Kişilik & Karakter Gün içinde en çok kullandığın kelimeler? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor SelamhöllomerhabaGün içinde en çok kullandığın kelimeler? Gün içinde en çok kullandığın kelimeler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Teşekkür ederim. rica ederim. nasılsın.. iyiyim.. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Tamam, olur 😂5 dakka geçmeden neye tamam dediğimi unuturum😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Höllo 😀 Yorumla tortitotilla +1 yıl Size de hay 😂 Yorumla
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Estağfurullah olabilir. Nezaketen de söylediğim için dilime pelesenk oldu 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Selamün aleyküm, merhaba, selam, nasılsınız, iyiyim sen siz, hayat nasıl gidiyor 😄 bu kadar 0 0 Yorumla
Fısıldayankız1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 321 cevap paylaştı. Allah Allah ya çok kullanıyorum 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Benim en çok kullandığım kelime "doğrudur" olmalı 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hic biss 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Teşekkür ederim. rica ederim. nasılsın.. iyiyim..
Tamam, olur 😂
5 dakka geçmeden neye tamam dediğimi unuturum😂
Höllo 😀
Size de hay 😂
Estağfurullah olabilir. Nezaketen de söylediğim için dilime pelesenk oldu
Selamün aleyküm, merhaba, selam, nasılsınız, iyiyim sen siz, hayat nasıl gidiyor 😄 bu kadar
Hiç çetelesini tutmadım
Selamün aleyküm ya da hilllooğğ 😅
Allah Allah ya çok kullanıyorum
Benim en çok kullandığım kelime "doğrudur" olmalı
Tamam 👌😂
Kamil
Aynen
Hic biss
olabilir