Kendimiz için özel yaptığımız bir şey, basit olsa dahi, bizi çok mutlu eder.. Peki siz en son, kendiniz için ne yaptınız?

Kendimiz için özel yaptığımız bir şey, basit olsa dahi, bizi çok mutlu eder.. Peki siz en son, kendiniz için ne yaptınız?

En son 4 sene önce mutluluk demiyim de normal rutin olarak bir yaşantım vardı fakat 4 sene sonra bir olay durum hakkında stres kaygı korku bu duygularını yenemedigim için zor zamanlar geçirdim bu sistem bana tecrübe gösterdi aslında bana hizmet etmiştir bunu anladım her şey yaşadıklarımı kabule geçtim olana izin verdim yoksa kabul etmezsem yine insan ve olayları hakkında önüme çıkar kısır döngü yaşamaya devam ederdim. Ama şimdi her şey akışa bıraktım teslim oldum.
En son kendimi mutlu ettiğim an, kendime gerçekten ihtiyacım olan bir şeyi aldığım ya da kafamı dinlemek için güzel bir yürüyüşe çıktığım zamandı. Bazen küçük şeyler bile insana iyi geliyor. Kendime bir hediye almak, sevdiğim bir yemeği yemek ya da sadece sevdiğim bir şarkıyı açıp rahatlamak bile bana mutluluk verebiliyor. Hayatın temposu içinde kendimi ihmal etmemeye çalışıyorum çünkü insanın kendisini mutlu etmesi, başkalarının onu mutlu etmesini beklemekten çok daha sağlıklı. Kendime zaman ayırmak ve bazen hiçbir şey yapmadan anın tadını çıkarmak bile yetiyor.
Bu bazen güzel bir masa oluyor sahil kenarında,
Bazen şehir dışı seyahat oluyor ( 4 gün sonra yine yapacağım),
Kimi zaman ise iki haftada bir sıcak taş masajı yaptırmıştım,
Bazen kendime yaptığım bir tepsi tatlı oluyor,
Kimi zaman motorla gitmek isteyipte bir türlü fırsat olmayan yerler.
İçinde bulunduğunuz zamanın tadını elbette bilmek lazım fakat onun cilvesine kapılıp kendimizi bırakmamızda lazım.
"Hayatın koşturmacasında kendimizi mutlu etmeyi bazen unutuyoruz. En son kendimi mutlu etmek için sevdiğim bir kahveyi alıp güzel bir müzik eşliğinde yürüyüş yaptım. O an sadece kendimleydim, zihnimi dinlendirdim. Bazen mutluluk büyük şeylerde değil, küçük ama anlamlı anlarda saklı. Kendimize böyle anlar yaratmalıyız, çünkü bunu en çok hak eden yine biziz.
Cevap
20Cevap
Uzun zamandır kendimi mutlu edecek bir şey yapmamışım.
bugün kendimi mutlu ettim ben
Sevdiklerimi utlu ettiğimde bende mutlu oluyorum.
İki hafta önce ama sanırım kendim için mutlu olmamışım. Kendim için mutlu olmayı unutmuşum ben. Bişeyler için koştum ama boşuna koştum. Bişeyleri unutarak koşmuşum. Umarım Allah beni çok kınamaz. Ben dersimi aldım.
Spesifik olaylara ıhtıyac duymuyorum kendıme en ufak sekılde deger vermek benı mutlu edıyor. Bugun yoruldum gun sonunda bır kahve yaptım dunya benım oldu bu sekılde
Bugün çok yoğun çalıştım ve o arada kendime yemek söyledim, biraz da olsa mutlu etti şimdilik bu😂
aslında mutsuz değilim ancak hafta sonu kısmet olur ise daha Mutlu olacağım bir planım var.
Gün içinde sık sık yapıyorum bunu.. İşlerimi tamamlayınca mutlu oluyorum mesela..
Çay demledim. Bir saat on dakikadır içiyorum.
Aynadan kemdime bakıp kendi kendimi överek bile mutlu olaniliyorum
Bunu yaşam tarzı haline getirdim getireli bir sürü mutlu anım var. Her gün 🥳
Şu aralar mutlu olmanın ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok
Dün yaptım kendimi mutlu etmek için birseyler
İki gün önce sanırım
Değmez hak etmiyoruz
Az önce :d
Sanırım kendi kulaklığımı onardığım zamandı.
şu an mutluyum gerçekten
İşe giderken Ülker çikolata yedim..
Epey zaman oldu unuttum
Kendim için birşeyler aldığımda
Kendime kıyafet aldım
Dünnn
Az önce çay yaptım, şimdi demleniyorum.
Kendimi hiç mutlu edemiyorum
Kendime yeni bir telefon aldım
2 hafta kadar önce
Dün.
bugün