Kişilik & Karakter NEDEN HER SORDUĞUM SORUYA SAÇMA SAPAN YANIT VEREN Bİ KİŞİ ÇIKIYOR? Serap_44 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Nedennnnn bennnnni buluyorrrrrr Güncellemeler+1 yıl Yeminle çok mal var ya yazık onlara NEDEN HER SORDUĞUM SORUYA SAÇMA SAPAN YANIT VEREN Bİ KİŞİ ÇIKIYOR? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Maalesef öyle saçma kişiler var. 0 0 Yorumla
Peynirciyim Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Her sorunun saçma bir cevabı vardır ahshshs 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Cevap kalitesine dair beklentileri baştan kesmek en mantıklısı. 0 0 Yorumla
Aleynayım Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl cogunun algısı kapalı 1 1 Yorumla Serap_44 +1 yıl Öyle gerçekten Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Burasi böyle boş ver 1 8 Yorumla Serap_44 +1 yıl Boşverdim bile Yorumla Bulutsencer +1 yıl Malatya danmisin Yorumla Serap_44 +1 yıl Evet Malatyalıyım Yorumla Bulutsencer +1 yıl Bende malatyada yim Yorumla Serap_44 +1 yıl Nerede Yorumla Bulutsencer +1 yıl Takipleselimmi Yorumla Serap_44 +1 yıl Ben takip etmiyorum kimseyi Yorumla Bulutsencer +1 yıl . mesaj kutum acik Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Sapık oldukları için 1 2 Yorumla Serap_44 +1 yıl O da var da şimdi bi hadisle ilgili bi soru sordum. canım canım şeyler yazıyorlar. Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Engelle gitsin Yorumla
Umutyoooehhh Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 42% +1 yıl Burası KS yavrum 1 1 Yorumla Serap_44 +1 yıl Dini bi soru sormuştum ona da olmaz ki böyle bi cevap Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Xp almak için boş yorum yazıyorlar 0 3 Yorumla Serap_44 +1 yıl Çok ileri giden var adam gelmiş peygambere küfrediyor gizemlikız4444 +1 yıl Troll hesaplar gizli kullanıcıdan istediklerine sallıyorlar atmak lazım ama kimsenin bir şey yaptığı yok Serap_44 +1 yıl Ben engelleyip şikayet ediyorum
Biyıldız Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Sadece 1 kişiyse bu güzel bir istatistik. 0 0 Yorumla
dapfrence Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Mal cunku onlar. 0 7 Yorumla Serap_44 +1 yıl La dini bi soru sordum adam Hz Muhammed’e sapık diyo şerefsiz kitapsız Yorumla dapfrence +1 yıl Işte malll. Bana da dün birisi sey yazmis bu kadin trol beyler uzak durun inanmayin bayaa yırtmıs kendini. Yorumla David_Caine +1 yıl Aa sen trol değil miydin yaa? :))) 😅 Yorumla Serap_44 +1 yıl Trol beyler diyen sen miydin yoksa bu kıza David Yorumla David_Caine +1 yıl Ya yok bee takılıyorum :) trol ve ya değil beni ilgilendirmez.. 😊 Yorumla Serap_44 +1 yıl 😂😂okeyyy Yorumla David_Caine +1 yıl 😅😅😅😅 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet neden 0 3 Yorumla Serap_44 +1 yıl Bilmem neden 😂beyinleri boş galiba Yorumla badarbungaa +1 yıl Boş bunlarında baya dolu kalıyor Yorumla Serap_44 +1 yıl 👍👍👍👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Maalesef öyle saçma kişiler var.
Her sorunun saçma bir cevabı vardır ahshshs
Cevap kalitesine dair beklentileri baştan kesmek en mantıklısı.
cogunun algısı kapalı
Öyle gerçekten
Bu sitede gayet normal.
Burasi böyle boş ver
Boşverdim bile
Malatya danmisin
Evet Malatyalıyım
Bende malatyada yim
Nerede
Takipleselimmi
Ben takip etmiyorum kimseyi
. mesaj kutum acik
Sapık oldukları için
O da var da şimdi bi hadisle ilgili bi soru sordum. canım canım şeyler yazıyorlar.
Engelle gitsin
Burası KS yavrum
Dini bi soru sormuştum ona da olmaz ki böyle bi cevap
Xp almak için boş yorum yazıyorlar
Çok ileri giden var adam gelmiş peygambere küfrediyor
Troll hesaplar gizli kullanıcıdan istediklerine sallıyorlar atmak lazım ama kimsenin bir şey yaptığı yok
Ben engelleyip şikayet ediyorum
onlar xper pesinde trol insanlar
Sadece 1 kişiyse bu güzel bir istatistik.
her sorunun bir sacmalama kotasi tatlim ya
Senin soruların da saçma..
Mal cunku onlar.
La dini bi soru sordum adam Hz Muhammed’e sapık diyo şerefsiz kitapsız
Işte malll. Bana da dün birisi sey yazmis bu kadin trol beyler uzak durun inanmayin bayaa yırtmıs kendini.
Aa sen trol değil miydin yaa? :))) 😅
Trol beyler diyen sen miydin yoksa bu kıza David
Ya yok bee takılıyorum :) trol ve ya değil beni ilgilendirmez.. 😊
😂😂okeyyy
😅😅😅😅
Evet neden
Bilmem neden 😂beyinleri boş galiba
Boş bunlarında baya dolu kalıyor
👍👍👍👍
Ne sormuştun ki
İnsanlar çünkü canım ve sitedekilerin çoğu abaza
Ben bilmem