Kezbanlarin okuması yasaklansin eziklik bu kızda var ve ben bu kızın çevremde olmasını istemiyorum yollayacağım onu?

Şimdi geçen yıl üniversiteye bizim sınıfa yeni bir kiz geldi ilk başlarda çok iyi samimi davranıyordu sonrasında benim arkadaşlarımla aramın bozulmasına sebep oldu sorun şu kendisinin sürekli övülmesi ve insanların onu takdir etmesi arkadaşlarla oturuyoruz bize okuduğu kitaptan bahsediyor kitap fuarına gidelim mi diyor bizene senin okudugun kitaptan? Arkadaşlarımda onunla sohbet ediyor benimle konuşmuyorlar artık kiz benim yerimi aldı resmen bir ara onunla alay etmek istedim oturuyorduk yine dedimki crop giymeyen kiz mi olur kaldi mi ya dedim kendisi crop felan giymiyor kezbanin teki özgüveni yok herhalde 52 kilo bir şey ne giyse yakışmaz belli yani ben giymiyorum herhalde bunu bana söyledin kıyafetin hakkında yorum yapma hakkını sana kim verdi dedi kendisini bir şey sanıyor arkadaşlarım hep onu savundu bıktım artık gelmiş bize ders veriyor hiç sevgilisi olmamış kezban neymiş üniversiteye eğitim için geliyormuş ailesinin emeklerini boşa çıkaramazmış aşk işlerinden hep uzak durmuş ona göre değilmiş hiç konuştuğu olmamış benim salk arkadaşlarımda ne woooo oo diyip nasil olmaz cok guzelsin diyor yaw biktim su kizdan biktim kezbanligiyla millete ders veriyor işi gücü hocalık taslamak ceket gömlek giyiyor sanki ofise geliyor o kahkullerinden tutup yolasim var burnumda estetikmis bunu öğrendiğimde herkesin içinde küçük düşürmek için burnun estetik dedim param var yaptım dedi bir şekilde herşeye laf buluyor dersleride iyi it gibi kütüphane kulüp dil eğitimi hepsine gidiyor ama ben istemiyorum başarılı olmasını sınıf tekrarı olmasını istiyorum sonrada bir şekilde üniversiteden gitmesini plan yaptım onunla arkadaş gibi olup derslerden geri kalmasını sağlayacağım sınıfta kalacak sürekli kafeye gidelim diyeceğim onun yüzünden arkadaşlarımla 3 aydır konuşmuyoruz bana instegramdan yazdı iyilik meleği gibi davranıyor dediki bana eğer yaptıklarını söylediklerini birdaha yapmazsan konuşabiliriz diyor what? Sen kimsin birde gitmiş demişki arkadaşlarıma benim yuzumden aranız bozulmasın benim salk arkadaşlarımda senin yüzünden değil falan diyor kiz bildiğiniz oyuncu yani herkes övüyor yok çok güzel yemek yapıyormuş yok instegramda fazla takipçisi yokmuş yok evden okula okuldan eve giden birisiymiş bıktım artık hoşlandığım çocuk bile ona çıkma teklifi etti herkes ediyor bu kezbana kezbanda hep reddediyor kendisini bir şey sanıyor ya güzel değil gözleri renkli de değil benim gözlerim renkli ondan güzelim 164 boyları arasında yahu boyda yok kızda benim boyum ondan da uzun ne buluyorlar bu kezbanda erkeklerle hep arasında bir mesafe var kızlarla da küfürlü hiç konuşmuyor yani birseyini görmedim ki alay edeyim sevgiliside hiç olmamış napacagim ben okuldan gitsin

Kezbanlarin okuması yasaklansin eziklik bu kızda var ve ben bu kızın çevremde olmasını istemiyorum yollayacağım onu?