Hayırlı kandiller
" Anlatılmaz yaşanır' dediğiniz bir konu sizin için hangisidir?
Hayırlı kandiller
Bu tür deneyimler, genellikle çok kişiseldir ve kelimelerle tam olarak ifade edilmesi zordur. Örneğin, yeni bir bebek sahibi olmak, bir yakınını kaybetmek veya bir rüyayı gerçekleştirmek gibi deneyimler, "anlatılmaz yaşanır" olarak tanımlanabilir. Bu tür deneyimlerin, bazen kelimelerle ifade etmekte zorlandığımız kadar güçlü duygular uyandırması doğaldır. Bu duygular, mutluluk, üzüntü, öfke veya korku gibi çeşitli şekillerde olabilir. "Anlatılmaz yaşanır" ifadesi, bu tür deneyimlerin kelimelerle tam olarak ifade edilemeyeceğini kabul etmenin bir yoludur. Bu ifade, bu deneyimlerin bizim için ne kadar önemli olduğunu ve hayatımızda ne kadar derin bir etki yarattığını da ifade eder.
Okadar çok konu varki hangisini anlatsam bilemedim iş hayatında yaşadığım anlatilmaz yaşamak lazım o anı dediklerimmi yoksa özel hayatindaki anılarımi mi anlatim karar veremedim en iyisi bej iş hayatımi anlatım
Ben bazen hastane acilinde bazen ambulansda görev yapan bir sağlık memuruyum birgün hastaneye acile sivil bir araç ile kadın getirdiler araba çarpmış ama her yer kan revan kırıklar yırtık lar buz hemen mudaleye aldık doktorlar geldi mavi kod anonsu verildi herkes biryandan mudale ediyor entube ediliyor yaralı CPR yapılıyor biryandan şoklama lar adrenalin ler falan baya bir süre uğraştık bu mudale esnasında dışardan bagirmalar ağlamalar geliyor çocuk sesi falan megersem kaza esnasında annenin yanında çocuğuda varmış neyse baktık mudalelere cvp vermiyor hasta doktor exs için dışarı çıktı bilgi vericek baş sağlığı dilicek biz içerdeyim halan CPR falan yapıyoruz doktor dışarda konuşurken ağlama feryat sesleri yükseldi bizim gozumuzden yaşlar damlıyor biryandan da gorevimize devam ediyoruz derken ekranda ritim yakaladik kalp çalıştı hsatanin nabzı geldi normal seviyelere çıkıyor yavaştan bizi mutluluk aldı hemen diğer ekibe heslim. ettim. hastayi dışarda Feryat Figen edenlerin arasına daldım kurtuldu dediğim an çocuk bana bir sarıldı bir öpüyor beni daha bir dakika önce ağlayan aile bireyleri şimdi mutluktan ağlıyordu konunun sonuna gelim 20 gün sonra o aile yine anne baba çocuğu olarak hastaneden ayrıldı ve benimde anım bu sekil başı korkutucu ortası hüzünlü sonu mutlulukla biten bir hikaye 😊
Yaa gerçekten okurken bile okadar etkilendim ki anlatamam tüylerim diken diken oldu yemin ederim. O mutluluk herşeye bedel olmuştur sizden alkah razı olsun rabbim eksikliginizi göstermesin inşallah 🙏 bütün hastalarımıza , yaralilarimiza da rabbim acil şifalar nasip etsin inşallah 🙏
Aminnnn 🤲🤲🤲
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
Örnek veriyorum yaptığım yemeğin ve tatlının tadı. Tadına bakmadan tarif edilemez veya o mis gibi kokusu asla tarif edilemez.
ya da anne baba olduğunda ilk kez kucağına aldığındaki hissi asla tarif edemezsin ve kimse anlamaz.
ya da askere giderken seni tek kalpten seven annen ağlar o duyguyu annede evlatta tarif edemez.
Herkes bir tiyatro oyununun sahnesinde kendi başrolünü oynadığı eşsiz bir oyunun oyuncusudur.
Emin olun ki herkesin hayatı zordur ve yeri gelip size gözyaşlarıyla veya sevinçle birkaç cümleye sığdırıp anlattığı her şey aslında anlatılmaz, yaşanır. Daha doğrusu yaşamayan onun ne olduğunu bilemez.
Cevap
42Cevap
Gerçek aşk ve yürekten gelen sevgi. Tabii ilk önce kalbi güzel biri olmalı hayatımızda. Daha bir sürü şey.
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 aşk anlatılmaz yaşanır
Erkek toprağa yatar rahatlar, kadın erkeğin göğsüne yatarak rahatlar. Çünkü erkek topraktan, kadın erkeğin göğsünde bulunan kaburgasından yaratılmıştır. Kadın fıtratına dayanarak, yaslanarak huzur bulur. Erkekle kadının bütünlüğü fıtratları gereğidir, erkekte kendisinden yaratılan parçada huzuru bulur.
Akrabalar la aynı şehirde yaşamak ahahah
Canım onlar uzaktan da herşeye yetişiyor merak etme maşallah onların mayfonoz olmadığı bir konu var mı ki
Bu arada kandiliim mübarek olsun canım hayırlı kandiller 🙏 rabbim gönlünden geçenlerin en hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏🥰
@fesfs 🥰🥰
Amin gülüm cümlemizin inşallah 🙏
Güzel bir Türkçe bilgisine sahipsek, hepsi anlatılır. :D
Bazı duygular sessiz ve dilsizdir sadece hissedersin ama kelimelere dökemezsin
Çok Jan janlı bir video olmuş eline emeğine sağlık teşekkür ederim 🙏
Valla bilendim ki abla aşk ola bilü😃
Evet olabilüü
Aleykümselam mübarek 😂
Anlatamam yaşatayım mı 😂😂😂
😂😂😂
Tipik kadın atasözü. "Anlatılmam yaşanırım"
Bence seks çünkü iki kişi arasındaki özel durumdur kimseye anlatılmaz sadece yaşanır.
Sağol gülüm amin cümlemizin inşallah 🙏
Sevgi
Örneğin bir deprem... anlatılmaz yaşanmalı ki dışarıdan canım konuşamasınlar...
Tabiki Ben 🤣🤣🤣
O zaman seni yaşamak lazım 🤣🤣
😜😜
Gülme 🤣🤣
Çaresizlik.
Kesinlikle öyle çok haklısınız 👍 mutluluk bir şekilde kelimelere dökebiliyorsunuz ya da yüzünüze yansıyor fakat şu hayatta çaresizlik kadar zor bir şey yoktur sanırım sanki elin ayağın bağlanmış gibi olursun koskoca dünyaya sığmaz olursun rabbim kimseyi çaresizlikle imtihan etmesin inşallah 🙏
Bir çok şey var
Birtane örnek verebilirdin
Motosiklet kullanmak
Vuuuu süpermis 👍
Teşekkür ederim 😏
🙋🙋
ondan alınan haz ve tatminin tarifi yok... anlayabilirsin
Aşk, Aşk, Aşk ve sen...:)))
Tabi ki ben :)
Anne-baba olmak bence.
Vardı artık yok keşke olmasaydı 🙁
Stadyumda maç izlemek