1. sınıfta, teneffüste yazı tahtasına baka kalırken içimizden geçen masum hayaller ve kendi kendimize verdiğimiz o sözler...

1. sınıfta, teneffüste yazı tahtasına baka kalırken içimizden geçen masum hayaller ve kendi kendimize verdiğimiz o sözler...
Ben kendime genelde söz vermem bir şeyi istersem yaparım ya da istemiyorsam yapmam.. ama keşke hayallerimden vaz geçmeseydim diyorum her zaman için. birde ne olursa olsun hiç bir zaman vaz geçmeyeceğim sonuna kadar gideceğim demiştim ve bunu da yapıyorum her zaman
Çocukken bir diziden etkilendim, kendime yemin ettim. Garibi, yetimi, yoksulu, öksüzü ezdirmeyeceğim dedim. Ezdirmedim, ezdirmeyeceğim. Daha çok bunun yüzünden başım belaya okulda girdi, pek çok disiplin tutanağı tutuldu ama hepsi yırtılıp atıldı. Hocalarla kavga ettim, patronlarla kavga ettim, kavga ettim işten istifa ettim, kavga ettim dışarıda denk getirip ağzını yüzünü perişan ettim. Yaptım çoğu kez başım belaya girdi yine olsa yine yaparmıyım yaparım. Yeminimden, merhametimden, vicdanımdan korkarım yine yaparım.
Hiç bir zaman istemediğim bir şeyi yapmicam dedim hiç bir zamanda yapmıyorum yapmam
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?