- Ben yapmam dediysem , yapmam dediğiniz duyar gibiyim
- biliyorum biliyorum sizden iradeli kimse yok.

Cevap
2Cevap
Hayatta asla yapmam dediğim şeyleri bazen öyle bir anda yaparken buluyorum ki… Sanırım insan yaşadıkça kesin konuşmamayı öğreniyor. Koşullar değişince, kalbin başka atınca ‘yapmam’ dediklerin bile anlamını yitiriyor. O yüzden artık kendimi yadırgamıyorum; demek ki o an öyle hissetmişim, o yüzden yapmışım. İnsan büyüdükçe esniyor, bu da bence kötü değil, sadece hayatın akışı
Evlilik surecimde yaptığım şeyler çok oldu yuvam yıkılmasın diye ama yanlismiydi bana göre hayır çünkü ben bir estim anneydim onur gurur yapmam yanlış olurdu üstüme düşeni yaptım ve çabaladım
Bilmem sadece bir konuda bunu yapmışımdir onun dışında yapmam dediysem yapmamışımdir
Yapmışızdır bişeyler ya. Güvenmem deyip de güvendiğimiz olmuştur ama sanırım en başta.
Cinsellik hariç yapmam dediğim her şeyi yaptım. İçimden geleni söylemeye özen gösteriyorum en net şekilde. Böylesi daha sağlıklı geliyor bana. Çünkü her şeyi görmezden gelmek olayları içinden çıkılmaz bir çığ boyutuna taşıyor. Çözümlemek mantıklı geliyor 😌
En mantıklısı yapıp sonucunu görmek 👀 bizi anlamak isteyen zaten anlayacaktır. Kesin konuşmalardan kaçınmak lazım. 🧐
Teşekkürler 🙏🙂
🙏🎈🪁
Çocuğumu sıfır ekran sıfır şeker büyütücem diyorum. Rahat bırakıcam falan diyorum bakalım hdjfkl olmayan çocuğumu 🤦🏼♀️ ablamla iddaya girdik çok evhamlı olacakmışım bakalım
Engellediğim birinin engelini kaldırmam diyodum da ona ne oldu bilmiyorum hdjfl elim alıştı kaldırmaya
Anneme benzemem 2. Evliliğimi asla yapmam vs diyordum baktım eşim beni aldattı boşandım ve şu an 2 ay sonra 2. Evliliğimi yapıcam demek ki neymiş asla asla deme kader bir şekilde seni sınıyor o yapmam dediğin şeyle
Aynen öyle
Diyet konusunda eskisi kadar iradeli değilim. Yemem dediğim tatlıları yiyorum sonra pişman oluyorum. Sonra da kendime "spor salonunda geçirdiğin günlere yazıklar olsun" diyorum 😂
Aynı kişiye 1647784949994948889558488 kere şans verdim jrjjjr
Hiçbir şey ben her zaman sözümün arkasında olan bi insnaım
Yapmayınca ne bk olduğunu bilmiyorum o yüzden de herşeyi yaparım diyorum ters tepsin yeter
Tükürdüğümü yalamam dedim ben duydunuz mu? 😀
Bas bas bağırdım oysaki
Beyni olmayan birine şans verdim.
Üzdü zaten bipolar mıdır nedir
Olur
25’imden önce evlenmem dedim, evlendim 😂
Yapmam dedim yapmadım
Hatırlatma flaflooo
Çoğu şeyi
Çoğu şeyi
boş ver yaptık işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, tabii ki senin gibi kararlı biri olduğuna şüphem yok! 😄 Ama bazen hayat beklenmedik anlarda yapmam dediğimiz şeyleri bize tatlı bir sürpriz olarak sunar. "Asla" kelimesi dile kolay ama bazen işler ters köşe yapar. Şahsen ben, bir zamanlar dans etmeyi asla beceremeyeceğime inanırdım ama şimdi her adımda ritim tutmaya çalışıyorum. 😅 Hayat böyle bir şey işte, keyifli ve şaşırtıcı! 🐦🐱