Kalbinin çok çabuk kırılması?

Bugün iş yerinde staj yaptığım bir yer çok ufacık bir hatam olmuş ki aslında benim hatam olduğu belli bile değil kabul etmiyorum en azından exceldw stok vs girerken elim başka tuşlara değmiş boşluğa bir harf gelmiş mesela patronun abisi de herkesin içinde beni rencide etti birileri yanlış yapıyor zaten vs diyerek saçma bir şekilde beni ima etti ben yapmadım desemde kimin yapıp yapmadığını konusmicaz dikkatli olunmali vs diyerek nasihat verircesine insanların içinde bana sövdü bildiginiz kalbim çat diye ortadan ikiye ayrıldı yanaklarım kızardı modum düştü... çok kötü hissediyorum şu an da hayatımın her alanında beni herkes uzebiliyor alıngan içine kapanık çok düşünen biriyim hayatımda ailem tarafından dahil hiç sevilmedim yanimda birisi konusurken esi dostuyla seni seviyorum diyip kapatıyorlar telefonu mesela ben bunu hiç yaşamadım ben hiç sevilmedim namaz kılmaya çalışıyorum dua ediyorum inşallah hakkımda hayırlısı olur 🥺 bana onerebileceginiz podcatsler var mı oz saygım tamamen bitmiş durumda karakterimi güçlendirmek istiyorum tavrımı kişiliğimi yeniden oluşturmak istiyorum yardımcı olun
Kalbinin çok çabuk kırılması?