Kişilik & Karakter 2 ay Sadece Einstein zekasına sahip olanlar 'C' harfini görebiliyormuş. Sen görebildin mi? s cαssíєєє Takip Et Guru Yaş: 100 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Kör oldum 😂 Bi süre sonra hepsi sakallı adam kafasına dönüşüyor 😐 Güncellemeler2 ay Bi de burdan bakın hadi 😂https://cdn.karar.com/other/2023/09/27/1-004.jpg Sadece Einstein zekasına sahip olanlar 'C' harfini görebiliyormuş. Sen görebildin mi? Cevapla 52 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Barış_LonelyForeverFenomen Takip Et Master Yaş: 23 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 85,5b cevap paylaştı. Gördüm sondan 50. sırada saydım da hatta :D ama bu fotoğraf da değil link de olan da buldum :D bir eig alırım abla :D 1 3 Yorumla cαssíєєє 2 ay Ablam eicleri site seçiyor ben hiç karışmıyorum o işlere 😄 Barış_LonelyForever 2 ay Şaka yapıyorum ablam düşünmen yeter :D 🎈 cαssíєєє 2 ay 🎈😄
u Hayatİstanbul77Fenomen Takip Et Master Yaş: 46 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yok yok yani 🤣🤣 linkte var. 1 1 Yorumla cαssíєєє 2 ay İlk eklediğim eksikmiş evet 😂 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 23 , eic 76% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Güncellemeyi görmediğim için Eşşşşşşşşek gibi 1 dakika baktım ya diyorum normalde şak görürüm nerede bu sdfhjksdkf 1 4 Yorumla cαssíєєє 2 ay Ahahaha ilk resimde ben kör oldum ya işte deli gibi aradık meğerse resim eksikmiş😂 Yorumla KnightsSword 2 ay Valla delirdim ya tek tek bakmaya başladım bir yerden sonra dfsg Yorumla cαssíєєє 2 ay Bişey yok bişey yok hepimiz zekiyiz 😂 Yorumla KnightsSword 2 ay 😂😂😂 Yorumla
u Alessapl Takip Et Guru Yaş: 107 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Buyur asdjdk 1 5 Yorumla cαssíєєє 2 ay Einstein mısın Yorumla Alessapl 2 ay Googleden buldum asdjdk Yorumla cαssíєєє 2 ay Senin resim farklı ama Yorumla Alessapl 2 ay Senin paylaştığında c harfi olduğundan emin değilim asdjdk Yorumla cαssíєєє 2 ay Ben de değilim sus 😂 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 103 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Einstein'ın kalp gözü görmüş sanırım 1. resimde c yi, 2 de görmemek imkansız. 😄 1 1 Yorumla cαssíєєє 2 ay 1. resim tuzak ellamm 😄 Yorumla
u Danielll Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 93% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 648 cevap paylaştı. Hepsini C olarak gördüm...🤣 göz görmek istediğini görüyorsa n'apcaz 1 2 Yorumla cαssíєєє 2 ay O zaman sen içinde G harfi ara 😄 Yorumla Danielll 2 ay puuf bu hiç adil değil... Yorumla
_ŞeytanRuhlu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Sadece einstein zekasına sahip kişiler burada C olmadığını anlar 1 1 Yorumla cαssíєєє 2 ay İşte bu Yorumla
ıslakse Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 59% 2 ay Bu görselde C harfini görebilenin gözlerine görme yeteneklerini arttırmak için özel bir solisyon üretip sürmek lazım. Hatta isterse kendi de eline alıp sürebilir. 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 786 cevap paylaştı. buldummm 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 77% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 519 cevap paylaştı. Alt baktım, üst baktım, ters baktım, düz baktım gene göremedim. Zaten bozuk gözler, hepten gitti. Yok kalsın, Einstein’ı da sevmem zaten 😅 1 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hocam 'C' yapayım derken 'E' yaptım bunları sayılır mı çeyrek Einstein sayılır mıyım 1% razıyım ben buyrun buda kanıtı 0 3 Yorumla cαssíєєє 2 ay Buradan bakınca Q de olurmuş 😄 Yorumla DigitalRuh 2 ay Q nasıl çıktı seninle ya S yi bulmayı başardım arada birde 15 sayısını buldumama C ile Q bulunamadı diyor benim görme yetim Yorumla cαssíєєє 2 ay Nasıl bi zekaysa bendeki de 😂 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 59% 2 ay Yüklediğin resimde yok attığın resimde altta var c 2 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 38 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 31,6b cevap paylaştı. G gördüm demekki sorun var bende :D 1 3 Yorumla cαssíєєє 2 ay Einstein değilsin otur 😄 Yorumla emre00 2 ay Oturdum obloo :D Yorumla cαssíєєє 2 ay Haha abom 😄 Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Linkten olunca bulabildim diğerinde C harfi yok. Alttan bir üst sırada C 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Einstein zekası olan biri c harfini bulmaya çalışarak zekasını ölçmez😂 üşenirim ben😂 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Linke tıklayınca anında gördüm 🤠 bugün de zekiyiz ayol 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Linkten bakmak gerekiyor sorudaki görsel tam değil. Alttan ikinci satırda. 1 0 Yorumla
m Manquer Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. En altın bir üstü solda da.. zeka değil iyi görmek lazım 1 0 Yorumla
Mtmzllmatmazel Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 2 ay Attığın foto da yok sonradan attıgın link te bariz ortada zaten 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 80% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oha einstein dan daha zekiyim burada c yok olsaydı kesin görürdüm :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gördüm sondan 50. sırada saydım da hatta :D ama bu fotoğraf da değil link de olan da buldum :D bir eig alırım abla :D
Ablam eicleri site seçiyor ben hiç karışmıyorum o işlere 😄
Şaka yapıyorum ablam düşünmen yeter :D 🎈
🎈😄
Yok yok yani 🤣🤣 linkte var.
İlk eklediğim eksikmiş evet 😂
Güncellemeyi görmediğim için Eşşşşşşşşek gibi 1 dakika baktım ya diyorum normalde şak görürüm nerede bu sdfhjksdkf
Ahahaha ilk resimde ben kör oldum ya işte deli gibi aradık meğerse resim eksikmiş😂
Valla delirdim ya tek tek bakmaya başladım bir yerden sonra dfsg
Bişey yok bişey yok hepimiz zekiyiz 😂
😂😂😂
Buyur asdjdk
Einstein mısın
Googleden buldum asdjdk
Senin resim farklı ama
Senin paylaştığında c harfi olduğundan emin değilim asdjdk
Ben de değilim sus 😂
Einstein'ın kalp gözü görmüş sanırım 1. resimde c yi, 2 de görmemek imkansız. 😄
1. resim tuzak ellamm 😄
Hepsini C olarak gördüm...🤣 göz görmek istediğini görüyorsa n'apcaz
O zaman sen içinde G harfi ara 😄
puuf bu hiç adil değil...
Sadece einstein zekasına sahip kişiler burada C olmadığını anlar
İşte bu
Bu görselde C harfini görebilenin gözlerine görme yeteneklerini arttırmak için özel bir solisyon üretip sürmek lazım. Hatta isterse kendi de eline alıp sürebilir.
buldummm
Alt baktım, üst baktım, ters baktım, düz baktım gene göremedim. Zaten bozuk gözler, hepten gitti. Yok kalsın, Einstein’ı da sevmem zaten 😅
Hocam 'C' yapayım derken 'E' yaptım bunları sayılır mı çeyrek Einstein sayılır mıyım 1% razıyım ben
buyrun buda kanıtı
Buradan bakınca Q de olurmuş 😄
Q nasıl çıktı seninle ya
S yi bulmayı başardım
arada birde 15 sayısını buldum
ama C ile Q bulunamadı diyor benim görme yetim
Nasıl bi zekaysa bendeki de 😂
Yüklediğin resimde yok attığın resimde altta var c
G gördüm demekki sorun var bende :D
Einstein değilsin otur 😄
Oturdum obloo :D
Haha abom 😄
Linkten olunca bulabildim diğerinde C harfi yok. Alttan bir üst sırada C
Einstein zekası olan biri c harfini bulmaya çalışarak zekasını ölçmez😂 üşenirim ben😂
Linke tıklayınca anında gördüm 🤠 bugün de zekiyiz ayol
Linkten bakmak gerekiyor sorudaki görsel tam değil. Alttan ikinci satırda.
En altın bir üstü solda da.. zeka değil iyi görmek lazım
Attığın foto da yok sonradan attıgın link te bariz ortada zaten
Oha einstein dan daha zekiyim burada c yok olsaydı kesin görürdüm :D