Bilmiyorum bilemiyorum sanki yaprak gibi savruluyorum

Tabiki biliyorum
Al benden de o kadar! Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bilmiyorum bilemiyorum sanki yaprak gibi savruluyorum

Bazen biliyorum bazen bilmiyorum. Bazen mutlu bazen mutsuz. Kah sebebi var kah yok. Ancak her zaman bir umut olduğunu hissediyorum.
Genellikle beklentimi düşük tutuyorum. Çünkü fazla beklenti fazla mutsuzluk getirir.
Öneride bulunmak istiyorum. Ne istediğini bilmek için öncelikle kendini tanıman lazım. Kendinle vakit geçirmen, duygularını dinlemen, düşüncelerini duyman lazım. Günlük tutmaya başlamak basit ama etkili bir başlangıç olabilir bunun için.
Çok naziksiniz teşekkür ederim 🙏🏻 deneyeceğim günlüğü
Eskisye göre daha kararlı ve ne istediğini bilen birisiyim. Ama zaman zaman ne istediğini insan kendisi de kestiremeyebilir. Böyle zamanlarda biraz kendi halimde kalığ derine inmen ve dürüst olman gerekir
Hepimiz evrendeki izleri benzeriz sanat eseriz mutlaka var beynine kazımıssındır mesela Şu an cikolota yemek ve bol uyku gibi herhangi arzuların
Cevap
8Cevap
İstemediğim şeylerin fazlasıyla farkındayım.
İstediklerimin de. Sana iyi gelecek şeyleri iste, dene, yanında tut.
Para sağlık ve huzur istiyorum :D başka da hiçbir şey istemiyorum. Ha bi de sekse devam edeyim o kalsın hayatımda :D :D
Evet bende sne en çok hangi konuda sıkıntı yasiyorsun
Her konuda🙈
Bazen yapmam dediğim şeyleri de yapıyorum. Ben, daha çok ne istemediğimi biliyorum.
Ne istemediğimi biliyorum lakin ne istediğimden benim de haberim yok
Ben bunu yaşanmışlıklara ve dolaylı yoldan yaşa bağlıyorum, insan ne istediğini bilmeli
Bende bilmiyorum sonradan geliyor aklım başıma jdjdj
Genel olarak biliyorum ama benim sağım solum çok da belli olmuyor ya
İstediğimi biliyorum ama heves yok gücüm yok çabaya
Arada bende bilmiyorum
Evet insan sevdiğine kıyamaz.
biliyorum ama anlamı yok, harekete geçmek önemli
Tecrübe artık ne istediğimi hep. bilirim
Kafama sıkmak istiyorum 🤦
Bende oluyor ama napim salıyorum
Ara ara olur öyle şeyler
Bilmiyorum
Bilmiyorum