Olaylara/kişilere karşı olduğun gibi misin yoksa uygun maske takıp hislerini duygularını saklayan mısın? Neden?

25 EYLÜL 2023
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olaylara/kişilere karşı olduğun gibi misin yoksa uygun maske takıp hislerini duygularını saklayan mısın? Neden?

25 EYLÜL 2023
Detayı okuyana kadar dedim korona bitmedi mi 😄
Maske karşısındakinden korkanların başvurduğu yöntem. Kaybetmekten, hırstan, maddi kayıptan artık ne ise. Benim kimseye karşı bir korkum yok o yüzden takmama gerek de yok. Bu halimden memnun olanlar yanımda olmayanlar içinde çıkış 👉
Ben hiç bir zaman maske kullanmadım ve kullanmam da.. yani neysem oyum rol yapmam ya da olduğumdan farklı biri gibi görünmem hiç bir zaman.. yani mesela karşımda ki kişiye karşı olumsuz düşüncem varsa bile açık sözlü şekil de ifade ederim sadece her şey her yerde her zaman söylenmez patavatsızlık yapmam. ama sözümü de esirgemem hiç bir zaman.. fikirlerimin de yaptıklarımın da arkasında olurum.. hatam varsa özür dilerim hatam yoksa hiçbir şekilde geri adım atmam.. kendimi olmadığım biri gibi tanıtmam ya da kimseye yaranmak için yalakalık yapmam.. iki yüzlülük yapmam bazı insanlar gibi...
Maske takmadım, takmam diyen insanın samimiyetinden şüphe duyarım.
Kimimiz kendisini koruma iç güdüsüyle takar maskesini, kimisi hiç olmayanı giyer üstüne, kandırmaktır maksadı. Kimisinde toz pembe, kimisinde zifiri karanlık.
Acıların, ezikliklerin, hüznün, pişmanlıkların ve daha nicelerinin zafiyet olarak algılanıp; Kişinin canını acıtmak, yumuşak karnından vurmak gayesiyle kullanıldığı bu kirli düzende maske takmadan da olmuyor.
Maske kullanmıyorum 😌
En güzeli annemmm
Cevap
25Cevap
Hiçbir zaman olmadığım biri gibi görünme çabasında bulunmadım. Duygu ve düşüncelerimi de kimseden gizleme gereği duymuyorum.
Kimse için uygun hale gelemem, üşenirim ve yorucu gelir bana zaten :D nasılsam öyleyim. Değişmem, değiştirilemem.
İnsanlar için o kadar zahmete girmeye değmez be ablam.
Çok haklısın kardeşim.
Eyvallah ablam
neysem oyum işte
maske dediniz de tekrar maske kullanacağız gibi görünüyor virüs mü ne çıkmış ya
Evet maskeler dönüyormuş
Zaman zaman mecburiyetten yapıyorum. Özellikle iş yerinde mecburuz. Açık ve net söyleyebilirim.
Ast üst ilişkileri açısından sanırım.
Hem o, hem de üretimin genel durumu.
Anladim.
Aferin.
Canımı sıkma
Toplum içerisinde maalesef maske kullandığım durumlar oluyor. Her zaman değil tabii ki. Bazi durumlarda en yalın halimle olaylara tepkimi belli ediyorum ama kimi zaman dikkatleri üzerime çekmek istemeyecek kadar bıkkın oluyorum.
Böyle bir maske olsa kullanabilirim 😂😂
Kişiliğimi değiştirmem lakin duygularımı, tepkilerini sustururum ortama göre. Çünkü her doğru her zaman söylenmez. Her vakitte istediğim dürüstlükte ve şeffaflıkta olamıyorum. Maskemi çıkarmam
Maske takamıyorum yaa bu çoğu arkadaşımla ve akrabamla aramı açtı ama olduğum gibi olmayı seçtim
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol demiş büyük evliya mevlana. Ben de elimden geldiğince öyle olmaya çalışırım.
Evet bazen hayatın getirdiği can sıkıcı durumlara karşı maske takıp kendi alemime döndüğüm oluyor.
Öyleyim, herkes neden bu kadar neşelisin, neden herşeye gülüyorsun diyor ama bilen yok halınızı işte.
Maske kullanmam hayır, ama bazen duygularımı sakladığım oluyor
Orjinal olduğum kişiyim asla maske takmam değişmem.. bazen sinirli genelikle sakinim
Ortamina girmezsen kullanmak zorundada kalmazsiniz zaten
Çalışıyorsam maske gerekiyor bazen ama iş bittimmi samimiyet başlar.
Gün geçtikçe maske sayılarım da artıyor. Korkuyorum bir gün maskem kalmayacak diye
Maske kullanmayı çok denedim de olduramadım kişiliğime ters çünkü
Benim fikrim neyse zikrim her zaman odur
Çırılçıplak olmayı tercih ediyorum, üşütse de..
hocam artık şu profil resmi seni de baymadı mı ya?
Neden ki?
Sürekli ya bunu koyuyorsun ya da gözlerini ön plana çıkarttığın fotoyu
Bu iyi, bak senin profil Bike yok gizlisin
Bile*
Asla beceremiyorum
Kendim gibi davranıyoyum
Bazı zamanlarda evet kullanmak lazım
Ben neyse oyum ortama göre şekil almam
Reymistaryo maskesi olur mu
Samimi olduğum insana maske ile yaklaşmam.
Maskesiz, yalın gerçeklikten yanayım. 🦉
Çok şükür maskem yok
Keseceğim eli önce öperim
Kullanmam düz devam
Hic gerek görmedim
olduğu gibiyim ben
Herkes
Kullanırım
Ben neysem oyum hatta biraz fazla olabilir
Yas 46 mi
Evet
Abks çok güzelsinn ve gencsib