♾️ Bu hayatta anlam yüklediğiniz son şey nedir, ve bunun sonucu iyi mi kötü mü oldu, mesela yanlış kişilere anlam yüklemek gibi.

♾️ Bu hayatta anlam yüklediğiniz son şey nedir, ve bunun sonucu iyi mi kötü mü oldu, mesela yanlış kişilere anlam yüklemek gibi.

Vallahi öyle bir soru sormuşsun ki en son anlam yüklediğim şey belki de kaderimi belirleyecek hayatımda rabbimden ilk defa en çok istediğim dileğim tüm mücadele onun için belki hayatımdaki ilk ve son savaşım ve denemem büyük konuşmayayım ama belki de yaşayıp yaşamayacağım bile ona bağlı...
Bazı detaylara takılmaktan anlam yüklediğim şeylerin farkına varamıyorum… sadece insan hayatında hiçbir şey boş ve anlamsız değil onu biliyorum ruhun tekamülü için gerekli… yapman gerekiyorsa yaparsın yaşamam gerekiyorsa yaşarsın kişi için gerekli olan neyse o olmak zorundadır.. iyi ya da kötü
Yanlış insanlara anlam yüklemekten, yüklenecek bir şey kalmadı 😃
Teşekkür ederim bebiş 😃🧡
Rica ederim prenses ablam :D 💛🥳
Hiç bir şey hayatın anlamı yok tek anlamı olan şey ölüm
Cevap
8Cevap
Anlam yüklediğim ve gereksiz olan şey hep insanlar oldu. Bence hayatta herşeye anlam yüklememek çoğu şeyi de boş vermek gerekiyor.
Yanlış kişiye anlam yüklediğimi geçte olsa farkettim.
Kimseye extra anlamlar yükleyerek yaşamıyorum. Herkesi hayatın akışına bırakıp yaşıyorum. Çok sevdiğim insanlara olan sevgimi kâlbime saklıyorum. Kimse benim kendisine olan duygularımı veya yüklediğim anlamlarımı bilmek zorunda değil, kimseye rahatsızlık vermem elbette.
Hayır kimseye anlam yüklemiyorum.. Tek anlam yüklediklerim meleklerim..
Günümün her bitişinde kendimi sorgulamak, gün içerisindeki yaptıklarımı gözden geçirmek, sorgulamak, kendi kendime hayıflanıp konuşmak..🤭😅
Zaman, zamana bir türlü anlam yükleyemedim çünkü zamanla birlikte yüklediğim anlamda geçti gitti ve bir değeri kalmadı o anının... Boş bir hatıra oldu o anı ve anlam.
Eski sevgilimi ömürlüğüm olarak görüyordum. Ailemi bile karşıma alabilirdim. Ama o bunları hak etmiyormuş...
Maalesef ki yanlış insana yüklemisim.. onu da aldım geri kimseya anlam manlam yok bu saatten sonra
Şu sıralar hiçbir şeye anlam yükleyesim gelmiyor kanka 😃
En son bir buçuk iki sene önce bir şeye anlam yükledim oda hayal kırıklığıydı.
hicbiseye anlam yuklemiyorum duygusal yikima ugradim
En son şeymi jssj çok.. her şeye anlam yüklerim ki.. sonrs alırim ağzımın payını
Kpss ye çok şey yükledim galiba. Bazı şeyler umursamadığında gelir çünkü
Sevgilimdi ihanet yedim artık her şey anlamsız
Bana iyi gelen birine anlam yüklemiştim, şımarınca kalktı gitti.
Tatile gitmekti sanırım çok fazla anlam yüklemiştim🤭
Yanlış kişiye boş bir anlam yüklemişim, onun için ölmeyi göze almışım ama hataymış
Birine cok değer verdim boşunaymiş. Suçlu olduğu halde benim için hiç mücadele etmedi. Artık kime guvenecegini bilemiyor insan
Üniversiteyi hayatımın tam merkezine koymuştum hayattaki tek amacım üniversite kazanmak olmuştu ama gittikten sonra öyle olmadığını fark ettim
Aile. Çok anlam yüklemişim ama önemli olan ailenin olması değilmiş. Bir yuvanın olmasıymış.
Sonkez kalbimi kaptırmıstım birine delip gecti gitti
Yanlış insnalara anlam yükledim sonuç fos çıktı tabi
Anlam yüklediğim tek kişi annem ve ailem
anlam yüklediğim bişey yok
Birşeylere anlam yüklemeyi sevmem yüklemem de.
Zengin bir insan olabilmek
Hayatımda ki tek anlam çocuklarım :)
Hedef nedir
Para
Ben soruyu ilk şey diye okudum ama 😄
Sevgi
ailem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?