♾️ En son ne zaman mutlu uyandınız ve güzel bir güne başladınız, yoksa sürekli durgun mu uyanıyorsunuz?

♾️ En son ne zaman mutlu uyandınız ve güzel bir güne başladınız, yoksa sürekli durgun mu uyanıyorsunuz?

Bugun uyandim. Barış Allahini seversen bak ben de pollyanna değilim arada ar damarim tutuyor solumdan kalkınca herkesin gününü mahvedip somurtarak oturuyorum da seni ve @inciitanesiii 'ni alıp şöyle bi şeyin içine atasim geliyo bazen😮
😃at beni buraya unutun gidin 😃😃
@inciitanesiii tamam ama bütün topları sana firlatmadan gitmem😂
@wineandorange Teşekkür ederim beni buraya atın ışıkları ve kapıyı da kapatın burada yaşayayım 😂
😃😃sende gelsene cok eğlenceli burasi jsjs
@inciitanesiii kim ben mi ben sadece oynamaya gelirim @Barış_LonelyForever senin içindeki çocuk korkmuyor mu be
Psikopatlık yapmayin korkutmayin beni valla firlatirim toplari 😅 😂
Her akşam gece sevgilimle güzel kavgasız mesajlaşıp sesini duyarak uyuyorsam onun sabahı gözlerimi açtığım an yüzüm güler
Ama özleyerek uyuyup uyandığım an kalkmak bile istemem Çünkü benim uyandığım an her saniye aklmda sadece O ❤ var
Bir ay önce galiba😃ya ben Hergün mutluyum deliye her gün mutlu jsjs
Mutlu uyanmıyorum :D uyanmak zorunda olduğum için sinirliyim djdj
Teşekkür ederim kuzum 🥳
Rica ederim ablamm 💛👸
Cevap
17Cevap
Mutsuz uyanmiyorum ama mutlu da uyanmıyorum. Aslında hep uyumak istiyorum.
Bu sabah mutlu uyandım..
Her zaman yüzümde tebessüm oluşur gadası
Hasta değilsem ve uykumu iyi almışsam mutlu uyanırım kafaya takılması gereken şeyler varsa sonraya bırakırım
Aman aman mutlu uyandığım bir gün hatırlamıyorum, uzun zamandır stabil, sessiz sakin uyanıyorum 😌
Hergün yeni bir güne uyandığımız için şükretmek lazım eğer hala nefes alıyorsak her daim umut var demektir…
Bugün güzel bir rüya gördüm, rüyayı gördüğüme tabi ki çok sevindim ama uyandığımda pişman oldum 🙁
Çok oldu hatırlayamadım. Ama enerjim yerinde uyanıyorum. Mutlu olmakla enerjik olmak farklı şeyler. 😀
Ben uykumu aldığımı hissettiğimde mutlu uyanıyorum. Ekstra bir durum olmasına gerek olmuyor :)
Bazen mutlu uyanıyorum, bazen mutsuz. Ama bu aralar çok mutlu uyanıyorum
Çalışan bir köle olarak pazar günleri mutlu uyanıyorum. İş kaygısı stresi olmadan;
Birkaç gün falan mutlu uyanıyorum ama bu bize bağlı.
Memleketteyken belki ya da kardeşim geldiğinde
Bu sabah mutlu uyandım kesinlikle müzik eşliğinde 🍀
Uzun zaman oldu
hiç hatırlamıyorum hergün sabah erkenden kalkıp koşarak işe gitdigim için mutlu uyanamıyorum🥲😴
Her gün mutlu uyanıyorum çünkü sağlıklı uyanıyorum bundan daha güzel bir şey yok
Hatırlamıyorum
Bunda 4-5 ay önce baya mutlu uyanmıştım
Dün ve bu sabah
Her gün
14 Eylül den beri mutlu uyanıyorum 😊
bu sabah.. (gerçi yeni kalktım)
Öyle bir sabahı hiç hatırlamıyorum...
Çok çok uzun yıllar önce
Bu sabah mutlu uyandım
3 gündür mutlu uyanıyorum 🥰
Demin daha da mutluydum,
Hatırlamıyorum. uzun zaman önce olmalı