzden sen hayatina bak senin hayatin sana

0
    0 Yorumla
  • Egervl
    Egervl Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

Git bulabiliceğin en özgüvensiz kızlarla flört et, sahte bi kişilik yarat kendine, onlarlada o kişilikte konuş, sonra onlar zaten egonu tavan yaptırıcak, o sahte kişiliğe bürünüceksin.

0
    1 Yorumla
    • Halenurbiricik
      Halenurbiricik
      1 yıl

Üfff dolandıcıua bak yaa😂😂

Yorumla
  • Meloss0
    Meloss0 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

Kimseden bir şey beklemediğin zaman hayat daha güzel ve anlamlı oluyor emin ol birisinin seni sevmesini bekleme sen kendini sevmek başla bak o zaman hayatın daha iyi bi hale gelecek

0
    0 Yorumla
  • renbowdahs
    renbowdahs Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Etrafına sana değer göstermemiş sevgi göstermemiş herkesin pişman etmen gerektiğini düşünüyorum bunu kendin için yapmalısın onları başaramadıklarını sen başar kendine kaliteli bir hayat kur

0
    0 Yorumla
  • skksskkskmsns
    skksskkskmsns Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    1 yıl

Bence bür insanın kendine gelmesi için bir başarısı olması gerek eğer bir başarısı olursa kendine olan güveni de saygısı da geri gelir diye tahmin ediyorum bu genelde kariyer olabilir

0
    0 Yorumla
  • hazal2763
    hazal2763 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

Bence kendi kendine yetmeye calismali kimse sevmiyorsa o kisi kendi kendini sevmeli ve sirf sevgi görmedigi icin kötü biri olmamali herkese inat iyi ve sevgi dolu olmali

0
    0 Yorumla
  • benbennnn__
    benbennnn__ Takip Et
    1 yıl

Sevgi bekleme sevgi bekledilcce gelmiyecwk sürekli iyimser olma kibar ol ama samimi olma emin ol zamanla ilgi alaka geldikçe özgüveninden gelecek

1
    0 Yorumla
  • hermineherzberg
    hermineherzberg Takip Et
    1 yıl

Kendi kendini özgüvenliymişsin gibi kandır. Bende epey etkisi oldu bunun. Fake it 'till you make it ❤

1
    0 Yorumla
  • bilinmiyorddnm
    bilinmiyorddnm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    1 yıl

Değerli olan sensin başkasından sevgi bekleme kendini sev hersey önce kendini sevmekle başlar kendinle barış ve kendini sev

0
    0 Yorumla
  • Mervecicim
    Mervecicim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19
    1 yıl

hiç kimseyi umursamamasını ve aynanın karşısına geçip kendisine bi bakmasını sonuçta senden veya ondan bir tane var kimse için özgüven düşürmeyin

0
    0 Yorumla
  • sadecetakılıyorom
    sadecetakılıyorom Takip Et
    1 yıl

Öncelikle buna sebep olan şey ve kişilerden uzaklaşmakla başla. Emin ol arkası çok güzel gelir

1
    0 Yorumla
  • nereyeböylehey
    nereyeböylehey Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgi ve değeri en başta sen kendine vermelisin

1
    0 Yorumla
  • anonim044
    anonim044 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

🥹Allahı bul. İslamı öğren. Alçah bizi çok seviyor🩵Onu sev ve seni ne çok sevdiğini hiss et🤗🤗🤗

0
    0 Yorumla
  • maia3301
    maia3301 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    1 yıl

Maddi durumu varsa psikolojik destek yoksa kitaplar onunla ilgili video içeriği izlemesi

0
    0 Yorumla
  • yyzzak
    yyzzak Takip Et
    Xper 3 Yaş: 19
    1 yıl

Bir süre ilişkilerden elini ayağını çekip hayatına çeki düzen vermesini

0
    0 Yorumla
  • gizligizligizliyimm
    gizligizligizliyimm Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    1 yıl

iyi bir sevgili destekci bir sevgili iyi gelir bana boylw oldu

0
    0 Yorumla
  • nazaltoprak
    nazaltoprak Takip Et
    1 yıl

insanların sana verdiği değer senin kendine verdiğin değere bağlıdır bunu hiç bir zaman unutma 🤗

0
    0 Yorumla
  • moonliss7
    moonliss7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    1 yıl

İçinizdeki çocuğu sevin ona yol gosterin sizi aydınlatsın

0
    0 Yorumla
  • Erkannn46
    Erkannn46 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    1 yıl

Aksine daha güçlü olacaksınız çünkü siz kendinizi yetiştirdiniz bunu unutmayın.

0
    0 Yorumla
  • EtliButluBebek
    EtliButluBebek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

Amaç edinmesini
    Spor yapmasını
    Kendi hislerine odaklanmasını
    Seçici biri olmasını

0
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Gelişime açık ol takma kafana

1
    0 Yorumla
  • Lipia
    Lipia Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 466 cevap paylaştı.

Kendini geliştirmesini

1
    0 Yorumla
  • üyekunes
    üyekunes Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Beni anlatıyon ben de bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • selambengeldim10
    selambengeldim10 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl

Psikolog veya bir aşk:)

0
    1 Yorumla
    • BADAKKK
      BADAKKK
      1 yıl

Ay askiniz batsin ya.

Yorumla
  • gonca3l
    gonca3l Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Kıyamam ya

1
    0 Yorumla
  • user2013984q
    user2013984q Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    1 yıl

Abicim konu alakasız ama Zonguldaklımısn

1
    0 Yorumla
  • oylesineagams
    oylesineagams Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    1 yıl

Direkt çek git ve nerde mutlu olacaksan öyle yaşa

0
    0 Yorumla
  • zeynep232323sjs
    zeynep232323sjs Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    1 yıl

Kendi değerini bilerek basla

0
    0 Yorumla
  • Darkkklifeee
    Darkkklifeee Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Kendini sevsin

0
    0 Yorumla
  • saare_07
    saare_07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    1 yıl

Bence kendi değerini kendin biliceksin önce

0
    0 Yorumla
  • Kimselik12
    Kimselik12 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    1 yıl

Psikolojik destek al, ben de alıyorum

0
    0 Yorumla
  • SDTOCK
    SDTOCK Takip Et
    Xper 2 Yaş: 46
    1 yıl

Hiçbir şey tavsiye etmem

0
    0 Yorumla
  • hayaletiniz
    hayaletiniz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    1 yıl

Bulursan cevabı banada söyle

0
    0 Yorumla
  • isimszbri
    isimszbri Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Ordan hemen uzaklaşıp arkana bile bakmamak

0
    0 Yorumla
  • Skdkdkdkdoejdkal
    Skdkdkdkdoejdkal Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    1 yıl

Aynı şeyi yaşadığım için ben de bilmiyorum...

0
    0 Yorumla
  • efecaglar34
    efecaglar34 Takip Et
    1 yıl

Doğru insanları çevresinde toplasin

0
    0 Yorumla
  • yakupozbay
    yakupozbay Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    1 yıl

Bana ne tavsiye edersiniz

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sevgi görmemiş ve değerli görülmeyen bunun neticesinde özgüven, öz saygı eksikliği yaşayan birisine ne tavsiye edersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Öz saygısı düşük, kendini sevmeyen biri nasıl düzelebilir, ne yapmalıdır? 6 cevap verildi
Sevgili edinmek özgüven eksikliğine iyi gelir mi? 10 cevap verildi
Kendinize değer veriyor musunuz? Peki kendine değer veremeyen öz güvensiz bir bireye ne tavsiye... 15 cevap verildi
Özgüveni düşük, bedenini ve yüzünü beğenmeyen biri kendini nasıl sevmeye başlar? 13 cevap verildi
Kendini sevdiğine layık görmeyen insana ne denir? 7 cevap verildi
Kendini sevmemek öz güven düşüklüğü müdür? 29 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çay sevmeyen erkekten olur mu?
  • Bir insanın enerjisi size daha ilk dakikadan iyi ya da kötü gelebilir mi?
  • Sevgiliniz/Eşiniz KS hesabınızı silmenizi istese, siler miydiniz?
  • Sabah kahvaltısını evde mi yaparsınız, yoksa dışarıda mı?
  • Hiç sevdiğiniz birini kaybettiniz mi?
  • Kalın şiş örgüsü sever misiniz, pofuduk örgü modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Herkesin çok severek yediği ama sizin hiç sevmediğiniz o yemek hangisi?
  • Erkekler de orgu örebilir mi, orgu örmek neden hep kadınlarla özdeşleşmiş durumda?
  • Büyük market zincirlerine de gıda fiyatları için denetim kayyumu atanabilir mi?
  • Senin için biten bir daha başlar mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨