Sen de bazen çok yorulduğunu hissediyor musun? Herkesi mutlu etmeye çalışıp senin için hiçbir şey yapılmadığını görmek umutsuzluğa sebep oluyor mu yoksa yoluna aynen devam mı ediyorsun?

Sen de bazen çok yorulduğunu hissediyor musun? Herkesi mutlu etmeye çalışıp senin için hiçbir şey yapılmadığını görmek umutsuzluğa sebep oluyor mu yoksa yoluna aynen devam mı ediyorsun?

Ben pes etmem sonuna kadar giderim ta ki yapacak başka bir şey kalmayana kadar.. yani bir şeyi gerçekten çok istiyorsam ne kadar başarısız olduğumun hiç önemi yok benim için.. bu yüzden de başarana kadar inatçı bir şekilde tekrar tekrar denerim.
Katır gibiyim.
Pes etmek, vazgeçmek. Kendini anlamsız ve değersiz hissettiğim yerlerde mücadeleye girmeyecek kadar uslandım. Kimseden beni mutlu etmesini beklemeyecek kadar da akıllandım bu insan pazarında..
Geri gelmeyen zamanların, yeri dolmayan emeklerin kıymetini bilmeli.
Cevap
7Cevap
Ben artık önce "ben" demeyi öğrendim.. Çünkü aksi durumun sonu da yok bir anlam ifade ettiği de...
Aslan burcuyum. Şu hayatta en iyi savaşçı benim her konuda. Ötesi yok.
Yook artık önce ben odaklıyım.
Baktım gördüm olmuyor mücadele etmeyi bırakırım kendim icin.
Elimden geldiği kadar denerim olursa olur olmazsa kısmet
Kolay kolay pes etmem ama durmam gereken yeri de bilirim
Herkes için çalışmam kendim için uğraşırım olana kadar başka çaresi yok. Yorulursam dinlenirim ve devam ederim
Sonuna kadar mücadele ederim
Pes etmeyi sevmem. Sonuna kadar mücadele ederim.
Pes etmemeye çalışırım diyelim.
Genelde kolay pes ederim
Kolay pes ediyorum küstürmeyin beni
Kolay pes etmek istiyorum.
Önce kendim,
İstediğim şeye bağlı
mücadele seviyorum ben
Savaşmaya devam
Mücadeleciyim
Duruma göre
Mücadele ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?