♾️ Son zamanlardan kendinize ya da başkası verdiğiniz sözü tutmadığınız oldu mu, veya ertelediğiniz her hangi bir şey?

♾️ Son zamanlardan kendinize ya da başkası verdiğiniz sözü tutmadığınız oldu mu, veya ertelediğiniz her hangi bir şey?

Söz veriyorsam tutarım özellikle başkasına verdiğim sözleri. En son bu gece erken uyuycam dedim geç uyudum. Bu hep yapıcam deyip yapmadığım bir şeydir.
Bence de sözleri tutmak çok önemli ✨
Yapacağım dediğim herşeyi yaparım, sözümü tutarım. Herhangi bir konuda sözümü tutamayacaksam kesinlikle söz vermiyorum. Baştan belirtiyorum yapamayacağımı. Söz kolay verilemez, yine de günümüzde çok kolay söz veriyor insanlar, yerine getiren de yok.
Spor🙄 Yarin başlıyorum jsjsjs ama bunu 3 haftadir diyorum
Umarım başlarsın abla sdjsdj ✨
Hiç bir şey yapmicam diyorum sürekli ve yapmıyorum :D
😅.
😃😃
Teşekkür ederim cicim 😃🥳
Rica ederim abla cicim de güzelmiş :D ☺️💛
Yazdığım her şey güzeldir benim :D ahjdja
Tabi ki de ona şüphe yok abla :D sdjsdj 💛
💛 hıhımmm
Cevap
11Cevap
Genellikle diyet ve spor 😅 bunlar dışında herşeyi yapıyorum
Elimde bir kitap var. Bir türlü başlayamadım.
Bazen bağlanma sorunu yaşıyorum bazen bağlanıyorum bazen bağlanamıyorum sohbette sıkıcı oluyor sanaldan sohbet etmeyeceğim diyorum ediyorum 🤣🤣🤣
Eyleme geçme konusunda hep bi erteleme huyum var. Garfield gibi hisseddiyorum bazen kendimi. İçimden bi ses çalışmamı söylüyor, neyse sustu diyip duruyorum 😂😂😂😂
Kedimin kumunu değiştircektim dün gece bu saat oldu hala değiştirmedim tırmalıyor beni bunalmış belli😁
Asla o ülkeden biriyle konuşmam dedim şu an o ülkeden flörtüm var seviyorum galiba bundan sonra asla demicem
dediğimi yaparım ama bir daha yapmam dedim yaptım Allah utandırmasın
Mutfak dolabını silmeyi erteliyorum bi kac gündür. 😄
Buradan instagramda görüşüp tanıştığım birisiyle sinemaya gidecektim ama gidemedik.
Ders tekrarına başlayacağım dedim ama erteliyorum.
Kpss ye eylül başında baslayacaktım Ekim başında artık başlamaya hazır hissetmiyordum
Yapacağım demişsem, er ya da geç yaparım...
yapacağım dediğim şeyleri yaptım.. yapmadıysamda hatırlamıyom TwT
En son kil maskesi yapacağım dedim ama işte unuttum
Bir kızla görüşecektim son kez ona, yaptıklarına karşılık kızgın bakacaktım ama olmadı.
Başkalarına verdiyim tüm spzleri tutarım ama kendime verdiklerimi asla tutmuyorum🤦♀️
Bir hatuna sokacagim laflari daha sokmadim zamanini bekliyorum
Yapacağım dediğim şeyi mutlaka yaparım 😄
Dünyadan çekip gitmeyi erteledim yalan yok...
Yapacağım dediğim her şeyi yaptım👍🏻
Arkadaşlarla gezmeye gidecektik ama gitmedim
Bilmem, hatırlamıyorum 😃
ders çalışmak sjdkdkdkd
İnanırmısın hatırlamıyorum 😅
Yapacağım dediysem yapmışımdır, yaparım..😌
Yapıcam diyip yapmadığım bir şey yok 😄
Çok var
Kahve
Çok oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?