yani bilmiyorum bunu sormak ne kadar doğru ne kadar yanlış ama gerçekten bıktım artık içimi dökmek istiyorum ağlayıp rahatlamak istiyorum ama ağlayamıyorum gözümde kuruluk yok gözüm doluyor fakat o yaş akmıyor bazen aktığı oluyor o zamanda çok fena acı veriyor göz yaşım canımı yakıyor gözlerimi yakıyor bunun nedeni ne ağlamak bana haram mı artık delirmeye başladım öyle bir psikolojiye geldim ki dayanamıyorum öfke krizleri geçirmeye başladım artık gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum psikoloğa gittim psikiyatriye de gittim hiç bir faydası olmadı geceleri öfke krizleri geçirip duvarları yumrukluyorum ağlayıp içimi de dökemiyorum gerçekten ne yapacağımı şaşırdım lütfen bana bir tavsiye verir misiniz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aşk acısı dimi
hayır değil yani biraz onunda tabi ki etkisi var ama o değil tamamen hayata karşı olan bir öfke var içimde doluluk var üzüntü var
Geçmiş olsun bu daha ne ki.. ben anlatsam roman olur. Ne desem boş
Terapi ol, ilaç 💊 kullan iyi geliyor acılara karşı
ablam valla ben kaldıramıyorum daha yaşım genç evet ama artık bıktım yani kaldıramıyorum olmuyor hiç bir şeyim yok ne bir ailem var ne düzgün bir hayatım hiç bir şeyim yolunda gitmiyor ve artık çok bunaldım sadece terapi olmak için çok uğraştım bir sürü psikolog gezdim aynı şekilde bir çok psikiyatriye gittim bana mısın demiyor maalesef
bizim eve kaç defa hastane arabası geldi, beni götürdü vs..
zaman da fayda etmiyor inan. Seneye inşallah türkiyeye gidip gidip geleceğim ve başarırsam inşallah orada kalmak istiyorum ama oda bana çare etmiyor. Ne yapacağımı bende bilmez oldum
aynı şeyleri bende yaşadım daha 18 yaşındayım ama ruh olarak 60-70 gibi hissediyorum kendimi öyle bir tükenmişlik bitmişlik hissi var
Ölüm gibi bu ilet acısı geçmiyor , gün geçtikçe eriyorum ama dışa dönük herkese oynamak zorundayım yoksa annem beni yine hastaneye yatırır
evet çok doğru ablam zaman da fayda etmiyor maalesef keşke fayda etse ama olmuyor hatta büyüdükçe dertler daha da çok artıyor
Aynen dışardan bana da herkes aşık aşık bakıyor ama ruhum görsel 18 gibi olsada 100 yaşında
Dert haha keşke dert olsa..
Babamın yanına gideceğim ayrı bir dert, burada evimde kalsam onu görüyorum. Resmen dipteyim sondayım ölmek istiyorum bazen ama imtihandayım biliyorum
hayat gerçekten çok acımasız hassas kalpler için bu dünya bu hayat resmen cehennemin ta kendisi öbür tarafta yanmayı isterdim bu kadar çok acı üzüntü çekmektense gerçekten isterdim yani orada bir asır artık ne kadar oluyorsa yanayım ama şurda mutlu oliyim az bir şey bile ya az bir şey oda yok allah cümlemizin yardımcısı olsun ablam ne diyim bilemiyorum
Gözlerim yine doldu kanka:( vallahi bende anlamıyorum lanet ediyorum bu hayatta
Herkes mutlu sevdiği ile vs biz hala konuşamıyoruz sanki allah yasak koymuş gibiyiz
delirmek üzereyim az kaldı, zaten dengem bozuk daha da beter oluyor heleki gece olunca tüm düşünceler kabus oluyo
evet gerçekten öyle herkes mutlu sevdiğiyle beraber veya ne biliyim yani sevdikleriyle olmasalar bile bu kadar acı üzüntü çekmiyorlar biz burada kahroluyoruz bıktım şu hayattan göçüp gitmeyi çok denedim gerçekten defalarca denedim ama her seferinde bir şekilde nasıl olduysa yine gözlerimi açtım onu da beceremiyorum normalde hiç böyle bir insan değilim aslında var ya şurda şu sitede herkese yardım ederim tavsiye veririm güzel güzel yorumlar atarım böyle şeyleri çok düşünmemeleri gerektiğini işte intihardır falan bunların bir çözüm olmadığını yanlış bir şey olduğunu yapmamaları gerektiğini söylerim kendilerini üzmemeleri gerektiğini kafalarını dağıtmaları gerektiğini söylerim ama işte burada insanlara verdiğim o güzel tavsiyeleri ben yapamıyorum olmuyor işte ablam biz ne yapıcaz bu hayatta ben anlamadım bir türlü gitti
valla bende deliricem artık çok az kaldı ya gerçekten aklımı kaybedicem denge desen yok hayat desen yok mutluluk desen zaten o hiç yok m si bile yok bide dediğin gibi böyle gece olunca daha da kötü oluyor
Abi kanka hayattan bıktım, insanlardan sıkıldım aileme karşı durduk yere öfke patlaması yaşıyorum git gel akılı oldum
Peki ama neden ben? İnsan mı kalmadı? Rabbim engelli bir insana neden acı verir
Neden ya anlamıyorum? nEden?
Kelin ilaçı olsa kendine sürer dimi
bende aynı şekildeyim ablam durduk yerde öfke patlamaları bir anda delirip bağırmalar çağırmalar gerçekten çok kötü bir haldeyiz neden diye soruyoruz ama maalesef bir cevap yok nedeni ne yani tek nedeni bu kadar hassas bir kalbe sahip olmamız mı illa taş kalpli mi olmamız lazım şu hayatta acı çekmeyip üzülmemek için mutlu olmak için illa duygusuz mu olmak lazım anlamıyorum yemin ederim ve evet kelin ilacı olsa kendine sürer doğru bu arada ablam allah bol şifa versin çok geçmiş olsun
Sanada kanka:) kendine dikkat et
sende kendine dikkat ve ayrıca çok çok teşekkür ederim ablam benimle böyle ilgilendiğin için yani daha doğrusu dinlediğin için çok teşekkür ederim çok sağol
Rica ederim 😇