Hangi süper güç sende olsun isterdin
Uçma
Görünmezlik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi süper güç sende olsun isterdin
Kanka süper güçlerim var zaten ama hiç bir işe yaramıyor ki insanları kurtaracak güçler değiller.
Doğuştan koku alamıyorum
Anlık uyanıkken kontrol dışı rüyalar görüyorum.
İyi tarafları hiç bir pis kokuyu genzimi yakacak noktaya gelmedikçe almıyor olmam
Rüya görmeye gelince gözümü uyanıkken anlık kapatınca 3 5 saniye içinde başlayan rüyalar bazen o kadar güzel anlar oluyor ki izlemesi çok keyifli orada kalmak istemiyorsun
Bazen de kabusa denk gelince uyurken insanların gördüğü kabuslar gibi korku panik terleme kalp sıkışması oluyor ama bu izleme süreme bağlı çünkü orada olduğunu biliyor kabusa neden olan şey seni oradan korku ile atmak için çabalıyor. Baktın kabus aç gözünü bitsin
Bu herkeste yok işte anlık kapat deyince ne gördün deyince hiç bir şey karanlık diyen çok oluyor
Ama resim yeteneğim olmasını isterdim güzel rüyaları resmetmek sergi açmak isterdim.
Yani bunlara sahibim güç olarak
Görüyor musun ilginç o zaman anlık kapat ve aç gördüğün şeyi anlat merak ettim ne göreceksin
Yok be anlat işte dinlerim seni
Madem süper güç olacak neden kısıtlayalım direk Ben10 'deki omnitrix olsa yeter be :) Hadi olmadı superman tarzı bir şey olunur. Bunların arasından da görünmezlik mantıklı gelir. Uçma tamam güzel ama oradan oraya gitmeye yarayacak bir özellik. Görünmezlik temiz iş. Muhatap olmak istemediğin herkesten sıyrılma yöntemi. Zaten gerçekten görünmez gibiyim herkes için. Gözleri de görmez rahatlarlar...
Uçmak isterdim..
Işınlanmak
Cevap
20Cevap
Bana normal insani özellikler yeter. Süper güce gerek yok
Zamanda yolculuk tabi ki de
Yapılan bir ankete göre görünmezliği süper güç olarak tercih eden insanların çoğu, utangaç ve içine dönük kimselermiş. Sanırım insanlarla diyaloğa girmekten ve kendilerine bakılmasından utandıkları için bu gücü istiyorlar.
Direkt bu ya böyle sinirimi bozan birinin direkt uzaktan boğazını sıkmam.
Sevdiğim insanların yanına ışınlanmak görünmez olmak hakkımda gerçek düşüncelerini öğrenmek isterdim çünkü.
zamanda geriye gitmeyi bişmanlıklarımı bir daha yapmamak için 🙂
Görünmezlik isterdim. Sayesinde rahatça dışarıda gezip tozabilirdim.
İkisi de değil ben Batman Bruce Wayne gibi zeki olmak isterdim
Aslında iç sesleri duyabilmek. ama şıklarda olmadığı için Görünmezliği seçiyorum
Aslında zihin okuma isterdim ama bu seçenekler arasından görünmezlik.
görünmezlik tabiiki. uçarken avlanabiliriz😀
Görünmez olup uçmak. Görünüp uçarsam avlamak isteyebilirler jxndjdkd
Şimdi "akıl okumak" falan dicem de psikolojim bozulabilir yani bilemedim💀
Hiç tavsiye etmem zaten buna gerek kalmadan anlayabiliyorsun zaten şansını başka şeye kullan 😃😃
Yo anlamıyorum
İyi o zaman
Üff bu şıklar değil yaaa. Işınlanma gücüm olsun isterdim
Uçarken kuş gibi avlanmaktansa, görünmez olup ülkemi kurtarırım malum kişiden
Zihin okumak keşke böyle bir gücüm olsa aslında var ama işte emin olamiyorum
Kiraya zam dediğinde ev sahibini kamyon çarpmış gibi dövmek için görünmez olmak isterdim
Görünmezlik olsun isterdim.
Ah görünmezlik benim hayalim fjfjf
Görünmezlik ve ışınlanma ne güzel olurdu
Bir anda ortalıktan yok olmak. Yok olmak isterdim.
Tabiki görünmezlik :P
Zihin kontrolü ya da insanüstü zeka
İkiside olsun isterdim
uçmak isterdim
Sistemleri değiştirdim tamamıyla
Gorunmezlik cunku sevdigimi stalklayabilirim
Bunun cevabı sayfalar sürer. Neler neler :)
Uçmak
Uçmak
görünmezlik
Görünmezlik
Gorunmes
Uçmak güzeldir.
Uçma
Uçma
Görünmezlik
Görünmezlik daha iyi
Görünmezlik
hic birini