Beni baska insanlarin yaninda durmadan asaglamaya calisiyor.
Bunu neden yapiyor herseyimi biliyor ondan uzak durim mi ya da konusim mi?
Beni baska insanlarin yaninda durmadan asaglamaya calisiyor.
Bunu neden yapiyor herseyimi biliyor ondan uzak durim mi ya da konusim mi?
Öncelikle ona bir soğuk duş aldırıp ardından bir süre uzak durmalısın.
SOĞUK DUŞ: Kendisini hiç beklemediği bir ortam ve ya zamanda yerin dibine sokmalısın. Bunu çok profesyonel yapmalısın.
BİR SÜRE UZAK DURMAK: Yukarıdakini yaptıktan sonra birden bire iletişimi kesmelisin. Bu en az "samimiyetinize bağlı" bir kaç haftadan az olmamalı.
SONUÇ: Sana, seni anladığını ifade eden bir konuşma ve ya mesaj olarak dönmez ise o insanı hayatından süresiz çıkarmalısın. Bu tip insanlar yanlarında "sözde" en yakın arkadaşlarının üzerine basarak ilerleyen yaşamlarında kendilerini ne yazık ki bir b*k sanıyorlar. Şimdiden kendisine sadece bir b*k olduğunu hissettirirsen ileride onun "sözde" en yakın arkadaşlarına iyilik yapmış olacaksın. Tabi kendine de...
Cok saol bunu yapacam haklisiniz
Benimde 11 yıllık en yakın arkadaşım beni sürekli aşagılamaya çalışıyordu konuşmayı kestim inada sebebini söyleyip meğer düşmanımmış başından beri içinde bı çekememezlik varmış anılarımız aklıma geldikçe çok üzülüyorum ama yaşıyıp gidiyoruz defalarca affettim ama en sonunda böyle oldu ne kadar affetsende aynı oluyor bence kendini daha fazla yıpratma
Insan uzuluyor demi
Evet iste bendede oyleydi
13yqsimdan beri taniyorum simdi 38yasindayim ama ablalarim hep dedi bu seni kiskaniyor ben inanmqk istemedim simdi oyle oldugunun fakina varmaya basladim
Erken mi olmus kac senedir arkadasim
Aynısı bende vardı :) Konuşsam mı etsem mi derken 15 yılı devirdik ve bu yaz aldım karşıma konuştum ve bağlarımı kopardım. Sonra 2 ay peşimden koştu özür diledi ve şimdi kaldığımız yerde daha sağlıklı şekilde devam ediyoruz.
Ona neden böyle davrandığını sorabilirsin ama muhtemelen sana doğru cevabı vermeyecektir O yüzden en iyisi ondan uzak durmaya çalış ve bir daha hiçbir şeyini anlatma çünkü seni kıskanıyor.
Cevap
9Cevap
Hazımsızlık yaşıyor kendi içinde, ben olsam beni bu şekilde huzursuz eden birini hayatımdan çıkarırım.
Hwrseyimi biliyor hadi bunu bana karsi kullansa
Bir sekilde birsey bulup uzaklasacam
Cunku 25sqqt beni arayip soran biri
Demek ki kıskanıyor seni biz buna iyi arkadaş değil yılan diyoruz boş ver gitsin takılma bile ne kadar saçma
Kendimi cok kotu hisetiyorum boyle yapinca
Sende arkadaş olma lafını ver o nasıl arkadaş
Uzaklasacam en iyisi
hiç mi akıl yok sende bir de en iyi arkadaşım diyorsun, bana öyle davranan birisi uçurumun kenarında tutunsa bile yardım etmem.
Uzaklasacam haklisin
Ve sen hâla onun en iyi arkadaşın olduğunu mu düşünüyorsun. Uzaklaş ondan kendini boş insanlar için yıpratma
Benimki nde bişey yoktu takı sınıf annesi oldum karının nevri döndü. Aynısını yapıyor yuzleştim. Vatsapta selam vermiyorsun demiş günaydın dedik ya dedim oda demedin diye iftira attı ağzına sctm. Yakamdan duş dedim
@Uuu1222 sal bsvee
ruh sömüren kişileri depik vurarak hayatımızdan kovuyoruz tavsiye ederim.
Uzak dur tabi ya da niye bana böyle davranıyorsun de
Benden gicik kapiyor sanki
En iyi arkadaşın olsaydı bunu yapmazdı
Dogru
Uzaklaş yoksa kötü enerji alırsın ondan
Arkadaşlığını bitir böyle yakın arkadaş olmaz
Nasıl en iyi arkadaş oluyor bu
Demek ki en iyi arkadaşın olamamış
seni kıskandığı için kötülemeye çalışıyor
Keske kiskanmasaydi cunku ben onu cok seviyordum ama artik sinir krizi geciriyorum
seni kendinden üstün gördüğü için seni kötüleyip kendini daha üstün göstermeye çalışıyor
Hâlâ en iyi arkadaşın mı
Canimi aciyor onun icin hersey yapdim kac senedir taniyorum 20sene filan ama son aralar iyice fark ettim bu kizin bana karsi bir dusmanligi var
Ne zamandır böyle yapıyor
Bir senedir boyle ben bir senedir baya kendimi dobarlqdim onun arkadaslari benimle arkadaslik kuracak diye vok korkuyor hep bir asaglama hep bir kavga halinde
Kaç yaşında
Uzak dur
Neden yapiyor kafam karisdi
Terk et onu
Neden boyle birsey yapiyor
Önce konuş devam ederse uzaklaş
En yakın arkadaşın değilmiş bence
evet uzak durmalisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?