- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet zaten sürekli öyle gidiyor.. yani hayatımda bir kez bile istediğim gibi gitmedi.. hep en istemediğim sonuç oldu her şey üst üste geldi.. ve bu saatten sonra da zaten düzeleceğimi sanmıyorum pek yani insan baştan şanssız olunca maalesef hiç bir şeyin anlamı kalmıyor.. ama bunu atlatmak için bence sabredin ben öyle yaptım şimdiye kadar vaz geçmedim hiç bir şeyden..
01 Yorumla
Soran+1 yılYoruldum gerçekten daha kötüye gidior
En İyi Cevaplar
Bi dönem tamda böyle olduğunu düşünüyordum sonra bakış acımı değiştirdim hayatta eğer birsey oluyorsa mutlaka sebebi vardır önemli olan umudunu yitirmeyip sabretmek inzivaya çekilmek ya da kimine göre daha aktif olmak kişiye göre değişir ama kesinlikle bakış açını değiştirmelisin neden böyle oluyor neden hersey kötü gidiyor diye yakınmak yerine içinde bulunduğun mevcut durumdan daha fazla yara almadan çıkmak
03 Yorumla
Soran+1 yılAilemle aram çokda iyi değil geçen sevdiğim çocuktan iyi bir darbe yedim istediğim yere giremedim hiç bir şey yolunda gitmiyor gerçekten yoruldum
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🤍
Oluyor öyle dönemler her şeyin üst üste geldiği. Ama o da geçiyor. Geçecek olduğunun bilincinde olmaya çalışıyorum sabırlı olmayı öğreniyorum. Bu şekilde. Çok farklı yapılacak bir şey kalmıyor. Her şeyi yakıp yıkan bir tip olabilirdim ama değilim zaten onu yapmanın da kimseye bir faydası yok biliyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılAtlatırız umarım Allah herkesin yardımcısı olsun dua ediorum elimden tek gwlen şey bu artık
+1 yılOlduu hatta devam ediyor 😔🙄
Çalışıyorum kendimi gelistirimeye ve dönüştürmeye başladım sağlık sorunlarım genelde oluyor gelecek kaygısı ama eyleme geçiyorum elimden geleni yapıyorum kendi firsatimi kendim belirlemeye gayret ediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılÇabaladım emeklerimi alamadım ailemle aram kötü geleceğim için istediğim yere giremedim geçen sevdiğim çocuktan kazık yedim berbat durumdayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Tam olarak bir süredir şu an o dönemdeyim. Bu kadar yorgun olduğum bir dönem geçirmemiştim. Birkaç problemim var. Onları çözmek için de çabalıyorum. İstediklerimi yapınca huzurlu olacağım inşallah.
Bu süreçte yapılacak en güzel şey, kafanı dağıtacak şeylerle ve insanlarla muhatap olmak.
11 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet benim kafamı epey süredir kurcalayan beni yoran bir şeyle yuzlestim.
Daha önce selamlastigim biriyle selamlasmadim, yanından gectim gittim. Çünkü geçmişte hep başkalarının düşünceleri önemlidir düşüncesiyle büyüdüm.
Kısmen bunu astim sayılır.
bunu aşmaya çalışıyorum. Hala kafamı kurcalıyor ama üstüne gitmeye devam edecegim. Hedefim hayatımı en saf, olduğum şekilde yasamaya çalışmak.
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ulaşırsın artık mutlu olmayı hakediyoruz
+1 yıl- Hoşuma giden şeyleri yaparım.
- Su kenarı bir yere gidip kafa dinlerim.
- Arkadaşlarıma dertlerimi açarım ve onlarla aktiviteler yapıp kafa dağıtırım.
- Uyurum.
- Sorunlarımı çözmeye çalışırım. Çözülemeyecek bir şeyse kabullenmeye çalışırım.
- O konuyla ilgili tecrübe sahiplerinden akıl alırım.
Her durumdan kurtulmanın bir yolu mutlaka vardır.10 Yorumla
+1 yılAtlatmak için cabalamaya gerek kalmıyor zaman geçtikçe her şey yoluna giriyor. Hava gibi düşün. Bazı zamanlar 1 hafta kapalı oluyor. Eninde sonunda açıyor.
12 Yorumla
Soran+1 yıl6 7 aydır o Hava kapalı benim için umarım bir gün güneş açar
- +1 yıl
Güneş olduğu yerde her zaman. Kaçtığı yok. Sabret.
+1 yılMotivasyon önemli neyden mutlu oluyorsa insan onunla kendini motive etmeli.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Sen kendine ne yaparsan öyle olur hayat konsey oyunu dönme gibi bugünler dün oldu gülüşlerine doldur dünyana anıların her arzuna yap
10 YorumlaGenelde hayatımda çoğu şey düzgün gitmez ama ben her şeye rağmen ayakta kalmayı beceren güçlü bir insan olduğumu düşünüyorum ama genede insan yıpranıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yıkılmadım ama ayaktada değilim noktasındayım yoruldum
- Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
+1 yılHep öyle ilk kız arkadaş eşi sonra turdaki en son kuzen kuzenin arkadaşının yaptıkları ondan önce küçükken komşunun oğlunun yaptığı acımı çekiyorum umursamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah geçicek
+1 yılEvet oldu. Her şey üst üste geldi. Ve en sonunda güzel giden bir ilişkimi kaybettim. Üzücü ama gerçek maalesef.
03 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
- +1 yıl
Üzülme yapacak bir şey. Allah kısmet etmedi onu bana. Yani hayatımda ne kadar olumsuzluk yaşadıysam o dönme denk geldi. Evlilik olacak bir ilişkiydi çok mücadele ettim olmadı :// Benim için hiç kolay değil ama sabır edeceğim. Güçlü olmam lazım.
Soran+1 yılÇok sevdiğim bi çocuk var hiç bi zaman sevgili olamadık hep flört en yakınımdaki insan bide 2 yıldır hergün gördüğüm yüzüne baktığım insan en sonunda geçen haftalarda yakınlaştık sonrasında bi kaç işte benim adıma kötü bitti eminim benle yakınlaştığına pişman falanda değildir unutmak istiyorum hayatımda zaten her şey ters gidiyor du bide en son bunu yaşayınca yıkılmış durumdayım
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok uzun yıllardır hiçbir şey yolunda gitmiyor. Atlatamadım, atlatabileceğimi de zannetmiyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılBigün inşallah bizde mutku olucaz Allahın izniyle
- +1 yıl
Hiç inancım yok
Soran+1 yılDua et
- +1 yıl
Ettim, bir faydasını görmedim.. hiçbir şey olduğu yok. Çabaladım, uğraştım, elim avcum bomboş kaldı.
Soran+1 yılRabbim umudu olan insanların elini ona açan insanların duasını elbet kabul edicektir 😊
- +1 yıl
Bimiyorum :(
- +1 yıl
Bilmiyorum :(
Soran+1 yılİnşallah gerçek olur
Oldu her zaman birseyin düzgün gittiği yok ki yinede dayanıyoruz sakin ve mantıklı şekilde düşünüp sorunu halletmeye calisiyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılHallolmicak şeylerse peki
Evet oldu ama şimdi inanma vakti artık her şey yoluna dönüyor inşAllah güzel bir hayatım olacak 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah benim içinde dua et artık mutlu olmaya çok ihtiyacım var
+1 yılO noktadayım belkide dahada zorlaşacak bilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılDua ediorum ben tek elimden gelen o var
+1 yılLisenin başından bu zamana kadar hiçbir şey yolunda gitmedi bu saatten sonrada yolunda gitmez
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef benimde
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zor zamandan geçmiştim sağlığım psikolojim bozulmuştu aylarca tedavi gördüm sevgilim terk etti yetmiyormuş gibi aldattığını öğrendim derslerim bok gibiydi üstüne staj yeri bulamıyordum ailemle aram iyi değildi ama sonra her şey birden düzelmeye başladı yaklaşık on on bir aylık bir süreçti hiç geçmeyecek zannetmiştim şu an dönüp baktığımda vay be neler yaşadım ama çok da güçlendim diyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılBnde seninle benzer şeyler yaşıyorum 6 7 aydır bi mutlu olsam en fazla bir iki gün mutlu oluyorum en fazla hayatım deişsin istiyorum artık çok bunaldımm cidden
Cevap sahibi+1 yılİki günü uzat mutlu olmak için kendini zorla bardağın boş tarafını değil de dolu tarafınından bak ve çalış çalışmak kafayı çok güzel dağıtıyor
Soran+1 yılBen hep düşünmemek için uyuyorum böyle kaçıyorum düşünsem ağlama isteği geliyor ya da başka bi uğraşlarla kafa dağıtmaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılBaşka bir uğraşla kafa dağıt ama çok uyuma uyku çözüm değil bir süre sonra uyku problemleri ortaya çıkabilir kendine yeni hobiler edin spor yap seni mutlu edecek şeyleri yap
Soran+1 yılTavsiyelerin için teşekkür ederim
Tam da şu an hiç bişe yolunda gitmiyor. Yıldım artık.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende 6 7 aydır hiç iyi değilim
- Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılŞu an öyle bir sürecin içerisindeyim. Boşuna çabalıyormuşum gibi hissediyorum. Saldım artık her şeyi akışına bıraktım
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa kendi başıma ya da hiç beklemediğim insanlar sayesinde başka şeyler sayesinde atlattım
02 Yorumla
Soran+1 yılher şey yoluna girer umarım
- +1 yıl
Şu an yolunda zaten sağ ol
- Kişilik & Karakter konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılAlıştım Allah'tan başka kimseye güvenmiyorum çok şükür atlatim
01 Yorumla
Soran+1 yılİnş bende atlatabilirm 6 7 aydır deniyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl2021 yılının son 4 ayı hayatımın en kötü dönemiydi. Hala etkisi altına alıyor ama eskisi gibi değil, atlatamadigimi öğrenince bununla yaşamayı öğrendim
04 Yorumla
Soran+1 yılÇokmu zor şeylerdi
- +1 yıl
Çok zor
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbartısız hayatım her zaman böyle, biri bitmeden diğer sorun patlıyor ve ben sıkışıp kalıyorum çoğu zaman, çok yorgunum
05 Yorumla
Soran+1 yılAynı şekilde 6 7 aydır tükenmiş durumdayım
Cevap sahibi+1 yıl6_7 ay olsa iyi hep böyle hayatım. Rahat bir hayatım hiç olmadı dünyaya şanslı gelemedim
Soran+1 yılBigün belki mutlu olabilceğimiz bi zaman olur umarım ya
Cevap sahibi+1 yılÇok zor umudum yok ama yine de inşallah diyelim. Hayrat kimsesizligimi yüzüme vurunca çok zoruma gidiyor yoksa alıştım bile
Soran+1 yıl🥺
- Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılOldu ve sabır ettim şükür yine halimize dedim dua ettim
00 Yorumla Atlatamazsın atlattığını zannedersin ve rezilliğe alışırsın git gide
03 Yorumla
Soran+1 yılAtlatılmıyor 6 7 aydır aynıyım daha kötüye gidior
Soran+1 yılDoğru diyosun
Gizli Üye(25-29)+1 yılOldu hatta çok iyi oldu en fazla ölürüz dedim artık yapacak bir şey yok dedim
01 Yorumla
Soran+1 yılKötü düşünme bukadr çok inancımı yitirmedim sadece bigün geçiçek diye
+1 yılara sıra hep öyle oluyo bende ama hiç bişey yapmıyorum sadece ağlamak yine ama sonra bi bakıyorum bi poğçaya bile mutlu oluyorum skekdkwks çok dengesizim
00 YorumlaGeçmiyecek sanıyorsunuz ve durum çok acı veriyor akışına bıraktığınız zaman bir bakmışsınız her şey oluruna varmış
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
+1 yıl3. kocamla evlenirken çok sıkıntı çektim acaba aynı anda 2 kişiyle mi evlensem diye sonra kocama aşık olduğpum aklıma geldi
00 Yorumla
+1 yılKendime daha fazla zamann ayirarak ve kendimi gelistirerek atlattim 😃
01 Yorumla
Soran+1 yılİş güç dersler kendime bile ayırıcak zamanım olmuyor bide kötü yaşadığım olaylar yordu artık
Şu an ben o süreçteyim ve kimse yanımda yok. Eğer atlatırsam yanımda olmayanları unutmayacağım
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bir gün düzelicez
- Kişilik & Karakter konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yıl23 senedir oluyor bir şey yapmadım
10 Yorumla
+1 yılher şey yolunda artık yanlızlık alıştım güzel
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öyle gitmediği zaman mı olmuş
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılOldu baya. Hep ağladım ve coktum.
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçtimi peki
- Kişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılTam içinden geçiyorum sağ kalırsam bildiririm 😏
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben atlatamadım/atlatamıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiyor hiç bi şekilde gerçekten
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılStres olup kafayı yiyerek
01 Yorumla
Soran+1 yılAğlayarak uyuyarak
+1 yılAllaha bıraktım
02 Yorumla
Soran+1 yılBende
- +1 yıl
En iyisi
çalışıyoruz dur bakalm
01 Yorumla
Soran+1 yılAy inşallah inşallah
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bazen hicbisey yapmaz akisina birakirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBıraksam aynı şeyler tekrarlıyor ne yapıcagımı hiç bilmiyorum tek yaptığım dua etmek
Soran+1 yılSadece istediklerime ulaşmak istiyorum artık ulaşınca eminim çok mutlu olucam Allah nasip edip verir mi bilmiyorum ama tek isteğim küçük şeyler aslında ama zor
- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılOluyor olmaz mı sabır
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 934 cevap paylaştı. Gözümü açtığımdan beri yolunda gitmiyor😊
00 Yorumla34 yıldır yolunda gitmiyor ki zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDua.
11 Yorumla
Soran+1 yılAylardır her uyumadan önce ediyorum dua inşallah kabul olur
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Evet oldu vardır bumda bir hayr deyip şukrettim
02 Yorumla
Soran+1 yılİnş bende öyle diyebileceğim güzel şeyler yaşarım sonrasında
Bilen varsa haber etsin bsna
10 YorumlaBenim hiç olmadı
10 Yorumla
+1 yılŞu an o durumdayım atlatılmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah geçiçek bigün inancım var dua ediyorum hep
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Tam da bu aralar her şey ters tepiyor :(
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor gerçekten 6 7 aydır 1 gün mutlu olsam ertesi gün yine aynı geçen sevdiğim çocuktanda iyi bi kazık yedim ailemle aram kötü istediğim yere giremedim berbat durumdayım
+1 yılBenim hayat cvsi
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
+1 yılBileklerimi kesdim mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılKendine zarar vermek acını dindirmez geçmiyor işte
- +1 yıl
Evet biliyorum
Kendi kendine geçiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar zamanda geçicek artık 6 7 ay olucak
+1 yılNezeman yolunda gittiki
01 Yorumla
Soran+1 yılGitmiyor
+1 yılBi ara hiç kız ayarlayamiyordum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılibadet et
02 Yorumla
Soran+1 yılHer uyumadan önce dua ediorum aylardır inşallah bir rabbim kabul eder
Cevap sahibi+1 yılAmin
+1 yılDegisir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüşünerek mantıkla
01 Yorumla
Soran+1 yılİşe yaramıyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem