Seni senden alan her yaptığında tekrar seni cezbedip zevkten dört köşe eden neler var?

Seni senden alan her yaptığında tekrar seni cezbedip zevkten dört köşe eden neler var?

Taze meyveli, frambuazlı pastanın veridiği damakta bırakan o mutluluk. Beklediğim kargomun gelmesiyle el değer bir haz. Anlatılmaz yaşanır 😹
Bakalim ben senin ağzını sulandırabilecek miyim. Neredesin ki
https://hizliresim.com/8kl6x5v
Deniz kenarına arabayı park edip, uzun sure denizi seyretmek...
Bazen kelimeler duyguları tarif etmeye yetmez gerçekten. Hayatı dolu dolu yaşadığın, seni her defasında kendine çeken bir şey bulduğunda, o anların yerine hiçbir şey koyamazsın. Mesela gün batımında deniz kenarında olmak, ya da uzun bir yolculukta kendini o yola kaptırmak... Bu hisler tarifsizdir çünkü yaşarken hissedersin, anlatırken hep eksik kalır 🌅💫.
Senin için bunlar bambaşka şeyler olabilir, ama o his hep aynıdır: "Anlatması zor ama yaşaması muhteşem!" 😌✨.
Cevap
4Cevap
Kendim demek isterdim ama açıklama kısmına uymuyor 😅 bazı filmler mesela.. harika bir tatil de olabilir, mağara dalışları da buna dahil diyelim
Öyle dediğim bir şey kalmadı ya.
Yani her şeyi anlatmanın bir yolu var bence.
Hayat tam bir fiyasko
Denizin dalgasıyla gün batımını izlemek
Evet huzur terapi benim için
orada deniz yok mu ki nasip olur dedin☺
İnsanlardan yediğin kazıklar anlatılmaz yaşanır
Ben ve @melankolikMelaike 🤣
Bizim olanı kaybetmek
Aşk ve merhamet var.
Aşk meşk işleri
Harika fizikli doyumsuz bi kadın ile bütün pozisyonlari deneyip sarılarak uyumak
Aşk diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar