Çirkin tam olarak ne icin soylenen bir kelime ki?

Nasil olan insanlara deniliyor anlamiyorum yuzumde tuy var burnumun kenarlarinda bile sirtimda karnimda kol bacak aek her yerde haha burnumu yaptirmam gerekiyor psikolojik sorunlsrim var labioplasti yaptirmak istiyorum para desen yok is bulamiyorum ayrica dalga gecenlerde oldu kucuklugumde burnumla falan sirf bu yuzden hicbi sey yapasim gelmezdi kamera gorunce hep yuzumu kapattim yanimda foto cekilen kizlarin ne kadar guzel olduguna baktim hep neden onlar icin cogu seyin mukemmel oldugunu dusundum travmalarim vardi ve ben cogaltmaya devam ediyordumkendimi daha acinasi hissetmek icin basima dert cikariyordum olabildigince zavalli hissedip zevk almayada calistim sanirim bi sure sonra ne yaptigimi bilemez hale geldim aile durumumla dalga gectiler ben kendimi hep daha iyi seylere layik goremedim hic hakkim yokmus gibi hissettim simdi evde yatip deprrsyona girdim ve dislerimi bile fircalayak halim yokmus gibi bazen cirkin kelimesi tam anlamiyla benim icin varmis gibi bazende en iyi benmisim gibi hissediyorum yorgunum oylesine yazdim sonradan okuyup utanayim diye :]
Çirkin tam olarak ne icin soylenen bir kelime ki?