♾️ Sizce kadınlar söylenildiği kadar çok konuşuyorlar mı siz ne düşünüyorsunuz? ben söyleyeyim bence çok konuşmuyorlar..

Evet çok konuşuyorlar
Hayır çok konuşmuyoruz!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
♾️ Sizce kadınlar söylenildiği kadar çok konuşuyorlar mı siz ne düşünüyorsunuz? ben söyleyeyim bence çok konuşmuyorlar..

Kadınlar az veya çok konuşabilirler, bunun dozunu ancak kadının kendisi bilir ve ayarlar. Kadın susuyorsa da, konuşuyorsa da en az bir kaç sebebi vardır. Manipülatif canlı türü olarak kadınlar az veya çok konuşmayı önemsemezler, ne zaman kime neler dediklerini önemserler. İstisna olarak daha sessiz kadınlar da vardır mutlaka fakat burada genelden bahsettim. Kendi adıma ben sessiz ve az konuşan bir kadınım ve diğer kadınlara dedikodularında, kulislerinde eşlik etmediğim için dolaylı olarak zorbalığa maruz kalıyorum çünkü kadınlar birlikte uzun uzun konuşmadıkları kadına güven ve sempati duymayı nedense reddediyorlar. Fakat ben bundan memnunum. İsteyen de elbette az veya çok konuşabilir.
Kadınların kelime haznesi daha fazlaymis bu nedenle de oluyor birde aslında ayrıntıci olduğumuz için daha detaylı anlatmayı ya da anlamayanlar için o özelikle bunu yapıyoruz
. kadına dur dir ediyorlar derler ama kadın boşuna yapmaz bunu.. bunu yapmayı bırakırsa bilki çok da şeyden vazgeçer.. konuşan kandır candır diyorum 😀.. erkeklerde var ama gereksiz
Çok haklısın abla sana tamamen katılıyorum, kadınlar konuşuyorsa bildikleri vardır :D
Teşekkür ederim Sende iyi ki varsın 😅🤗
Kadınlar çok konuşmazlar, sadece siz eksik bıraktığınız için tamamlarlar. Kadınlar dırdır etmezler, sadece siz söz verdiğinizi zamanında yapmadığınız için söylenirler. Kadınlar sürekli istekte bulunmazlar, sadece siz ihtiyaçlarını ve isteklerini anlamadığınız için öyle davranırlar.
Erkekler daha çok konuşuyor, hele Türk erkekleri çok dırdırcı
Çok haklısın abla kesinlikle ✨
Doğal olarak onlardan bize sıra gelmiyor aslına bakarsak djdjs
Doğru, kızları geçtiler artık erkeklerin çoğu boş konuşuyor sdjsdj
😅 hemcinslerine savaş açma şimdi
Onlar kim ki abla 😅 ben kadınların tarafındayım her zaman sdjsdj zekilerin yanında yani 🥳
Aferin kuzu 💪😃
Aferini kaptım yine :D 🥳
😄🥳
Teşekkür ederim cicim 🥳
Rica ederim abla 💛🥳
Cevap
16Cevap
Kadın genellikle çok konuşur çünkü erkekler anlamadığı için tek seferde şekil değiştirerek konuya farklı yerden girerek aynı şeyi sürekli anlatmaya çalışır
Konuşuyoruz ama boş konuşmuyoruz. Acaba neden çok konuşuyoruz ona bakmak lazım..
Konuşana değil konuşturana bakmak lâzım...😄
Benim dilimin yanında bir masal kalırlar
Kadınına göre değişiyor birazda. Bazen dertlerin birikimi, fazla sabretmenin sonucu kadınların diline vurabiliyor. Susmuş kadın gitmiş kadın zaten. Donanimli, kültürlü kendini geliştirmiş bir kadın nerede ne konuşması gerektiğini biliyor zaten. Ama bazen konuşmuş olmak için konuşan kadın da var şahsen ben kadın olarak tahammül gösteremiyorum..
Kadınlar duruma göre çok da konuşabilir az da konuşabilir. Tıpkı erkeklerde de olduğu gibi! Arkadaş ortamında susmak için bir nedenimiz yoktur, erkeklerin de öyle sohbet edilecek yerlerde edilmeli, susulacak yerlerde susulmalı kısa öz konuşulması gereken yerlerde öyle yapılmalı. Nitekim biz kadınlar olarak nerde nasıl davranmamız gerektiğini ve ne konuşmamız gerektiğini iyi biliriz ✨✨
O şeyden oluyor kadınlar daha zeki olduğu için 🤪bir kelimenin bin tane anlamı beyne geliyor süzgeçten geçirmek yerine hepsini birden söyleyince karakter sayısı artıyor haliyl, algılayamıyorlarsa zekalarını geliştirsinler😂
ikizler burcuysa susmak bilmez bunlardan uzak durun
İkizler kişiliksiz de olurlar katılıyorum
evet annemde ikizler burcu katlanması zor bi tip
Çok konuşuyoruz ama güzel konuşuyoruz boş ile çok ayırt edilsin, boş konuşmuyoruz.
Bugün sinirlisin abla sdjsdj
Rabdom atmamışım 😃
Her iki cinsin de çok konuşanı ve az konuşanı vardir. Neden cinsiyetçilik yapıyorsun barış 😄
Ben çok konuşmadıklarını söyledim abla kadınların tarafındayım burada :D günaydın 🤗🤭
Teşekkür ederim abla :D 🤗🥳
Konuşmak yerine dolu konuşsalar vallahi o kadar zamanı acımam ben sevmiyorum çok konuşanı kafam kaldırmıyor
Kadınlıkla alakası yok ya bazı insanlar cok konusuyo cidden
Genel olarak bilmiyorum ama kendi adıma dersem ben konuşkan biriyim
Kesinlikle evet..😂
Dünya'nın en kısa fıkrası : İki kadın sessizce oturuyorlarmış :D
Hayır Barış kadınlar çok konuşmazlar, çok gürültü yaparlar.
Söylediklerimizi tekrar etmek zorunda kaldığımız için
İşine geldiğinde işine geldiği gibi konuşan canlıya kadın diyoruz :D
Evet malasef bazen onları dinlerken kafam şişiyor çogu zaten boş konusuyor
Ben çok konuşmam ama vır vır konuşan çok kadin biliyorum 😬😄
Evet, hemcinsim de olsalar bazılarına ben bile katlanamıyorum.
Konuşmayla kalmıyorlar kendi aralarında bağırarak nispet yapar gibi gülüşüyorlar
Konuşan kadın iyidir. Çok konuşan kadın harikadır. Hiç konuşmayan ise korkulması gerekendir bana göre
Evet gerçekten çok konuşuyorlar çok dedikodu yapıyorlar birbirlerini çekemiyorlar çok defa şahit oldum
kadınlar sevdikleri ısındıkları kişilerle çok konuşur sevmedikleriyle hiç
Sadece anlaşılmak İstiyoruz rahatsız olanın yanında çıtımız çıkmaz
Gerçekten hiç susmuyorlar hayır abi derdiniz nedir.
Keske sadece cok konussalar cogunda mahalle kezbani agzi kufue dolu bir kadin kufretmemeli cok erkeksi berbat oldu tavirlari birde klavye delikanlilari yok mu onlar cok komik shddhhdjdjj
Konuşmak iyidir.
Yani genellememek lazım hepsi değil
Yaratılışı gereği 😎
Hepsi için geçerli olmasa da konuşuyorlar evet 😅
erkekler daha cok konusuyo
Kesinlikle çok konusuolar bende dahil 🤣
İnan bilmiyorum nckdnckfnccd
Bazısı evet bazısı hayır
evet konuşur ama konuştuklarında da haklı olurlar
Erkekler daha çok konuşuyor
Yerine göre çok konuşurlar.
Çok çok fazla konuşuyorlar 😄
hayir hic konusmayanlarida var
Evet çok konuşuyoruz erkeklerde çok konuşuyor ama.
Az konuşan kadın da vardır.
Yooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?