Kişilik & Karakter Kendi kendinize konuşmak gibi bir alışkanlığınız var mı sizin de? Bolga Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu konuda yalnız değilimdir bence..🌸🌸 Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/OhPzfR0_mfs?si=XsviyfPbo_o5pjblŞarkımı da paylaşmayı unutmuşum ki ben.😱😀 Kendi kendinize konuşmak gibi bir alışkanlığınız var mı sizin de? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet bende kendi kendime konuşurum bana iyi geliyor çünkü. bu şekilde en azından içimde ki içime attığım duyguları dışa vurmuş oluyorum 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok kızdığım birine, kendi kendime, yalnızken ağır söverim. Eski karıma ve ailesine mesela. 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Her insanın kendisiyle bir sohbeti vardır ya yok diyen yalan söylüyordur net 1 0 Yorumla
sonyazsonkez Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl En iyi dostum kendimim. Ama kendime de düşmanlık ettim o yüzden kendime de kırgınım... 1 1 Yorumla dertligamli +1 yıl fotom nasıl Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kendi kendimi bir ben anlıyorum, herkese kolay ağızda halden bir ben anlıyorum. 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Pek yok normal bir insanda olduğu kadar var 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ben de var 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Bazen konuşuyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evet bende kendi kendime konuşurum bana iyi geliyor çünkü. bu şekilde en azından içimde ki içime attığım duyguları dışa vurmuş oluyorum
Çok kızdığım birine, kendi kendime, yalnızken ağır söverim. Eski karıma ve ailesine mesela.
Her insanın kendisiyle bir sohbeti vardır ya yok diyen yalan söylüyordur net
En iyi dostum kendimim. Ama kendime de düşmanlık ettim o yüzden kendime de kırgınım...
fotom nasıl
Kendi kendimi bir ben anlıyorum, herkese kolay ağızda halden bir ben anlıyorum.
Arada bir olur da her zaman değil
Yolda yürürken çok fazla
Pek yok normal bir insanda olduğu kadar var
Ben ama kötü mu bilmiyorum
Ben de var
her zaman
Cok var
Bazen konuşuyorum
Yesss