Kişilik & Karakter Hayat mı insanı en çok yorar aile mi? a6xqe Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence hayat yorar ya bir çok tecrübe olsun olaylar olsun Allah'a şükür ki ailem maddi manevi her koşulda yanimdalar ama kendi hayatim sorunlarım dusuncelerim bile yoruyor beni Hayat mı insanı en çok yorar aile mi? Cevapla Tecrübe Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Boş kişiler ve kötü kişiler insanı yorar 0 0 Yorumla
izyonex Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl yoran tek şey dürtülerimiz isteklerimiz planlarımız ve insanlardır 0 0 Yorumla
Brooklyn88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 451 cevap paylaştı. Aile de hayata dahildir. Geriye tek cevap kalıyor 0 0 Yorumla
DemensSpiritus Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl İnsanı kendi aklıyla yaptığı hatalar en çok yorar 0 4 Yorumla a6xqe +1 yıl Evett doğru söylüyorsun Yorumla DemensSpiritus +1 yıl Öyle maalesef. Siz hata yapıyor musunuz Yorumla a6xqe +1 yıl Tabi ki zaman zaman bende yapıyorum önemli olan hatadan ders çıkarmak tekrarlamamak bunları yapmayayin vay halineee Yorumla DemensSpiritus +1 yıl Aynen öyle. Hatalar da önemli aslında. Doğruların değerini arttırıyor. Ölümün yaşamımıza değer katması gibi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aile 0 2 Yorumla a6xqe +1 yıl Umarım düzelir 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarimmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Boş kişiler ve kötü kişiler insanı yorar
yoran tek şey dürtülerimiz isteklerimiz planlarımız ve insanlardır
Aile de hayata dahildir. Geriye tek cevap kalıyor
Kendim kendimi en çok yoruyorum
İnsanı kendi aklıyla yaptığı hatalar en çok yorar
Evett doğru söylüyorsun
Öyle maalesef. Siz hata yapıyor musunuz
Tabi ki zaman zaman bende yapıyorum önemli olan hatadan ders çıkarmak tekrarlamamak bunları yapmayayin vay halineee
Aynen öyle. Hatalar da önemli aslında. Doğruların değerini arttırıyor. Ölümün yaşamımıza değer katması gibi
Hayat bence
Hayat güzelde yaşamak yoruyor insanı
Ailen iyiysederdin ne
Sile
Aile
Umarım düzelir 😊
Umarimmm