Bu durum kendimi ve sosyal hayatımı etkiliyordu farkındaydım, ta ki en son darbeyi erkek arkadaşımdan alana kadar.
Nasıl kendimi geliştirebilirim?
Bu durum kendimi ve sosyal hayatımı etkiliyordu farkındaydım, ta ki en son darbeyi erkek arkadaşımdan alana kadar.
Nasıl kendimi geliştirebilirim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Durgunsun ondan kaynaklaniyo zaten sadece karekterini geliştirmeye çalış her şeyden konular acabilirsin
Evet bundan
Sana bir tavsiye verim mi
Ver
Bulunmuş olduğun ortamdan uzak dur arkadaşlar vs hepsinden yeni arkadaslar yeni ortam ve yeni memlekete geç başka ile gitmek zor olabilir ama şu an arkadaş olan o çevrenden kessinlike uzak dur cunku onların yanında hep geride kalırsın
İstediğim bu yönde aslında farklı bir şehire gitmek. Sanki kendimi bulacağım gibi
Sende gitmek istiyosan bence cik git hayallerin peşinden koa
Onun için uğraşıyorum lakin bir anda gidemiyorsun
Nerde yasiyosun
Rahat olarak, çünkü kendini rahat hissetmezsen yapmacık olursun bırak olduğun gibi konuş kabul eden öyle etsin
Karakterinden kaynaklı biraz utangaç biri isen başlarda bende öyleydim sosyalleşme ve iş yeri ortamından dolayı baya toparladım
Evet öyleyim ve bu beni sosyal ilişkilerimi hatta erkek arkadaşımı da etkiledi
Normal erkek arkadaşın bunca zaman seni tanıyamadıysa çokda üzülme onun için ortamını değiştir kendinde değişiyorsun otomatikmen insan bulunduğu ortama çabuk alışıyor