Tenhalığı seviyorum, sık görüşülmeyen ama bağı da koparılmayan dostlukları, sakin mekânları, az rastlanılmayı, kendimle kalmayı, kendimi saklamayı ve de sınırlarımı.

#inci🌸
Tenhalığı seviyorum, sık görüşülmeyen ama bağı da koparılmayan dostlukları, sakin mekânları, az rastlanılmayı, kendimle kalmayı, kendimi saklamayı ve de sınırlarımı.

#inci🌸
Ben akşamları dışarı çıkmayı hiç sevmiyorum çünkü tek olduğum için çok sıkıcı oluyor eskiden olsa mesela sırf temiz hava almak için çıkardım ama ne zaman parka gitsem orada hep mutlu aileleri ya da çift olan sevgilileri görüyorum moralim daha çok bozuluyor.. tenha yerlerde yok zaten yaşadığım yerlerde.. sadece arada çok bunalırsam kahve içmeye giderim o kadar ama o bile artık bana iyi gelmemeye başladı.. köpeğim olsaydı en azından onunla gezmek için dışarı çıkardım o biraz iyi gelirdi bana.. hem birbirimize göz kulak olurduk..
Beni eve sokamazlardı. Yaşım kaç olursa olsun, saat kaç olursa olsun canım istediğinde hep dışarıdaydım ben. Semtimiz de ne nezihti ki o zamanlar ne sen sor ne ben anlatayım. Çocukluğum, gençliğim ve geleceğim dışarılarda gitti hep. Şimdiki aklım olsa hiç çıkmazdım, hiççç.
Severim evet :)
Akşamları çıkıp yürüyüş yapmayı çok seviyorum. Özellikle sıcak bir günün ardından serinleyen havaya karşı yürümek temiz hava almak ve akabinde müziğin eşliği bana çok iyi hissettiriyor <3
Cevap
33Cevap
Ben gece de gündüz de hep evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum
Online bile olsa bir psikolog ile görüşmeyi denedin mi
Hayır hiç psikologla da görüşmedim destek de almadım ben çocukluğumdan beri içe dönük utangaç çekingen sessiz biriyim çocukluk ve ergenlik dönemlerinde kendimi hep geri çektim insanlarla yakınlık kuramadım sosyalleşemedim o dönemlerde sokağa çıkıyordum okula da gittim ama maalesef hiç açılamadım hayatım hep olumsuz etkilendi hep evdeydim dışarı çıkmıyordum yaşım ilerledikçe utangaçlık çekingenlik kaygı iyice ilerledi kendimi tamamen eve kapattım zaten öz güvenim sosyal ve iletişim becerilerim de gelişmedi hayata karşı yetersizim hayatın dışında kaldım senelerdir evden dışarı çıkmadan yaşıyorum maalesef gençliğim hep evde geçti böylece yaşlanıyorum
Ama kendin için bir sey yapmayip sürekli şikayet edemezsin.. her soruma ayni görüşü atiyorsun "evde yaşlanacagim" sana uzatilan yardim elinide geri çeviryorsun.. ya bir seyler yap ya da şikayet etme
Şikayet etmiyorum evet senelerdir dert yanıp duruyorum ama kimseden beklentim yok yardım istemek gibi bir amacım da yok hayatımda aşamadığım şeyler var maalesef hayatı kaçırdım hayata geç kaldım diğer insanlar gibi olamadım olamıyorum hayata karşı yetersiz zayıf güçsüz biriyim evden dışarı çıkamıyorum işe giremiyorum sosyalleşemiyorum insanlarla yakınlık kuramıyorum kendimi geri çekiyorum içime kapanıyorum gençliğimi hiç yaşayamadım herşeyden mahrum kaldım gençliğime dair hiç güzel bir günüm olmadı anılar biriktiremedim bu yaşıma kadar sorunlarımı aşamadım yaşım ilerledikçe her şey daha da zorlaştı kendimi çaresiz hissediyorum ve çaresizlik pişmanlık yalnızlık mutsuzluk içinde yaşlanıyorum
Senin problemin sosyel anksiyete kaygıdan kaynaklanıyor. Bu dünyaya sadece bir defa geliyoruz koskocaman bir kainat var ve bizde bu döngünün bir parçasıyız ömrümüz bizim sandığımızdan çok daha değerli kendin için bir iyilik yap bundan kurtulmaya çalış hayatını yaşa bunu kimse için değil sana Allah tarafından hediye edilmiş ruhun için yap sen varsın ve çokta değerlisin bu hep aklında bulunsun.
Maalesef bundan kurtulamadım kurtulamıyorum ben çocukluğumdan beri utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim bu hiç değişmedi kendimi aşamadım hiç açılamadım insanlardan kaçtım kendimi geri çektim sürekli eve kapandım hep yetersiz güçsüz zayıf başarısız biri oldum yaşamayı beceremedim hayata tutunamadım hayatın dışında kaldım hayatın güzelliklerinden mahrum kaldım utangaçlık hayatımın her döneminde beni olumsuz etkiledi hayatıma engel oldu gençliğimi de hiç yaşayamadım hayatı çok eksik yaşadım yaşım ilerledikçe utangaçlığım çekingenliğim kaygılarım daha da arttı ve dışarı çıkamaz duruma geldim senelerdir eve kapalı yaşıyorum maalesef hiç dışarı çıkamıyorum
Tam benlik bir soru. Şimdi o kadar çok ihtiyacım var ki? Ben yalnız kalmayı istedikçe kalabalığa dalıyorum mecburen.
Akşamları dışarı çıkmayı seviyorum karanlığı seviyorum gündüz gezmek bana göre değil aksamları benim en huzur bulduğum zaman
John wick 4 ü seyredin. Parisin sabah ışıkları muhteşem kullanılmış. Senaryosu saçma ama efekt ve görüntüler, sanatsal nitelik taşıyor.
çok severim inci, hele birde yağmur yağıyorsa, deniz kenarındaysam.
Sevmiyorum karanlıkta nereyi gezecem gündüz gözüyle istediğim yere giderim
Güneş batmaya 1 saat kala disarda vakit geçirmeyi çok seviyorum
Pek sevmem ama tekliflere göre degerlendirmeye aldiklarim olur.
Evet
Evet. Sukütu, karanlığı ve yalnızlığı severim
Akşamları çıkmayı sevmem, cumartesi sadece günlük çalıştığım için çıkıyorum 😄
En sevdiğim.
Hatta gece severim , kimse yokken boş boş yürümeyi
Akşam balık avına gitmekten başka çıkmıyorum dışarı. Bununda her zaman yapmıyorum.
Köydeyken geceleri tek başına dışarı çıkmak çok keyifli.
Evet çok severim. Ozellikle hava kapalıyken daha güzel ayrıca geceleri de güzel tabii geceleri tek başına gezmek o kadar da güvenli değil bir kadın için maalesef.
Tabiki severim her akşam olmasa da ara ara çıkarım
Severim tabii hele de geceleri yollar bomboşken
Gece sahil güzel oluyor
anne tarafı vampir bizim çok severim
Jsjsjsjs ya üfff
Evet, tam dışarılık hava..
Çıkarız yarım saat bir saat tür atar doneriz
Pek sevmem ya. Akşamları ayaklarımı uzatıp evimde keyif yapmak daha çok hoşuma gidiyor
Gecenin sessizliğinde usul usul yürüyüş gibisi yok.
Gece yürüyüşü güzel tam bide çimler sulanırken
Yok evdeyim hep
Havuz da yok artık
İstanbul geceliğin daha başka güzel
Evet seviyorum, araba ile
Severim daha çok gündüz disarilardayim ben
Fırsat buldukça çıkarım
Her zaman
Severim valla güzel oluyo
Evet, güzel oluyor.
Evet özellikle balkona çıkmayı severim
Evde oturmaktan daha çok zevk alıyorum.
kulakligimi takip, kapsonu da kafama gecirip özellikle ekim ayinin yeni baslayan sogugunda gece tek basima yürümeyi cok seviyorum.
Evet severim çok insan olmadığı karanlık yerlerde yürümek huzur veriyor gecenin sessizliği
Severim
Sevmem çok para gidiyo
Evət çok seviyorum.
En sevdiğim
çok severiiz
severim
evet
Bayılırım
aşırı seviyorum ama nadir çıkabiliyorum :(((((((((
Çok seviyorum
Severim
Evet