Hayvan sever insanlar benim için herzaman önde gelir peki sizin var mı böyle evinizde baktığınız küçük dostunuz?

İstanbul'da yağmur başladı şu an yine trafik kilit 😌 küçük beyi aldım aşıya gidiyoruz bir selam verelim dedik
Hayvan sever insanlar benim için herzaman önde gelir peki sizin var mı böyle evinizde baktığınız küçük dostunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu küçük beyi beni uzun zamandır takip edenler hatırlayacaktır bu yavrum Şubat ayında Hatay depreminde enkazdan sağ çıkarılmıştı sahipleri rahmetli olmuş orada görev yapan bir tanıdık vasıtasıyla ulaştım ona yuva arıyorlardi ve onu sahiplendim bana geldiğinde 3 aylık yavruydu şimdi delikanlı oldu artık, benim için özel bir köpek ve onu mutlu etmek adına elimden gelen herşeyi yapıyorum biz ona o bize alıştı evime neşe getirdi diyebilirm
Güncellemeler
+1 yıl
Burada Hatay'da yaşayan üyelerimiz varsa tekrar çok geçmiş olsun dileklerimi yollamak istiyorum acınızı derinden hissettik 😌 rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah 🙏

Burdan Hatay'a sevgiler saygılar sunuyorum 🙋